Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neozbiljni ste, umesto da diskutujemo o prednostima ili manama bracne zajednice
pojedini mi kazu pa udaj se ko ti brani...ne brani mi niko ali citajuci i slusajuci sta
ljudi sve pisu ili kazu postala sam demoralisana pa mi je eto potreban podstrek a ne zahebancija

Evo jedan podstrek, to jest predlog: https://forum.krstarica.com/showthr...d-7-minuta?p=36157804&viewfull=1#post36157804

Nije Isus, mada veoma lici. Umetnik, lep, slobodna dusa, eh ...
Ocigledno veoma spretan s prstima, a posto svira i flautu ni usno - jezicke tehnike mu nisu strane. Voli da putuje, kao sto volis i ti. Vojsku redovno odsluzio, sto nije bez znacaja jer kako su nekad govorili - ko nije za vojsku nije ni za zenidbu. Posto je izdao dosta ploca ne bi trebao biti bez para. Ma sta da ti kazem, idealan. :)

Poslednja izmena:
Све зависи колико имаш година. Ако си 35+ надај се да је остао неки добар примјерак који није уграбљен или неки добар разведени, мада ти разведени су као пуштени са ланца.

prvu bracnu noc mlada uvek zapamti i ujutru da neki komplement novopecenom...obicno ga poredi sa nekom zivotinjkom...kad se setim kake sam divlje imao u slajpiku ranije....a pre neko vece posle noci pune strasti nova mlada mi rece mazno.... maki duso ti si kao mopsi :cry:

Back