Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zeznula si se lutko, danas je impotencija mnogo rano pocela da se desava.
Uzroci impotencije mogu biti organski ili kao posledica nekih težih hroničnih bolesti. Najčešći uzrok nastanka impotencije kod muškarca je promena emocionalnog stanja.Postoje mnoge životne okolnosti, kao na primer fizička ili mentalna iscrpljenost, akutna bolest ili stres u porodici, na radnom mestu, društvenom okruženju koje se mogu negativno odraziti na sposobnost erekcije.Otprilike 20% muškaraca starosti izmedju 30 i 80 godina pate od smetnji prilikom erekcije.
Jel vidis od Tridesete, pa na dalje.Pa ti nastavi da ga Sekiras, :lol:
Али то опет није потпуна импотенција, ипак може да се има секс.

ma ja nisam nesto u fazonu da se udajem
citam sta komentarisete i cudim se koliko se na brak gleda kao na neku tugu i muku boze me sacuvaj
ali ne da ne zelim zbog toga nego ono
te stvari se pozele pre svega kad imas nekog sa kime to mozes da pozelis
a za dobar brak mislim da treba da bude dobrog sexa postovanja i prilagodjavanja
za vezu su ljudi nesposobni a ne za brak

Ma jel tebi neko brani da se udash? Ako brani: deder da pomognemo...akoj ne brani, shta se zhalish ovde? Idi I udajs se. Sa srechom...jedino ako bi ti da se ***** al da ti ne udje?? Ne mosh I da stisnesh I da prdnesh.

E, ja: sad kad si dobila lekciju, molim te javni nam kad se udash. Da I mi ovde odahnemo. :mrgreen:
Hvala.

Realno, kome pada na pamet da se u 20,22,3,5 godina zeni ili udaje.
Brak smatram ozbiljnim udruzivanjem, za koje je pre svega potrebna
spremnost i odluka kada se poklope neke osnovne stvari..tipa, dvoje se vole,
imaju uslova za to i zele decu i zele da budu vezani i brakom
tj.papirom i drustveno propisanim moralnim normama...
zanimljivo znaci da si matora .
a vidis jos je nesto zanimljivije tad se kao studira i uci da bi se dobio bolji i placeniji posao,...znaci razmislja
se o sebi o buducnosti

a ne razmislja se o mirazu i nevinosti i biranju dobrog momka da bi se dobro udala....znaci ne razmislja se o toj buducnosti

i onda cvrc...snose se posledice i svi su okolo krivi

Слажем се: брак није гаранција за срећу. свакако да брак није оптребан да би неко имао самопоуздање. Говорио сам о ПРОМЕНИ. Брак је био ту само као један ПРИМЕР те промене. (после неколико измењених порука изгуби се оницијална идеја, мисао). :sad2:

Брак је такође поменут у контексту теме а и као највећа промена те истовремено и највећи иазов.
да живиш као у бајци док си у браку?? :hahaha:хехе...можда први месец! Тај медени месец. Јес ти била у браку? Нема потребе да ми одговориш, јер ЗНАМ одговор.

Bojim se da nisi razumeo sta sam napisala:(...

Back