Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisam rekao da je samo izjava homoseksualne osobe jedini moj reper za zaključivanje. Čitao sam istraživanja i slušao o istim.
Pošto sam muškarac, bilo mi je uočljivo da ono što mi je u ranoj fazi bilo svojstveno, ne poklapa se sa opisom pomenutog.
I treba da razlikuješ homoseksualca od osobe koje se u telu muškarca oseća kao žena.

U redu je da imaš svoje mišljenje. Ali na osnovu čega se to mišljenje zasniva. Na osnovu tvojih impresija?
Ako je nauka (naučnici) jedinstvena u svom stavu oko nekih činjenica, ja ne vidim osnovu za protivljenje tome.
ne povodim se previse za jedinstvenim naucnim niti bilo kakvim jesinstvenim stavovima. mnogo puta se pokazalo da nauka samu sebe pobije sto se jedinstvenog stava tice. moze biti da i ovaj jedinstveni stav sto se tice homoseksualnosti nije apsoltuno merodavan. ja se jednostavno ne slazem bez obzira sto raznorazna istrazivanja (trenutno) tvrde suprotno.

jako znaimljivo objasnjenje, jedino za boldovano. sta mislis zbog cega je doslo do te anomalije u odrastanju? i mislisli da ta anomalija moze da se nekako ispravi a ne da se ceo zivot podredi to j anomaliji koja je za mene perverzija. a podredjivanje celog svog sveta perverziji i traziti od drugih da se na njega gleda kao na ravnopravnog clana drustva je po meni apsurdno. a jos apsurdnije je ukliko neko pokusava unakazivanjem sopstvenog tela kako bi ga totalno promenio da popravi tu anomaliju.
svaka anomalija može da se ispravi radom na sebi, ali mali broj ljudi to razume, te gotovo niko ni ne pokušava.

ne povodim se previse za jedinstvenim naucnim niti bilo kakvim jesinstvenim stavovima. mnogo puta se pokazalo da nauka samu sebe pobije sto se jedinstvenog stava tice. moze biti da i ovaj jedinstveni stav sto se tice homoseksualnosti nije apsoltuno merodavan. ja se jednostavno ne slazem bez obzira sto raznorazna istrazivanja (trenutno) tvrde suprotno.
Nauka ima argumente za svoju tvrdnju, a koji su tvoji argumenti?
Može u nauci da se pogreši, ali ovde se ne radi o istraživanju samo jedne osobe.
I da li sada verovatnije da svi oni koji su vršili istraživanja (a to nije mali broj) greše, ili da ti grešiš?

nikakvog skandiranja i golotinje nije bilo,to je bila miroljubiva setnja,neka vrsta malog protesta.....

Isli ste namerno da provocirate ovaj narod. Svi su vas upozoravali da to ne ciniti, policija vas pozivala da to neradite i da vam to nije potrebno.
Kakav protest i kakva prava zelite?

Ja nemam prava i moji drugovi nemaju prava, privatnici nece da nas prijave, nismo osigurani, ne ide nam radni staz. Jedan naprimer Englez ima veca prava od nas gradjan Srbije, stranac je zasticen ovde kao beli medved. Zene trpe nasilje. Hocu da kazem da ovo drustvo ima gorih problema od vaseih hirova...

I zato mali zavezi, pun mi je ku*ac vas sto uvek nesto trazite, sto danonocno nesto serete kao sto radi "dama" sa tvog avatara putem tv-a.

Isli ste namerno da provocirate ovaj narod. Svi su vas upozoravali da to ne ciniti, policija vas pozivala da to neradite i da vam to nije potrebno.

Ja nemam prava i moji drugovi nemaju prava, privatnici nece da nas prijave, nismo osigurani, ne ide nam radni staz. Jedan naprimer Englez ima veca prava od nas gradjan Srbije, stranac je zasticen ovde kao beli medved. Zene trpe nasilje. Hocu da kazem da ovo drustvo ima gorih problema od vaseih hirova...

I zato mali zavezi, pun mi je ku*ac vas sto uvek nesto trazite, sto danonocno nesto serete kao sto radi "dama" sa tvog avatara putem tv-a.
jer su oni krivi za to....jer mi maltretiramo vase zene,jer smo mi krivi za nezaposljenost,sto nemate osiguranje.....ne kukajte ovde i ne krivite drugog nego i vi protestvujte......niko vam ne zabranjuje

jer su oni krivi za to....jer mi maltretiramo vase zene,jer smo mi krivi za nezaposljenost,sto nemate osiguranje.....ne kukajte ovde i ne krivite drugog nego i vi protestvujte......niko vam ne zabranjuje

Pa vi stalno kukate i cmizdrite na ovom forumu a i u ostalim medijima za neka svoja "prava".

A kada bi mi izasli da protestujemo sto nemamo osnovna zivotna prava plasim se da bi od Beograda ostao samo pepeo :think:. E zato je bolje da mi ne izlazimo na ulicu.

Jesi ti u pravu što se problema u ovome društvu radi. Ali sam ovaj komentar i sve rekcije na tu paradu i tolika pompa i interesovanje čak i onih koji su protivnici toga, je okupila praktično i gay i bi i hetero populaciju. A radilo se o jednom danu )i to ne celom) na nekoj lokaciji kojom mnogi ne idu niti bi toga dana išli. Ali ih je ta lokacija privukla kao magnet iako su protivnici te parade.
Pažnja sa važnih društvenih problema (kao što i sam navodiš) je skrenuta na jedan događaj koji nije imao nikakve šire razmere ni bitan uticaj. Ovom pompom i dešavanjima skrenuta je pažnja i ovaj događaj je postao vrlo bitan.
A šta je sa - "Ja nemam prava i moji drugovi nemaju prava, privatnici nece da nas prijave, nismo osigurani, ne ide nam radni staz".
Ovo izgleda manje pogađa od parade koja ne znam tačno ni kuda se kretala, niti mi je bila blizu, niti su oni napadali prolaznike.
I sad ćeš da gubiš energiju palamudeći o paradi, sedeći i čekajući. Oni su nešto preuzeli za sebe i ako su znali rizik. A šta ste ti i tvoji drugovi učinili za sebe? Šta još treba da se desi, da vas naljuti i da nešto uradite za sebe. Borićete se protiv parade?
Shvataš li šta hoću da ti kažem?

Nauka ima argumente za svoju tvrdnju, a koji su tvoji argumenti?
Može u nauci da se pogreši, ali ovde se ne radi o istraživanju samo jedne osobe.
I da li sada verovatnije da svi oni koji su vršili istraživanja (a to nije mali broj) greše, ili da ti grešiš?

ja mislim da sam navela svoje argumente. ]kaosto rekoh nauka je do sada nogo puta pobila samu sebe. pa ne znam mozda gresim a mozda i ne, ne mozes apsolutno tvrditi su dostgnuca nuke u ovom dobu apsolutna i za naredne godine, decenije, vekove.

Pa vi stalno kukate i cmizdrite na ovom forumu a i u ostalim medijima za neka svoja "prava".

A kada bi mi izasli da protestujemo sto nemamo osnovna zivotna prava plasim se da bi od Beograda ostao samo pepeo :think:. E zato je bolje da mi ne izlazimo na ulicu.
da vam je toliko lose,protestvovali biste,necu biti fin,sedite kuci i kukajte onda.....i ne radite nista

da vam je toliko lose,protestvovali biste,necu biti fin,sedite kuci i kukajte onda.....i ne radite nista

Ja nemam nista protiv homoseksualaca, TO sto su TO, je njihova stvar samo mi smeta kad iz mira trazite nemir.

Drugo ja ne pripadam ni jednoj politickoj partiji jer sve su iste. Politicke partije ne prave mitinge za bolje zivot, one samo izmanipulisu narod nekim protestom da bi taj narod nekako "mobilisali" u svoje redove kako bi pomocu njega dosli na vlast. Znaci samo im je cilj "fotelja".

E ko moze da pomogne samo, oni koji su "zapalili" Grcku, Spaniju gde se digla radinicka klasa protiv "HARACA" , hocu da kazem da su to SINDIKATI.

E kod nas postoje sindikati ali oni su u dilu sa VLASTIMA, uvek bili i bice. A ako niste znali sindikati su kljucni u mobilizaciji i organizovanju dobrog i efikasnog protesta protiv drzave i politicara. Recimo ne mogu vodje Crvene zveze ili Partizana da pozovu narod protiv prljavog kapitalizma niti bilo koje pojedine grupe.

I sta sada da mi radimo kad nemamo "vodje" i organizaciju za pravi protest?
Da ja i moji drugovi sutra izadjemo u centar Beograda da protestujemo nas desetak bi policija za tili cas prebila i pohapsila, u medijima bi bilo javljeno: "huligani", "fasisticki olos" pokusali da uniste grad. I to je to....

ja mislim da sam navela svoje argumente. ]kaosto rekoh nauka je do sada nogo puta pobila samu sebe. pa ne znam mozda gresim a mozda i ne, ne mozes apsolutno tvrditi su dostgnuca nuke u ovom dobu apsolutna i za naredne godine, decenije, vekove.
Okreni se malo oko sebe. Videćeš mnoooogo toga što je nauka iznedrila.
Na kraju to što nauka ponekad promeni mišljenje, ali to je prilično retko i nije argument za tvoju tvrdnju.
Ne možeš svoju tvrdnju argumentovati pobijanjem neke druge tvrdnje.
Da vidimo neka tvoja dostignuća i da odlučimo kome da verujemo.
Ti sama sebi treba da postaviš pitanje da li više treba da veruješ sebi ili nauci.

Već sam upoznao te koji za sve imaju odgovor, jedino su oni pametni i merodavni za sve i moj komentr je izlišan.

Ja razumem da neko za doktora kaže da nije stručan, ali to ne dovodi u pitanje nauku i medicinu, već konkretnog doktora.
Postavlja se pitanje koliko ti više znaš o medicini (ako ti nije struka) i od tog doktora za koga bi se mogle reći da je nestručan.
Primenjena medicina ti nije merilo zato što se još ne zna sve, a nešto mora da se preduzme, pa se dešava kada se dođe do novih saznanja, da se promeni tretman sasvim suprotno od ranijeg perioda. Pa jebga, nekad se ispuštala krv onome ko se razboli.

Okreni se malo oko sebe. Videćeš mnoooogo toga što je nauka iznedrila.
Na kraju to što nauka ponekad promeni mišljenje, ali to je prilično retko i nije argument za tvoju tvrdnju.
Ne možeš svoju tvrdnju argumentovati pobijanjem neke druge tvrdnje.
Da vidimo neka tvoja dostignuća i da odlučimo kome da verujemo.
Ti sama sebi treba da postaviš pitanje da li više treba da veruješ sebi ili nauci.
:lol: iznela sam moje misljenje, to da li mi neko veruje ili ne mi nije bitno. bitno mi je da ja sebi verujem. da sebi verujem ne naucnicima.
Već sam upoznao te koji za sve imaju odgovor, jedino su oni pametni i merodavni za sve i moj komentr je izlišan.
ti to na mene mislis? glej ja sam iznela svoje misljenje, i objasnila zasto tako mislim. u redu je ako se ne slazes. ne ubedjujem nikoga da je moje misljenje ispravno. kako sam rekla da ne mozes za naucna dostignuca tvrditi da su apsolutna do kraja vremena, tako ja ne mogu da tvrdim da je moje misljenje odraz prave situazcije. o homoseksualnosti imam takav stav i sto je bitno znam razloge zbog cega imam takvo misljenje.

Ja razumem da neko za doktora kaže da nije stručan, ali to ne dovodi u pitanje nauku i medicinu, već konkretnog doktora.
Postavlja se pitanje koliko ti više znaš o medicini (ako ti nije struka) i od tog doktora za koga bi se mogle reći da je nestručan.
Primenjena medicina ti nije merilo zato što se još ne zna sve, a nešto mora da se preduzme, pa se dešava kada se dođe do novih saznanja, da se promeni tretman sasvim suprotno od ranijeg perioda. Pa jebga, nekad se ispuštala krv onome ko se razboli.
moje misljenje je da ta dostignuca u istrzivanjima mogu sutra da se pobiju nekim novim dostignucem. ni u sta nisam 100% sigurna i nista ne prihvatam na slepo. ne razumem zasto ti imas problem sa mjim stavom. ne pokusavam da te ubedim ni u sta samo sam ti objasnila zasto tako mislim. lako je sa ovima koji kazu - ne volimo homoseksualce jer nije prirodno - a da pri tom nemaju pojma sta je priroda. lako je sa njima se raspravljati jer su takav model misljenja slepo preuzeli od oceva koji ih rvaspitavaju da budu muskarcine, od drustva gde se zna gde je mesto zeni, a da e pri tom nisu razmislili o tome problemu i pokusali da shvate zasto tako misle. ti sad vec pocinjes da povlacis pitanje moje strucnosti. da sam jedan od ovih koje nazivate "homofobima" ne bi ti ni palo na pamet dsa potezes pitanje strucnosti jer je jasno kao dan da nisu i da su tako nauceni :aha:

da. i? mislis i da bi u obicnoj nenajavljenoj setnji bili primeceni?
ja mislim da ne, jer ljudi ne primecuju mnogo vece stvari.
Pa nije to par homoseksualaca da prođe ulicom. Taj skup i služi da skrene pažnju.
Izgleda da moram da se ponavljam.
Po zakonu skup mora da bude prijavljan.
Mediji su zainteresovani za ta dešavanja.
Zainteresovani za podršku paradi, takođe.
Protivnici su zainteresovani.
I zamisli da organizuješ skup a da niko ne zna za njega. Pa ko će da dođe na skup?
Skup ne bi imao toliki značaj da mu protivnici nisu dali toliki značaj i praktično ga promovisali i skrenuli pažnju na njega veću nego što se pridaje pažnja većim problemima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back