bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Mislim da gore pomenuti nije kompetentan.
A da pokušamo da definišemo pojmove?
Šta je bolest, a šta poremećaj?
Epigenetika kaže da je za homosexualizam odgovoran aktivator gena koji je pak odgovoran za sexualni afinitet. Još u vreme mejoze taj aktivator "zakaže", ne odradi svoj posao i samim tim nastaje poremećaj. Ali, da li je poremećaj kao takav i uzročnik bolesti? Mislim da nije jer su homosexualci, kao i hetero zdravi ili bolesni ako primenimo definiciju zdravlja SZO.
Ne bih se bavila "sexualnom orijentacijom" jer mislim da je taj termin skovan upravo da bi se maskirao poremećaj kao takav. Za mene ne postoji sexualna orijentacija, već polni nagon. Sam sexualni čin je akcija koju izaziva nagon za razmnožavanjem, a manifestuje se kroz sexualnu želju prema suprotnom polu.
Dakle, homosexualizam nije prirodna pojava, on je greška, poremećaj i kao takav treba i da se tretira. Pod tretmanom smatram pronalaženje načina da se spreči da do ovakve genetske greške dodje. To ne znači da homosexualce treba diskriminisati, ulaziti u njihovu intimu dok je ona intima i ne utiče na javni život.
Bravo Nancy odlican post.
I ja tako mislim, neki misle da ih mrzim ali ja ih ne mrzim pa nisu oni krivi sto su bolesni!
Kao sto i imbecil nije kriv jer mu je toliki IQ, sta sad treba da ga bijemo?
Ili ako neko nema nogu i ne moze da igra fudbal....
Treba naci lek!
E sad fora je sto oni nece ni da priznaju da su bolesni a kad bolesnik nece da prizna da je bolestan ond amu i nema pomoci pogotovo u psihopatologiji!
E zato oni mene iritiraju i mozda bih nekog isibao!
On za sebe misli da je zdrav a tebe nabedjuje da si bolestan i da patis tamo od neke fobije.....dalje uvek te neizbezno vredja da nisi moderan da si zaostao da si ovakav onakav! Jos te gleda provokativno pa se oblizuje pa se nesto vrti.....Ma to je odvratno to je ruzno i kad muskarac seljacina tako gleda devojku i psihicki je sexualno napada a kamoli kad ****** to rade......
I previse su promiskuitetni....
I oni su doneli i razmnozili sidu!
Znaci jos jednom, nisu oni krivi sto su bolesni ali su krivi jer nas vredjaju omalovazavaju pricaju da smo mi bolesni i nece da prihvate da se lece....
Sto reko jedan moj drugar Ma ja bi to sve pustio u jedan obor sa svinjama pa bi mu roknuo testosteron u doope pa da vidis za pola sata kad mu se digne taj bi skakao i na svinje a kamoli da se u obor pusti jedna lepa utegnuta zenska......Pa pocepao bi je kao svinja masan dzak!
I eto od sutra vise nije gay!

Ja sam izrazi svoj stav i niko nece da me natera nekim banovanjima i zakljucavanjima da kazem sta mislim!