muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
Pa povremeno sam tu. ne mogu baš stalno da visim.Međutim od tada ga nema na forumu , ili se uvredio i iznervirao ili uplašio ili prosto ga nema zbog drugih obaveza.
Teško ćeš da me uvrediš ili iznerviraš. Čuj teško, nikako.
O sebi ja najbolje znam i šta sam i ko sam, tako da mi tumačenje drugoga ako nije nečim potkrepljeno neće promeniti stav.
Bio sam zauzet oko teme "Da li ste svesni svoje nesvesti" a tema je o normalnosti jer se ovde pojam normalnosti toliko rabio da sam morao da iz stručne literature prepišem najznačajnije o tome i konačno normalnost stavim na pravo mesto.
Ceo naš život je ispunjen i okruženi smo naučnim dostignućima, ali kad nam ne odgovara spremni smo da ispljujemo nauku (poistovećijem se sa ovim društvom). Nalazili mi svesno tragove homoseksualnosti u sebi ili ne, nauka je rekla svoje. O bože, kako se teško pomiriti sa time. To mora da su se ****** infiltrirali u naučnike. To mora da je greška. Sve ćemo da prihvatimo samo ne možemo da priznamo ovu, prvenstveno za muški rod, sramnu činjenicu. Pa j*bt, kad bismo znali da smo ******, ubili bi smo se. J*beš takvu nauku. I kad te ubede da si ***** ti to i postaneš (lepo sam napisao ti, ne ja
)