Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
očigledno da svima više smeta pederski lobi, priča o pravima, usvajanjima i paradiranjima nego sama pederastija
mada i to je čudno prvo što to stavrno ne utiče ni načiji život sa strane i neruši ničiji sistem, naprotiv unapređuje ga
a opet toliko revnosne borbe i užasavanja ne pokazuje se prema drugim oblicma lobiranja i indoktriniranja, u suštini istim

mada i ****** su čudna sorta mada opet mnogo manje čudnija i lakša za upotrebu, klasifikaciju i bilo koju vrstu društvenog kanalisanja u odnosu na ostatak sveta

po mojoj nekoj opservaciji izdvajau se tri tipa pedera

***** iz nužde
***** iz želje/mogućnosti
***** iz fazona

ovi prvi su uglavnom patološki sučajevi ono što se naziva "rođen kao *****" a ustavri defektan usled nekog spolajšnjeg psihosocijalnog faktora - dominantne majke, slabe očinske figure, razvedeni brakovi, loša prihvaćenost, asocijalnost, neintegrisanost i onda se okreću toj muškoj dfiguri što je često i tužno jer ipak je to više nevoljno predavanje životu

ovi drugi, to su oni šljašteći, koji se u popunosti predaju tom životnom stilu, vezama, brakovima, lobiranju i paradiranju, koju su najvidniji ali nisu jedini - to su ja mislim - iz nekog besa, mizoginiji i prosto što im se moež. samoobožavaju se međusobno, furaju se na tu neko subkulturu i prosto žive svoj bes voljno

a ovi treći i nisu ****** al su danas najbrojniji, to su ovi probatori, biseksi, triseksi koji i ne prave puno pitanje, najmanje filozofiraju i uživaju na telesnoj i bazi zanimacije

tako da nema tu neke velike mudrolije
il se mora il se hoće
dobro,donekle si u pravu.....sa psiholoske strane najprostije receno postoje i po meni te tri vrste homoseksualaca.....

To što je "sve izlobirano" (sa čim se delimično slažem) uopšte ne implicira da ovo što je čovek pisao nije tačno.
Могао је то писати са становишта новца, са становишта тренда, са становишта политичке подобности...
Чак су много озбиљније и основаније ствари које су математички добро образложене упитне, а камоли питање нечега што је с много оправдања сматрано болешћу да би под налетом праве медијске помаме, новца, уцена и сл дивота проглашено системом салто мортале за нешто најнормалније.

Svakakvih sam se gluposti ovde načitao, fobičnih istupa, brige za omladinu i potomstvo, bla-bla...

Priroda je sve lepo rešila i postoje prirodni zakoni.
Slušam čak i poneke uvažene stručnjake kako štite heteroseksualizam. To izgleda ovako:
Gay parada i javni istup i promocija homoseksualizma može da utiče oni koji su na seksualnom polju labilni da se orjentišu ka homoseksualnom životu.
Oni misle da ovako štite heteroseksualnost. A zapravo, da imaju malo više mozga shvatili bi da rade suprotno.
Oni koji i pored toga što su odrasli u heteroseksualnoj porodici imaju homoseksualne porive i na koje će gay parada i slično da utiče da budu homoseksualci, onda i treba da budu homoseksualci.

Kako je to priroda regulisala, a šta mi radimo sprečavanjem prirodne regulacije?

Društvo stvaranjem tabua, negativnog odnosa, prema homoseksualizmu, tera ljude da stupaju u heteroseksualne brakove što oni i čine. Mnogima brak služi kao maska, dok van braka ostvaruju homoseksualne veze. U tim brakovima imaju decu i prenose homoseksualnu genetsku predispoziciju na potomstvo tako da se ta genetska predispozicija šri u populaciji.

Da je odnos društva drugačiji, da homoseksualnost nije nešto što treba skrivati, da su dozvoljeni istopolni brakovi, homoseksualci bi bili u homoseksualnoj vezi i ne bi širili homoseksualnu genetsku predispoziciju na potomstvo. U heteroseksualne brakove bi stupale osobe koje bar direktno ne nose homoseksualnu predispoziciju. A ako se desi da se ipak u potomstvu pojavi homoseksualizam, društveni preduslovi će mu omogućiti da ostvari adekvatnu vezu i ne prenese gene dalje. Ovako se praktično sprovodi prirodna selekcija koja u populaciji smanjuje broj homoseksualaca bez društvenog pritiska.

Gde god se čovek umešao u prirodne tokove, uglavnm je zasrao.

Svakakvih sam se gluposti ovde načitao, fobičnih istupa, brige za omladinu i potomstvo, bla-bla...

Priroda je sve lepo rešila i postoje prirodni zakoni.
Slušam čak i poneke uvažene stručnjake kako štite heteroseksualizam. To izgleda ovako:
Gay parada i javni istup i promocija homoseksualizma može da utiče oni koji su na seksualnom polju labilni da se orjentišu ka homoseksualnom životu.
Oni misle da ovako štite heteroseksualnost. A zapravo, da imaju malo više mozga shvatili bi da rade suprotno.
Oni koji i pored toga što su odrasli u heteroseksualnoj porodici imaju homoseksualne porive i na koje će gay parada i slično da utiče da budu homoseksualci, onda i treba da budu homoseksualci.

Kako je to priroda regulisala, a šta mi radimo sprečavanjem prirodne regulacije?

Društvo stvaranjem tabua, negativnog odnosa, prema homoseksualizmu, tera ljude da stupaju u heteroseksualne brakove što oni i čine. Mnogima brak služi kao maska, dok van braka ostvaruju homoseksualne veze. U tim brakovima imaju decu i prenose homoseksualnu genetsku predispoziciju na potomstvo tako da se ta genetska predispozicija šri u populaciji.

Da je odnos društva drugačiji, da homoseksualnost nije nešto što treba skrivati, da su dozvoljeni istopolni brakovi, homoseksualci bi bili u homoseksualnoj vezi i ne bi širili homoseksualnu genetsku predispoziciju na potomstvo. U heteroseksualne brakove bi stupale osobe koje bar direktno ne nose homoseksualnu predispoziciju. A ako se desi da se ipak u potomstvu pojavi homoseksualizam, društveni preduslovi će mu omogućiti da ostvari adekvatnu vezu i ne prenese gene dalje. Ovako se praktično sprovodi prirodna selekcija koja u populaciji smanjuje broj homoseksualaca bez društvenog pritiska.

Gde god se čovek umešao u prirodne tokove, uglavnm je zasrao.
Ti mislis da je homoseksualizam iskljucivo genetski?
Samo bih se delimicno slozio,ima tu i stecenih uslova.
Ti tvrdis da je homoseksualizam genetski a onda kazes
Da je odnos društva drugačiji, da homoseksualnost nije nešto što treba skrivati, da su dozvoljeni istopolni brakovi, homoseksualci bi bili u homoseksualnoj vezi i ne bi širili homoseksualnu genetsku predispoziciju na potomstvo.
Znaci priznajes i ulogu drustva.
Mada ne shvatam kako neko ko je drustveno prihvacen ne moze da siri genetsku homoseksualnu komponentu.

Poslednja izmena:
Ti mislis da je homoseksualizam iskljucivo genetski?
Samo bih se delimicno slozio,ima tu i stecenih uslova.
Ti tvrdis da je homoseksualizam genetski a onda kazes
Da je odnos društva drugačiji, da homoseksualnost nije nešto što treba skrivati, da su dozvoljeni istopolni brakovi, homoseksualci bi bili u homoseksualnoj vezi i ne bi širili homoseksualnu genetsku predispoziciju na potomstvo.
Znaci priznajes i ulogu drustva.
Mada ne shvatam kako neko ko je drustveno prihvacen ne moze da siri genetsku homoseksualnu komponentu.
Ne mislim da je isključivo genetski, ali mislim da mora da ima genetsku komponentu da bi se ispoljio. Izraženost genetske predispozicije je individualna.
Ima osoba koje u ranom detinjstvu ustanove svoju homoseksualnost, odnosno različit odnos prema svom polu od okruženja. Ovo ne izmišljam.
Dalje, društvo svojim normama utiče da oni koji bi u startu bili orjentisani kao homoseksualci, to ne budu već prilagođavajući se društvenim normama ulaze u brakove i prenose gene.
Možda ne veruješ koliko i kavih informacija nose geni. Ali uzmi samo pticu za primer u koje je usađeno genetski određeno ponašanje, tako da zna da napravi gnesdo, da podmetne jaje (kukavice)... i svaka žvuljka ima svoje karakteristike ponašanja.

Ne kažem da bi ovim načinom homoseksualizam nestao. Jer postoje biseksualno orjentisane jedinke. Ali bi se sigurno tokom vremena smanjio.

A sta kazes na vencavanje pedera koji plate surogat majku da im donese dete na svet i tako opet prenose gene?
Jednostavno ne mozes spreciti homoseksualce da prenose gene niti se to moze smanjiti, homoseksualaca je otkako je sveta i veka i uvek ce ih biti.
A sve je vise biseksualaca, to je sada in, pomodarstvo.
Izgleda da su heteroseksualci u izumiranju.

hahaha,nemogu sebe da smislim,jos da budem homic!Ljute se sto govorim da je bolest,ali imati onu'rabotu'sa drugom 'rabotom'!Anomalija je to,zamislite tek nekrofila,koji se smuca po mrtvarcnicama,onda bi i njima trebalo dozvoliti brak sa mrtvakom,a da nekazem i o drugim 'sex.orentacijama'.Ne ide brate,neke stvari treba suzbijati,a to se ne tice samo homosexa!Ako si derpe,derpe si,bilo je toga uvek,ali nikad nisu uzdizani na nivo hetero,jer ne ide brate,ovo je svet heterosexsualaca!

A sta kazes na vencavanje pedera koji plate surogat majku da im donese dete na svet i tako opet prenose gene?
Jednostavno ne mozes spreciti homoseksualce da prenose gene niti se to moze smanjiti, homoseksualaca je otkako je sveta i veka i uvek ce ih biti.
A sve je vise biseksualaca, to je sada in, pomodarstvo.
Izgleda da su heteroseksualci u izumiranju.
Ne nisu u izumiranju i to ne može da se desi iz ovih razloga.
Što se tiče surogat majke, zaista je moguće, ali koliko njih to praktikuje? Drugo, ne mislim da su homoseksualci nerazumni i da ne bi mogli da shvate zašto to nije dobra varijanta. Mogli bi da usvoje dete. Ali čak i kada se radi o surogat majci, veća je verovatnoća da dete neće biti homosesualno.
A da će ubek biti homoseksualaca to stoji jer sam već pomenuo biseksualce koji prenose homoseksualnu predispoziciju.
Na karaju krajeva nemam ja ništa protiv homoseksualizma, ionako se ljudska populacija prilično namnožila. Možda je to neki prirodni regulator prenaseljenosti koji nismo otkrili kako funkcioniše.

Poenta je da ne vidim negativnu reakciju i presiju društva kao preventivu i smanjenje homoseksualizma, već objašnjavam da je kontraproduktivno.

zamislite tek nekrofila,koji se smuca po mrtvarcnicama,onda bi i njima trebalo dozvoliti brak sa mrtvakom

facepalm.gif
facepalm.gif
facepalm.gif
facepalm.gif
facepalm.gif

ne mogu

hahaha,nemogu sebe da smislim,jos da budem homic!Ljute se sto govorim da je bolest,ali imati onu'rabotu'sa drugom 'rabotom'!Anomalija je to,zamislite tek nekrofila,koji se smuca po mrtvarcnicama,onda bi i njima trebalo dozvoliti brak sa mrtvakom,a da nekazem i o drugim 'sex.orentacijama'.Ne ide brate,neke stvari treba suzbijati,a to se ne tice samo homosexa!Ako si derpe,derpe si,bilo je toga uvek,ali nikad nisu uzdizani na nivo hetero,jer ne ide brate,ovo je svet heterosexsualaca!
Pa dal da ih ubijamo?
A da imaš dete i da ti je homić? Ili lezbić?
A jel bolje da bude narkoman?
A i jedno i drugo?... i treće?... hm... šta treće??? :eek:

Pa dal da ih ubijamo?
A da imaš dete i da ti je homić? Ili lezbić?
A jel bolje da bude narkoman?
A i jedno i drugo?... i treće?... hm... šta treće??? :eek:

taman posla,zovnimo Hitlera,hahaha,salim se naravno!Bez ubijanja i maltretiranja,naravno,ja se saosecam sa takvim osobama,zato sto je to pa ljutili se ili ne jedna vrsa bola,ali duhovno lecenje podrzavam!

taman posla,zovnimo Hitlera,hahaha,salim se naravno!Bez ubijanja i maltretiranja,naravno,ja se saosecam sa takvim osobama,zato sto je to pa ljutili se ili ne jedna vrsa bola,ali duhovno lecenje podrzavam!
Lečenja su pokušavana i nisu donela ništa dobro, pa se od toga odustalo

Srbija je uradila pozitivnu stvar,a to je mogucnost promene pola i to je jedna vrsta lecenja!
To jeste pozitivno, samo homoseksualac želi da bude muško i da ima ljubavni odnos sa svojim polom. To nije samo seksualni odnos.
Osobe koje osećaju da su drugog pola od onoga koji fizički imaju su druga vrsta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back