- Poruka
- 403.118
i to vise puta cu da ti dam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja blajbisa..mozda mi to bude srecan broj pa eto svadbe..![]()

vec ..da li je pametno udati se ili neovo nije tema o prebcivanju kamena sa ramena..vec ..da li je pametno udati se ili ne

ovo nije tema o prebcivanju kamena sa ramena..vec ..da li je pametno udati se ili ne
ovo nije tema o prebcivanju kamena sa ramena..vec ..da li je pametno udati se ili ne
.gif)
Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

pa taman može u provod![]()

simapticno ali meni i dalje nije jasno kako se to gubi sloboda u braku..

Ma jok, covek je samo hteo svoj mir
Lako...ne mozes vise uvek ici bas gde od da pozelis, jer ce se otvoreno ili precutno traziti objasnjenje..ako napravis neku glupost, bice ti dvostruko teze jer ces i to morati da objasnjavas nekom, a vec ti je dovoljno tesko, i tako...
Brak je super ako u njega udjes predhodno se pozdravivsi sa skoro svakom lsom navikom koju si pre braka zakacila.
Nema bas puno tolerancije u braku, da se ne lazemo![]()
sokirana sam ovim objasnjenjem..
.ispada da je brak zatvorska celija umesto drustvena zajednica u kojoj dvoje dele zajednicki prostor i vreme bez da gube svoj personaliti