Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod homoseksualnog odnosa imaš dve odrasle svesne osobe koje dobrovoljno stupaju u seksualni odnos. Znači postoje dve ravnopravne volje u pravnotehničom ili kakvom god hoćeš smislu. Pošto kod pedofilije postoji jedna maloletna osobu koja se sa ljudskog stanovišta ne može okakterisati kao mentalno zrela osoba ( pravno se ta lica ne tretiraju kao fizička već kao izdržavana i ne mogu brinuti o sebi ) onda takva osoba nema sposobnost zrelog sagledavanja i može biti zlouporebljena , navedena , zlostavljena a da toga nije svesna ili da toga nije dovoljno svesna. Znači u slučaju pedofilije nemamo dve ravnopravne (jednakosvesne) volje .
Očigledno te više interesuje homoseksualizam, pa nisi mnogo upućen u ostale ljudske devijacije iliti psihičke deformitete.
Nijedan pedofil neće reći da zlostavlja decu, već da ta deca vole to što im oni rade. Škole u svom nastavnom programu imaju seksualno obrazovanje (to će ubrzo svugde da se uvede), i deca se sa seksualnim odnosom detaljno upoznavaju, mala deca. Deca u vrtiću znaju kako izgleda polni odnos. I kako onda očekivati normalno društvo? Pa nego šta nego će ta deca da izrastaju u manijake, u seksualne monstrume, čije će potrebe moće da zadovolji samo neka devijantna stvar. I onda će ljudi čiju ideologiju deliš samo redom da legalizuju ljudske deformitete.
Hoćeš li sutra kada se i kod nas legalizuje pedofilija da je braniš kao nešto normlano (kao danas homoseksualizam), jer tako kaže svetska naučna zajednica?
I šta misliš o radovima Alfreda Kinsija čije stavove danas braniš?
Ovde je reč da nema Boga kao glavni dokaz neke tvrdnje , i sve ove koje si nabrojao nisu poznati i priznati zato što su se pozvali na Boga u svojim radovima već zato što su koristili naučni metod i empiriju kao glavnu potvrdu svojih otkrica . A to što su privatno bili vernici to treba pripisati i vremenu u kome su živeli.
Navedeni naučnici su proučavali naučne grane koje ukazuju na Boga, a samim dokazivanjem Boga ti možeš biti dovoljno zreo da zakjučiš šta je normalno, a šta ne, šta je prirodno, a šta ne. Ako nema Boga onda je sve moguće, i da je plava boja crvena, i da je zgrada most i td.
Oni se nisu povodili za većinom kao vi danas, tako da ti je taj "argument" čvrst koliko i tvoj karakter.

Homoseksualizma ne povređuje ljude?

tumblr_m7b05kp7il1ry5pe2o1_500.jpg

ne povredjuje:)

Navedeni naučnici su proučavali naučne grane koje ukazuju na Boga, a samim dokazivanjem Boga ti možeš biti dovoljno zreo da zakjučiš šta je normalno, a šta ne, šta je prirodno, a šta ne. Ako nema Boga onda je sve moguće, i da je plava boja crvena, i da je zgrada most i td.
Oni se nisu povodili za većinom kao vi danas, tako da ti je taj "argument" čvrst koliko i tvoj karakter.

Ne, nije, posto je vizuelna percepcija tu i bez postojanja boga, te je dovoljna da zakljucimo da je plava plava, crvena crvena, kao i da zgrada nije nista drugo do-zgrada.

Prvi post sam pročitao, ali me je mrzelo da čitam drugi. Elem, moje mišljenje je sledeće:

Da li je ubica normalan čovek? Da li je kriminalac normalan čovek?
Ubica je ubio nekog, jer je smatrao da je to normalno za učiniti i neće se mnogo predomišljati da to učini ponovo, a neće se ni kajati zbog toga, jer on to smatra normalnim ponašanjem za njega. Naravno, ovde se izuzimaju oni koji su ubili i kaju se ili koji su ubili slučajno...
Kriminalac je takav kakav je, zato što je to odabrao kao svoj životni put i ne namerava da se menja na bolje. To mu je jednostavno u krvi. Ovde spadaju lopovi, dileri droge, prevaranti... uglavnom, sav ološ ovog našeg društva.

E sad, homoseksualac (iliti *****). On za sebe smatra da je normalan. On voli pripadnike svog pola, što prirodno nije normalno, ali on tu akciju u potpunosti opravdava, jer ne ume drugačije da se "ponaša". Kada bi hteo da se promeni, to bi mu predstavljalo problem, kao što bi kriminalcu predstavljalo problem da postane pošten, a ubici da prizna da je kriv i da je pogrešno to što radi.

Sve je to stanje uma - psihički poremećaj. Da je normalno, nije nikako. Uz jaku volju i samoubeđivanje verujem da svako može da se promeni u šta god da poželi, pa tako i homoseksualci u normalne ljude.

Ja lično ne podržavam niti opravdavam homoseksualizam, ali i ne idem da ih koljem zbog toga što jesu. Što se mene tiče, nek dozvole gay brakove i kod nas, ali nikako dozvoliti gay parovima da usvajaju decu.

DOPUNA:
Pročitao sam i drugi post u temi. U potpunosti se slažem sa tim dr. Petrovićem.

Meni je nekako bezveze upoređivati homoseksualnost sa krimosima. Imaš ubice kojima je to sasvim normalno, mislim ubistvo, znači nedostatak saosećanja prema tuđem životu i poštovanja istog ili jednostavno nedostatak svesnosti o tome da čine loše.
Meni su homoseksualci nešto kao i levaci. Znaju da bi trebalo i da bi bilo lakše da se više služe desnom rukom jer recimo, teško je pisati levom rukom s'leva nadesno, lakše je desnom naravno, ali oni tu ništa ne mogu, njima je leva ruka k'o nama ostalima desna, tako mi nekako izgledaju i homoseksualci, znaju oni da Bog zapoveda da se muški i ženske pare, vole, kako-god, al' džaba kad oni nikako ne volE one drugog pola.
Ili kako bi rekao jedan moj sugrađanin koji je prvo rešio da se oženi i dobije dete, pa posle pet-šest godina braka shvatio da to što je uradio nikako ne odgovara njemu i njegovim osećanjima, napustio ženu i dete (nikad nije prestao da brine o njima što novčano, što 'nako) pa našao momka, bio sa njim desetak godina pa sad opet živi sa jednom ženom, on kaže da se srcu ne zapoveda. Sad, možda baš i nije najbolji primer, tip je kanda i na struju i na baterije, ali je čini mi se dobro rekao: srcu se ne zapoveda.
A, da, ima on i jedan biser. Kada ga je sestra upitala kako je moguće da voli muške,on je upitao: "pa zar ih i ti ne voliš?":D

S tim u vezi treba ukinuti pravo na abortus i zabraniti zakonom proizvodnju,prodaju i upotrebu prezervativa i kontraceptivnih sredstava. :ok:

Interesantno... A seksualno prenosive bolesti? Ukinuti abortus? A kada neka žena bude žrtva silovanja, ne treba da ima pravo na abortus?

Odgovor koji sam dao prvenstveno je ironican i odnosi se na produzetak vrste!(korescenje kontraceptivnih sredstava sluzi upravo suprotnom)

Meni je nekako bezveze upoređivati homoseksualnost sa krimosima. Imaš ubice kojima je to sasvim normalno, mislim ubistvo, znači nedostatak saosećanja prema tuđem životu i poštovanja istog ili jednostavno nedostatak svesnosti o tome da čine loše.
Meni su homoseksualci nešto kao i levaci. Znaju da bi trebalo i da bi bilo lakše da se više služe desnom rukom jer recimo, teško je pisati levom rukom s'leva nadesno, lakše je desnom naravno, ali oni tu ništa ne mogu, njima je leva ruka k'o nama ostalima desna, tako mi nekako izgledaju i homoseksualci, znaju oni da Bog zapoveda da se muški i ženske pare, vole, kako-god, al' džaba kad oni nikako ne volE one drugog pola.
Ili kako bi rekao jedan moj sugrađanin koji je prvo rešio da se oženi i dobije dete, pa posle pet-šest godina braka shvatio da to što je uradio nikako ne odgovara njemu i njegovim osećanjima, napustio ženu i dete (nikad nije prestao da brine o njima što novčano, što 'nako) pa našao momka, bio sa njim desetak godina pa sad opet živi sa jednom ženom, on kaže da se srcu ne zapoveda. Sad, možda baš i nije najbolji primer, tip je kanda i na struju i na baterije, ali je čini mi se dobro rekao: srcu se ne zapoveda.
A, da, ima on i jedan biser. Kada ga je sestra upitala kako je moguće da voli muške,on je upitao: "pa zar ih i ti ne voliš?":D

Super zapažanje i primer još bolji! :) :)

p.s. Ja sam izgleda nešto poput njega.. :p

ne ... daj neki primer kako 2 muskarca ili 2 devojke koje su zajedno povredjuju ljude oko njih ?
Pa opšte je poznato da se brutalna ubistva (iživljavanje nad telom) u većem procentu događaju u krugu gde su homoseksualaci. Dakle, homoseksualizam je veoma težak oblik psihološkog obolenja.
Da ne govorimo o moralnom povređivanju, što je mnogo teže povređivanje od fizičkog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back