Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on je mutav pa nezna,nego ga ti moraš naučiti,ja govorim o vrednostima,stvaranju,radjanju,a ti ga vodiš u suprotnom smeru,ali otom potom,kad dodje u godine,lupaće se i po guzici i po glavi i pitaće se'šta je meni'

znas samo da ti kazem.....ja sam dobar decko,i o vrednostima mene ne mora niko da uci,nemam poroke,ne pusim,ne pijem,ne drogiram se,ne kockam se....i ponovo ti kazem otkud znas da mozda necu da se ozenim zenom?....drugo.opet ti kazem..ne znas sta znaci rec ljubav...:heart:

ali ne mogu i bez momaka...yota ne shvatas moj emotivni zivot bas najbolje:neutral::heart:

osiguraj za momke veliko prijateljstvo,ne idi dalje,sa ženama idi i dalje i dublje da emocije,ljubav i sex trošiš na žene!To što si rekao ima da te iskida na komade,sam sebe vodiš u nemire i nekontrolisane emocije!Treba da se vratiš sebi,budi sam nekoliko godina ako treba,promeni grad,počni život svakog normalnog čoveka,to te sputava i donosi nemire iz dana u dan,a ti jednostavno,dozvoljavaš sebi da se izgubiš,bori se za svoju muškost!

osiguraj za momke veliko prijateljstvo,ne idi dalje,sa ženama idi i dalje i dublje da emocije,ljubav i sex trošiš na žene!To što si rekao ima da te iskida na komade,sam sebe vodiš u nemire i nekontrolisane emocije!Treba da se vratiš sebi,budi sam nekoliko godina ako treba,promeni grad,počni život svakog normalnog čoveka,to te sputava i donosi nemire iz dana u dan,a ti jednostavno,dozvoljavaš sebi da se izgubiš,bori se za svoju muškost!
Pa nije on narkoman. :)
A ovo poslednje je presudno. Jer najznačajnije je šta će okolina da kaže.

pc:ja hvatam i devojke;)

Vidim da voliš dijalog sa mnom. Ovo "palamudio" nije pcovka nego činjenica.
A to što bi ti sa mnom, šta god... mislim da gubiš vreme. Ja jeste da sam dobronameran prema homoseksualcima, ali to ne znači da imam te nagone.
Ali ako bi da probaš, naćićemo ti nekoga. :)
Иш бре!
Какве прсотинске халуцинације, тражиш себи гејеве по форумима!:rotf:
Посети оца Перановића, он ће те излечити, трајно.:pop:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back