- Poruka
- 892
Sves ili telo?
Svest , Temperament, ponasanje, navike
Ne mozes se udati sa ponasanjem ulicarke i nasilnice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sves ili telo?
Zene za brak nikada 

moje misljenje pisi propalo
bar kako si ti sastavila-zenica, kuvanje spremanje itd.
to bi bio pakao za bilo kog nesretnika da savatas jer bi mu glavu odgrizla
nego ovako nekako:
neki zadrigli sredovecni biznismen ( oko 50 g) jako imucan, drugi brak mozda i ima dece
ne izgleda bas nesto vizuelno ali ima "harizmu" i neobicno je privlacan zbog samopouzdanja kojim odise
impresionira "sposobnoscu" ( kuce u inostranstvu racuni u banci bar 2-3 kola) i ljubavlju za skupim stvarima
mora da bude totalno asocijalan frik koji eventualno posecuje dejting sajtove pa tamo pokusaj
jer da je drugacije takvi navataju mladje/atraktivnije
nema potrebe da mi zahvaljujes sto sam ti pomogao da nadjes ljubav

Ako se ne udas pretvorices se u usedelicu. Ono najnizi oblik postojanja za uporedjivanje po zenskoj hijerarhiji.
Pa ako je izbor kakav treba da bude, dobijamo drugu polovinu sa kojom cemo ciniti celinu. Tada bi tek trebalo da pocne pravo zezanje.
A ako su oboje dobro balansirani u glavici, prepoznaju jedno drugo, onda nista ne gubis. Ni slobodu, ni vreme, niti imas osecaj kao da ti nesto fali.
Gubis slobodu a dobijas nerviranje.
OK?
Ovo je najglupolji razlog i glavni zajeb svih zena. Zena koja se boji da ce izgubiti vreme izgubi sebe, pre nego vreme.
Nikad...deca, ako ih želite su simbol vaše ljubavi..
Nina, ti si ta koja vidi razliku izmedju ta dva pojma...ja ne vidim razliku...

Savet, molim sta mi je ciniti

To ti je kao u Tamnom Vilajetu: Ko uzme kajace se, ko ne uzme kajace se....
Ja bih dodala jos nesto, lepo je gledati kako nesto sto je iz tebe (mene, bilo koje zene) izniklo da se tako izrazim, raste, brigom i paznjom, ljubavlju i pozrtvovanoscu (sve sto se pod tim podrazumeva) razvija mlad pupoljak koji ce jednoga dana biti divna ruza, s mirisom i bojom kakvu nijedna ljudski osecaj osim majcinske ljubavi ne moze da zamisli...
Naravno, neko ce tu ruzu ubrati kad za to dodje vreme, ubode i ubosce ponekad mali a i veliki trn, ali, taj bol se zaboravi, ne oseti jer se prasta...
Zbog tog ploda majcinske ljubavi, ponekad se istrpi nesto sto se ne da ni zamisliti, ali, to je vec neka druga prica, i ne bih je sirila...
Vazno je da je zena materijalno nezavisna (ja jesam), ali mnoge nisu, i to je neka druga prica...
Dakle, nisam ti puno pomogla, mada sam zelela![]()
Ti materijalno nezavisna?Ti?
Zar ti nisi u SNSu?Kako onda mozes biti materijalno nezavisna,kad moras da senis pred sefom?
I ko ce da te zeni takvu?

Savet, molim sta mi je ciniti
Imaš li đuvegiju ili da ti nađemo mi?!
Mame mi..
Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.
Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde bre da ga trazim.?
Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna
Pametnjakovicu, ja ne šenim ni pred kim, nisam ni u jednoj stranci, vec deset godina sam materijalno nezavisna (otkad radim i zaradjujem) udata i imam trinaestogodisnje dete, i molim moderatore da obrate paznju na ovo i ovakvo proganjanje po forumu.
P.S. Stručno tumacenje reci pametnjaković: Onaj koji se pravi pametan, pametuje, budala (RMS)![]()
Pih..jos jedna udavaca..
pre nego sto te obuzme taj porok koji ljubav ubija a zove se brak,treba da razmislis
o tome ko ce da pere njegove smrdljive carape,znojave majice,i usrane gace..znam kazaces masina...
a ko ce da slusa hvalospeve njegove drage mame o njenom zlatnom decaku..
ko ce da ...ma znas sta ..udaj se bre..sto se pre udas pre ces se razvedes..a onda..onda mi se javi,cisto da ti dam rame za plakanje..
paz Gruzanina..hahahahahaha