Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

pa zenska
mislio sam da si vec nasla coveka s kojim bi podelila zivot
nekako sam bio uveren

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Pa dobro, što se mora-nije teško, u stvari teško je ali se mora...
Ako želiš decu, toplu kućnu atmosferu, isve ono što ide pride a pritom misliš da ćeš to dobiti udajom ok. Samo vodi računa da se udaš za gospodina pravog. Da ti se ta slika idile ne obrne ubrzo u horor story. Jer brak nije samo medeni mesec i spavaća soba. Možda ćeš pomisliti šta tebi jedan zakleti neženja drži predavanja o braku. Ali zakleti neženja i jesam baš zato da ne bih uskoro slušao horor bajke pred spavanje. A na šta mislim pod tim pojmom? Pa mislim na ono šta dođe kada se otpakuje i poslednji svadbeni poklon iposlednji kofer sa bračnog putovanja. Jer ,budimo realni, ljubav se na leba ne maže. Tako da ako ne postoji solidna matrijalna osnova za Tvoju zamisao u vezi braka- bolje ne rizikuj. Da ne bi jednog dana došla u situaciju da se kaješ. Jer čim problemi zakucaju na vrata ljubav beži kroz prozor.
Zato ti, blago meni, lepo i dobro razmisli. Napravi procenu o izvodljivosti svojih želja, pa ako to pije vodu neka ti je sa srećom! I da imaš puno dece! Jer brak bez dece ko selo bez crkve.

i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..?

Onog trenutka kad si spremna, pojaviće se taj neko ;)
Stara izreka i radi valjda i u ovom slučaju :malav:

Mame mi..

aj da vas cujem.

stvoriti porodicu, imati zivotnog saputnika, praviti deci dorucak, cesljati ih pred skolu...za mene su najzdravije ljudske teznje. sve to sto zelis je prosto lepo, zdravo, pozitivno, normalno, zrelo.
za pocetak treba da nadjes osobu sa kojom bi to ostvarila. to je sve:)

ps. i pusti one budalastine jao kakav brak kakva deca. to su sviraci kurrcu, izgubljeni negde u nekom vakuumu.

Mame mi..

aj da vas cujem.

a koliki ti je miraz :flert::flert::flert:

Prvo svaka ti čast..ako misliš ozbiljno a znam damisliš...
Da se udaš ..nego šta ..i nek ti je sa srećom ...pardon neka Vam je ..
Drugo da živiš prvo sa tipom neko vreme pa ondak za stvarno...
Mada i ne moraš..sad ti je zakonski posle par godina vanbračne zajednice potpuno isto ...ipak ako dođu klinci bilo bi lepo i zvanično...
A sad najvažnije...
Nešto što je najlepše u svemu tome je porodična atmosfera..nedeljni ručak...zajednički izlet ..male boginje ...škola ..prvi rođendan..mala matura..dobrro to još neznam.kako izgleda .
Znaš da sam razveden ali i da sam znao kako će stvari da se odvijaju opet bih isto postupio...
Ako ne uspe ..uvek možeš da se vratiš na staro..u stvari na novo...
U svakom slučaju si na gubitku ako se ne udaš...
Idi i izaberi ..nekog po svojoj meri..znam da ti to možeš...

Prvo svaka ti čast..ako misliš ozbiljno a znam damisliš...
Da se udaš ..nego šta ..i nek ti je sa srećom ...pardon neka Vam je ..
Drugo da živiš prvo sa tipom neko vreme pa ondak za stvarno...
Mada i ne moraš..sad ti je zakonski posle par godina vanbračne zajednice potpuno isto ...ipak ako dođu klinci bilo bi lepo i zvanično...
A sad najvažnije...
Nešto što je najlepše u svemu tome je porodična atmosfera..nedeljni ručak...zajednički izlet ..male boginje ...škola ..prvi rođendan..mala matura..dobrro to još neznam.kako izgleda .
Znaš da sam razveden ali i da sam znao kako će stvari da se odvijaju opet bih isto postupio...
Ako ne uspe ..uvek možeš da se vratiš na staro..u stvari na novo...
U svakom slučaju si na gubitku ako se ne udaš...
Idi i izaberi ..nekog po svojoj meri..znam da ti to možeš...

:klap:

Kako da ne zuri a sto ode voz :lol:
train2.gif

Back