Homoseksualci u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kod vas je apsolutno prirodno da se malo prckate u ljubinku pre zenidbe...jer ne smete da pipnete mladu pre vencanja...
:roll:
stereotipi, predrasude...:)

eto ja sam isto imao jednu predrasudu...al više ju nemam otkako sam došao na ovaj forum više ne govorim "albanske svečice" već odaberem neku drugu zemlju

nije više Albanija toliko zaostala...moglo bi se lako desiti da za 5 godina prešiša i Srbiju...naravno ako Srbija krene putem samoizolacije 11.maja

istinu na volju jest da istraživanja govore kako u Albaniji tek 1% ljudi koristi internet...al stvari se menjaju...eto nekad za vreme SFRJ u celoj Albaniji je postojalo samo tri semafora i sva tri bila u Tirani...danas je ipak otišlo naprijed...

ne treba se smijati...jedan veliki dio Balkana je krenuo da se menja i da prihvaća europske standarde...e sad nekome ide brže i lakše, nekome sporije i teže

al bitno je da se kreće:)

Homoseksualizam je bolest i protivim se svakoj javnoj promociji te bolestine.....a o 600.000 homica ovde....dobro se zapitaj da li je to tako...homici po selima? po manjim mestima? ma daj... to je neka homo propaganda...
ako neko ima homoseksualne sklonosti to se moze desiti bilo da zivi u gradu ili na nekoj cuki
100 km od civilizacije ,sta mislis da visina zgrada i kolicina asvalta i izduvnih gasova uticu na necije seksualno opredeljenje pa ih nema na selu ?

ako neko ima homoseksualne sklonosti to se moze desiti bilo da zivi u gradu ili na nekoj cuki
100 km od civilizacije ,sta mislis da visina zgrada i kolicina asvalta i izduvnih gasova uticu na necije seksualno opredeljenje pa ih nema na selu ?

A objasni mi kako to onda da ih u gradovima ima vise....ili zasto ih ima vise danas nego pre 50 godina....da se nisu mozda prikrivali vesto ili je pomalo krivo sveopste stanje u drustvu i homo-lobi, homo-propaganda.....pogledaj serije Will i Grace na pr. ili u svakoj novijoj seriji imas jednog homo tipa koji je cool....sta je sa ovim paradama....zasto pusacima zabranjuju da puse u javnim prostorijama? Zasto ne postoji parada pusaca...neka vrsta javne promocije pusaca....gay je ok = pusenje je ok, gudriranje je ok......

:roll:
stereotipi, predrasude...:)

eto ja sam isto imao jednu predrasudu...al više ju nemam otkako sam došao na ovaj forum više ne govorim "albanske svečice" već odaberem neku drugu zemlju

nije više Albanija toliko zaostala...moglo bi se lako desiti da za 5 godina prešiša i Srbiju...naravno ako Srbija krene putem samoizolacije 11.maja

istinu na volju jest da istraživanja govore kako u Albaniji tek 1% ljudi koristi internet...al stvari se menjaju...eto nekad za vreme SFRJ u celoj Albaniji je postojalo samo tri semafora i sva tri bila u Tirani...danas je ipak otišlo naprijed...

ne treba se smijati...jedan veliki dio Balkana je krenuo da se menja i da prihvaća europske standarde...e sad nekome ide brže i lakše, nekome sporije i teže

al bitno je da se kreće:)

Nemoj da si toliko EUforican! Moja komsinica je bila na nekom seminaru prosle godine u Tirani i rece zena da je imala osecaj kao da se vratila u srednji vek...e sad ti citaj internet portale i veruj.....

Sada bez zavitlavanja, meni ide na živce ovo propagiranje homoseksualaca i inače, i na ovom podforumu. Imali smo sličnu temu pre dvadesetak dana, sad opet. I koje blage ima ovaj tekst sa nekim izmaštanim brojkama sa politikom? Da je povod donošenje zakona o gej-brakovima, pa da razumem, ovako...
Rekla sam tada, a mislim i sada, samo nek se oni ljuljaju - kod kuće.

To javno ispoljavanje 'emocija' dve osobe istog pola je za mene apsolutno ogavno, a zato što živim u Italiji, moram da ga gledam gotovo svakodnevno. Ne verujem da za tu vrstu sloboda treba zaista da se borimo.

A objasni mi kako to onda da ih u gradovima ima vise....ili zasto ih ima vise danas nego pre 50 godina....da se nisu mozda prikrivali vesto ili je pomalo krivo sveopste stanje u drustvu i homo-lobi, homo-propaganda.....pogledaj serije Will i Grace na pr. ili u svakoj novijoj seriji imas jednog homo tipa koji je cool....sta je sa ovim paradama....zasto pusacima zabranjuju da puse u javnim prostorijama? Zasto ne postoji parada pusaca...neka vrsta javne promocije pusaca....gay je ok = pusenje je ok, gudriranje je ok......

Znaci gledanjem Will&Grace se postaje ***** ili sta ? Verovatno ih je bilo isto i pre 50 godina kao i sada samo sto su se manje pojavljivali u javnosti kao sto ih sada ima i na selu samo sto se zbog zaostalije sredine vise kriju i ne dolaze do izrazaja ,pre 60 godina se smatralo i da je drzanje dvoje mladih za ruke ili ne daj boze ljubljenje na ulici takodje nemoralno i nepristojno pa sada vise nije .

Homoseksualizam je bolest i protivim se svakoj javnoj promociji te bolestine.....a o 600.000 homica ovde....dobro se zapitaj da li je to tako...homici po selima? po manjim mestima? ma daj... to je neka homo propaganda...

Potpuno podrzavam ... ono u serijama koje vi gledate (Sex i Grad itd.) sve je to ulickano u svrhu promocije . Zamisli da si videla dva metra i 100 kila sav u kozi sa policijskim lisicama sav dlakav na harleju taj prizor je cesci u americi, da ne pricam intimni deo ako iko poseduje satelitsku karticu ili resiver pa greskom prabaci na neki gey kanal e to je odvratno . A oni koji podrzavaju da oni mogu da usvoje dete , koliko ste puta culi da dete uvece nemirno spava pa ode kod tate i mame u sobu a ono ...:lol: , e sad zamislite dete ulazi a "tata" ga vadi iz "mame" onako garavog :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2: Ljudi to je bolest , i nije prirodno . Post je i meni gadan i odvratan i unapred se izvinjavam i starijim od +18 a tek mladim .

Samo za one koji tvrde da su Homoseksualci u Americi i EU:
http://opensociety.blog.co.yu/blog/opensociety/generalna/2007/11/14/polozaj-homoseksualaca-u-srbiji
Mislim nema ih mnogo(600000-o to 2006 godine):
http://www.gay-serbia.com/press/2006/06-06-20-gej-srbin/index.jsp
Kako ono ide:Pa zar i TI BRATE SRBINE?

desthead.jpg

Imena sledećih klubova odišu inspiracijom na koju smo navikli u ruskim romanima i poeziji:
http://www.waytorussia.net/Moscow/ClubsGays.html

Potpuno podrzavam ... ono u serijama koje vi gledate (Sex i Grad itd.) sve je to ulickano u svrhu promocije . Zamisli da si videla dva metra i 100 kila sav u kozi sa policijskim lisicama sav dlakav na harleju taj prizor je cesci u americi, da ne pricam intimni deo ako iko poseduje satelitsku karticu ili resiver pa greskom prabaci na neki gey kanal e to je odvratno . A oni koji podrzavaju da oni mogu da usvoje dete , koliko ste puta culi da dete uvece nemirno spava pa ode kod tate i mame u sobu a ono ...:lol: , e sad zamislite dete ulazi a "tata" ga vadi iz "mame" onako garavog :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2: Ljudi to je bolest , i nije prirodno . Post je i meni gadan i odvratan i unapred se izvinjavam i starijim od +18 a tek mladim .
:shock:a u qurac al dje nadje garavog :mrgreen::mrgreen:

u USA/Kanada/Australija i EU je procenat oko 10posto

istočna Europa (dakle mi exYugosi) oko 2-3posto

ostali manje od 1%

muslimanske zemlje manje od 0,001%

-------------
dakle homofobi...znate kamo morate da idete:mrgreen::lol:

...sad ce weishaupt da ti objasni da tako nefilimi kontrolisu prenaseljenost planete - muslimane "kontrolisu" ratovima, Istocnu evropu kriminalom, Afriku izgladnjuju a zapadnoj Evropi i Americi su uvalili homoseksualce :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back