bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ja sam primetila da je tebiomiljeni smajli kad ti ponestane argumentacije, sto je veoma cest slucaj, a psiholoski bi se verovatno opet moglo protumaciti na vise nacina, mada meni najvise lici na maskiranje nemoci. Usput, ako si ti priso bilo kojoj strucnoj psiholoskoj literaturi, o studiranju da ne pricamo, ja sam reinkarnacija Katarine Velike, Ivana Groznog i Konfucija u jednoj osobi.
Necu da gledam baljezgarije koje si ubacivao u wiki, to je posao za editore ne za mene, ali cu ti ukazati na elementaran nedostatak sposobnosti uocavanja i razumevanja (low IQ?) recimo cinjenice da na kraju svakog clanka wiki da daje reference na izvore koriscene za sastavljanje odredjene odrednice - neki to zovu bibliografija - u slucaju homoseksualnosti, - bibliografija je veoma obimna i bogata, sto link koji sam dala cini perfektno relevantim za svakog ko zeli da se informise i eventualno nesto novo nauci. Glupan koji je postao svestan da je glupan nije vise glupan. Ti ne spadas u tu kategoriju.
Ja sam primetila da je tebi
omiljeni smajli kad ti PA da da mi je omiljeni smajli kad vidim da neko naglaba sa Iq-om = sobna temperatura ili broj cipela!
Da si iole pametnija stavio bih
! Ali sta da radim kad si zasluzila 
i onaj cak treci smajli sto se zove CEPANJE ali me mrzi da otvaram novi tab u web pretrazivacu! To otvaram samo za specijalne slucajeve na krstarici! A koliko vidim sad si ga zasluzila braneci wiki hahahah po ko jos veruje u wiki 

psiholoski bi se verovatno opet moglo protumaciti na vise nacina,
Nemoj ti da pricas kako bi se psiholoski moglo protumaciti JER PSRVO NE ZNAS STA ZNACI PSIHOLOSKI, drugo ne znas nista o psihologji, trece nisi psiholog i nisi strucna!
Znaci tvoji argumenti su 0!
Usput, ako si ti priso bilo kojoj strucnoj psiholoskoj literaturi, o studiranju da ne pricamo, ja sam reinkarnacija Katarine Velike, Ivana Groznog i Konfucija u jednoj osobi.
Ma nemoj ti ces tako nestrucna da mi kazes? Uuuu ti si kompetentna u p.....materinu da kazes! Ma nemoj...A da sam ti se naslihtao i da sam te pohvalio dobio bih od tebe reputaciju i doktorat psihologije.....MA idi begaj!
Klasican argumentum ad hominem ako znas sta znaci.......Kao e sad se raspravljam sa bru zlijem pa cu da ga prvo diskreditujem tako sto cu da kazem da nije ni prisao strucnijoj literaturi a kamoli studiranje i tako cu da ga izvredjam da njegove reci ne moze nista!
Ja bre lujko imam diplomu, a uskoro zavrsavam i drugi fakultet koji je komplementaran i mene su priznali i mogu da radim, drustvo veruje u mene!
A ti sta si ti? Neki forumski pacenik KOJI NEMA DIPLOMU A MISLI DA ZNA??

Necu da gledam baljezgarije koje si ubacivao u wiki, to
pA NORMALNO DA NECES DA GLEDAS kad nemas argumente! Pobio sam te! i tvoje argumente da je WIKI OK!
ali cu ti ukazati na elementaran nedostatak sposobnosti uocavanja i razumevanja (low IQ?) recimo cinjenice da na kraju svakog clanka wiki da daje reference na izvore koriscene za sastavljanje odredjene odrednice - neki to zovu bibliografija - u slucaju homoseksualnosti, - bibliografija je veoma obimna i bogata, sto link koji sam dala cini perfektno relevantim za svakog ko zeli da se informise i eventualno nesto novo nauci.
Hahahahhahah pa sad si zasluzila onaj specijalni smajli o kome sam pricao.....Kad neko nesto kaze sto je karakteristicno za najvece bisere krstarice onda dobije vov:

Izgleda ti imas nedostatak uocavanja i razumevanja (al se iznalupa sa ovim terminima a ne znas sta znace
) PA DZABE AKO NA KRAJU CLANKA STOJE REFERENCE dzabe to kad sam ja uspeo da editujem text!Kako si tako glupa.....To je jos gore sto stoji bibliografija to znaci da ono moje pisanje jeste tacno hahahahhahahahhah....Ocito je da ne znas kako se pise pseudonaucna knjiga! U takvim knjigama 80% bibliografije nije ni prelistano, niti sta izvuceno iz toga to samo sluzi da opravda pseudonaucnika, to je argument autoriteta da je ono sto je napisao sarlatan istinito!
Ajoj koja logicka greska kod tebe!
Evo sad cu ja da napisem clanak na wikiju gospodjica14 sa krste je retardirana i nabacicu takvu bibliografiju da ces da se u s e r e s !
Pa jel to istina?
+ sto je bibliografija obicno na engleskom i to ko zna koje sarlatanske i pseudonaucne knjige!
Vi neobrazovani ljudi uopste ne razlikujete naucnu knjigu od Mikijevog zabavnika ili Treceg Oka!
Glupan koji je postao svestan da je glupan nije vise glupan.
Za ovo si prijavljena kod moderatora pa nek ti oni sude!
Ja necu tebi pisati neke poslovice i gluposti koje vredjaju, nije ni potrebno, neka ti se ljudi smeju i to ti je dosta, kad spominjes WIKIPEDIJU kao argument!
Sve si rekla! Sama si sebe zakopala......Postoje tako razni klinci na raznim pdf-ovima koji kad im ponestane argumentacija nalepe WIKI....I onda mi ostali dodjemo i doope im pomeramo jer toliki stepe IQ se ne vidja svaki dan

...intelektualna gromado wikipedije.