Okreni se malo oko sebe. Videćeš mnoooogo toga što je nauka iznedrila.
Na kraju to što nauka ponekad promeni mišljenje, ali to je prilično retko i nije argument za tvoju tvrdnju.
Ne možeš svoju tvrdnju argumentovati pobijanjem neke druge tvrdnje.
Da vidimo neka tvoja dostignuća i da odlučimo kome da verujemo.
Ti sama sebi treba da postaviš pitanje da li više treba da veruješ sebi ili nauci.

iznela sam moje misljenje, to da li mi neko veruje ili ne mi nije bitno. bitno mi je da ja sebi verujem. da sebi verujem ne naucnicima.
Već sam upoznao te koji za sve imaju odgovor, jedino su oni pametni i merodavni za sve i moj komentr je izlišan.
ti to na mene mislis? glej ja sam iznela svoje misljenje, i objasnila zasto tako mislim. u redu je ako se ne slazes. ne ubedjujem nikoga da je moje misljenje ispravno. kako sam rekla da ne mozes za naucna dostignuca tvrditi da su apsolutna do kraja vremena, tako ja ne mogu da tvrdim da je moje misljenje odraz prave situazcije. o homoseksualnosti imam takav stav i sto je bitno znam razloge zbog cega imam takvo misljenje.
Ja razumem da neko za doktora kaže da nije stručan, ali to ne dovodi u pitanje nauku i medicinu, već konkretnog doktora.
Postavlja se pitanje koliko ti više znaš o medicini (ako ti nije struka) i od tog doktora za koga bi se mogle reći da je nestručan.
Primenjena medicina ti nije merilo zato što se još ne zna sve, a nešto mora da se preduzme, pa se dešava kada se dođe do novih saznanja, da se promeni tretman sasvim suprotno od ranijeg perioda. Pa jebga, nekad se ispuštala krv onome ko se razboli.
moje misljenje je da ta dostignuca u istrzivanjima mogu sutra da se pobiju nekim novim dostignucem. ni u sta nisam 100% sigurna i nista ne prihvatam na slepo. ne razumem zasto ti imas problem sa mjim stavom. ne pokusavam da te ubedim ni u sta samo sam ti objasnila zasto tako mislim. lako je sa ovima koji kazu - ne volimo homoseksualce jer nije prirodno - a da pri tom nemaju pojma sta je priroda. lako je sa njima se raspravljati jer su takav model misljenja slepo preuzeli od oceva koji ih rvaspitavaju da budu muskarcine, od drustva gde se zna gde je mesto zeni, a da e pri tom nisu razmislili o tome problemu i pokusali da shvate zasto tako misle. ti sad vec pocinjes da povlacis pitanje moje strucnosti. da sam jedan od ovih koje nazivate "homofobima" ne bi ti ni palo na pamet dsa potezes pitanje strucnosti jer je jasno kao dan da nisu i da su tako nauceni