Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Mensa naprosto plače za ovakvim rekordima :sad2:

Poslednja izmena:
Realno, kome pada na pamet da se u 20,22,3,5 godina zeni ili udaje.
Brak smatram ozbiljnim udruzivanjem, za koje je pre svega potrebna
spremnost i odluka kada se poklope neke osnovne stvari..tipa, dvoje se vole,
imaju uslova za to i zele decu i zele da budu vezani i brakom
tj.papirom i drustveno propisanim moralnim normama...

Za zenu Najbolje vreme za radjenje dece je izmedju 23 i 26 godine zivota.

U brak ima smisla ulaziti samo ukoliko je iz ljubavi sve ostalo je pakao, obaveze i odgovornost.Nisam pristalica ulaska u brak po svaku cenu.Mada imam stabilan posao i stambeno sam obezbedjen tako da nemam tih problema, licno ne verujem da cu ikada biti u braku jer mi to ne odgovara.Kada se sve stavi na papir i za i protiv mnogo je vise razloga protiv.Jedini izuzetak je da to bude velika ljubav, u svim ostalim slucajevima to ne dolazi u obzir.

Brak jeste Obaveza i Odgovornost, da se ne zavaravamo.
Ti se Plasis braka i zato ga Izbegavas, naci ces stotine razloga da sebe Opravdas.Udji u brak na probu,bez papira, pa vidi da li ti odgovara.A ne prvo cemo da se kaksamo, da vidimo da li to radi, a posle cemo da se vencavamo, :rumenko: I tako je trajalo do prvog deteta,a onda pocinje "pakao", te ne mogu da zaspim, te trci po pelene, te uradi ovo muzu moj, a ona me vise ne voli, jer nece seksanje, kaze da je zbog deteta.Alo, uzmite se u pamet, ne nastavljate vrstu ako ne udjete u brak, Buuu, :mrgreen:

Sta ce mi poslusan, za to imam psa.:D
..potreban mi je muskarac od poverenja,koji je spreman na zajednicki zivot
i dogovor,razumevanje, postovanje i pre svega toga ljubaF...:heart: da me voli i da ga volim..:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Ja sam samo zena koja ume da voli i kojoj je potrebno da bude voljena,
sve drugo dolazi posle toga samo po sebi..zar ne ?

U braku je Vrlo Vazno :
1 sexs;
2-pare;
3-Obaveze;
4 Tolerancija;

Razmisli da li postoji u tvom okruzenju neki muskarac koji je dugo zaljubljen u tebe.

tj. odavno mu se svidjas, i ti si ta - zena nad zenama za njega.

E, takvog uzmi. Jer kad dobiju tu koja im je dugo bila "boginja" , bice zahvalni i nece vrdati...
ni u kom smislu. Nece im padati na pamet druge zene, a bice i - poslusni. :)

Perlice da zapamtis za svoje Dobro:
Muski Nikada, Apsolutno nikada nece biti poslusnici, jer vratice ti to kad tad, seti se sta je bilo u Edenu i dalje, :kafa:

Ukoliko vec nisi sa nekim iz prave ljubavi u braku onda stvari vrlo brzo krenu nizbrdo a u Srbiji je praksa da se u brak ulazi vise zbog partnerskih odnosa i interesa a retko ko iz ljubavi.Vremenom se iz tih razloga partneri udaljavaju i latentno mrze. Gubis mnogo, svoju slobodu, moras da sa nekim delis sve sto imas pogotovo se to od muskaraca ocekuje i manje ti ostaje vremena za sebe.Obaveze postaju vece a moras i da se prilagodjavas osobi sa kojom si u braku i da trpis .Na kraju ukoliko dodju deca tada to moze postati pravi tamnica. Mozda ce neko misliti da razmisljam sebicno ali je to tako, sve ono sto imam je tesko steceno i morao sam da se izborim u zivotu i jednostavno ne zelim nista da delim sa osobom prema kojoj ne osecam nista.

Novi svetski Poredak je to lepo organizovao: razbija osnovnu celiju drustva- porodicu,a onda ima robove i robinje za rad, sta ce zenama muzevi, mogu i vestacki da se oplode, sta ce muskima zena dusevna i kucevna kada ima gde hod hoce i kada god pozeli, :mrgreen:

ja ocu redovan sex i ujutru da se budimo zajedno, pijemo kafu i u dan svako na svoju stranu
da mi neko pripada i da osetim da ja nekome pripadam
decu odmor u grckoj i ostalo necu
a sve to mozes da imas ako i kada nadjes adekvatnog partnera

Da, da redovan keks svaki dan, al malo sutra, kada nabije stomacinu i krene na pivo i TV ili komp, bas ga briga za tebe, ne mos da postigne Dizanje, jer mu mnogo masnoce se sabilo u trbu i naokolo, :mrgreen:

Kako uciniti zenu srecnom?

Sta bi? Kamo saveta?

Savet, molim sta mi je ciniti

Evo,evo...

1) Pozvati Ga na kafu i dobro skuvanom kafom pokazati mu da znaš da kuvaš.
(može i neka čorba,pita sa zeljem koje ste zajedno nabrali u livače dok se kafa hladila)
2) Drugog dana ponoviti gorepomenuto uz poljubac u obraz.
Trećeg dana neka prespava kod teba,da vidi da li mu je udoban krevet---
e tu nema omaške
ako je dobro spavao, to je dobar znak, i ako nije dobro spavao to je isto dobar znak.
četvrtog dana možete da se venčate jer šta će da kaže Žika, Mika, Pera i komšinica Mica:---da ne pitaju kakve su mu namere kad spava kod poštene devojke.

pa uvek mogu da usvoje decu,ili da ona ide na vestacku oplodnju...

Kak crno Usvajanje deteta, Hocu svoje, svoju krv i da ima ko da me Nasledi, bre, :rtfm:

- - - - - - - - - -

Pa ako je izbor kakav treba da bude, dobijamo drugu polovinu sa kojom cemo ciniti celinu. Tada bi tek trebalo da pocne pravo zezanje.
A ako su oboje dobro balansirani u glavici, prepoznaju jedno drugo, onda nista ne gubis. Ni slobodu, ni vreme, niti imas osecaj kao da ti nesto fali.

Tako je Darsi, covek i zena da postanu Jedno telo, :ok:

Мислим да је оно превише услова за брак из уводног поста, по мени довољно је да се лепо слажете у кревету а и овако наравно, да није неки шарлатан, и да има неки посао и плату, јер и то је битно. Ако је жена у годинама за удају, ја не видим разлог да се она не уда за таквог.

Tako je Samara, draga, Prvo slaganje u krevetu, pa onda ostalo.Pa deca su se pravila i u najvecim krizama i u najvecim blagostanjima.A sta ako mu se ne moz da digne "katarka", sta ces onda jadna ne bila, hoces li i dalje da ga volis, :think:

Sta ce mi poslusan, za to imam psa.:D
.

Ma to oko poslušnosti to je lako...
neposlušnog muškarca šljepiš rukom po golom dupetu :zper: :rumenka:

Msm,to kad ste kod kuće i kad počne nešto: ma neću danas da kuvam
e ti mu odgovoriš el nećeš, e sad ćeš da vidiš
i davidim šta u stvari oćeš.

Poslednja izmena:
Bio ja s drugarom da vidimo neki veći stan koji bi on da iznajmi za poslovni prostor neke buduće zajedničke firme
(nešto pokušava uz podršku branše...),a ono u stvari čitav sprat i to u fazi renoviranja...
Dočekačla nas poslovna žena od nekih četrdeset pet,pedeset godina,skockana,solidnog izgleda i vrlo pametnih reči u
prvom kontaktu...Trudio sam se da budem u drugom planu iako me drugar pokušao forsirati i jedno vreme mi je uspevalo...
Nakon razgledanja tog sprata,pošto je videla da smo zainteresovani,pozvala nas je da odemo s njom u zgradu preko puta i da
tamo razgovaramo,a ne u toj prašini u kojoj su neki rudari-majstori nešto rasturali...:mrgreen:
Preko u zgradi ,na prvom spratu,stan -poslovni prostor od velike svetle prostorije kao prijemne do konferencijske za sastanke...
Taman nas poslužila kad je drugaru zazvonio fon i morao je odmah da ode! Zamolio me da nastavim u njegovo ime,tako da nisam mogao
da se izvučem...
Poslovni deo sam brzo završio (snimao sam krišom razgovor)ostavivši samo potpisivanje ugovora o zakupu drugaru kao i dogovor o
obaveznim rokovima...
Kako mi je prilikom dolaska drugar rekao da ću sresti najbogatiju udavaču u gradu koja je uz to i dr.i šta ja znam poput ženskog Ajnštajna,
te da živi sama jer su joj dvoje dece po inostranstvu,bilo mi je čudno što nisam nigde video nikog ,bar od saradnika,obezbeđenja ili bilo kog
i konačno uz treći viskić sam je upitao kako to da se nije udavala više...Naravno,slatkorečivo sam se izvinuo što postavljam takvo pitanje...
-Jednostavno,nisam naišla na dostojnog "protivnika"...Odgovorila mi uz mangupski osmeh...
-Šteta...Ja sam mator za konkurenta,a i onu moju ne bih menjao za dve upola mlađe,a preostali raspoloživi sin je ipak premlad za vas...Da
je situacija drukčija-kako bismo zaratili!
-I ja bih rekla da bi bilo gužve,ali...Ali i nema logike da su slobodni oni koji zaista vrede truda!Već se neka potrudila oko njih!Smejala se
glasno...
-Jeste,baš tako...No ima tu...Hm...Mada je taj naš udovac sjeban do kraja života tom tragedijom ipak je izuzetan čovek...Zamislite,
umrla mu druga žena,a imala trideset i koju...Već pet-šest godina samuje...Taj bi bio,ali treba truda oko njega...No vaše znanje...
-Pa,pošaljite mi ga u ordinaciju,da vidimo šta se tu može...
Poslao sam ga...
Još se nije vratio!:hahaha:

Ne znam za koga ću se udati, ali bih voljela da to jednog dana bude neki opaljeni gejmer koji me neće tjerati da mu kuvam i rađam đecu. :zaljubljena:

A stas mu radit, ako neces radjat mu decu i kuvat mu hrane, za koji ce ti on, da se dicis po "selu', kako imas zdrepca i nista vise.Ah, kako bi ti igrala kod mene i pitala jel ima jos, :cool:

Back