Hoću da moja deca idu u školu

akademski sns
ne kaže se đaci
nego ćaci
Da nije false flag? Gle šta piše u uputstvu za upotrebu žute revolucije:

5B5318EB-C6A7-4AC1-A3F1-02ADEA22EBD2.jpeg

Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.

Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.

Neću da se moja deca bave politikom.

Neću da ometaju život zajednice.

Neću da zlorabe tudju nesreću.

autorska.
Čuo sam da 80 % škola radi. Pored mog posla OŠ radi, ali sam čuo odatle da jedna gimnazija ne radi.

Cenim svačije pravo na mišljenje, podržavam njegovu želju, ali mi njegov post previše liči na post SNS-a kojim pozivaju ljude da potpišu peticiju da deca idu u škole. I to bih poštovala, jer takođe imaju prava na svoje mišljenje da jedna od tačaka nije : nema ko da mi čuva decu. Time samo potvrdiše da smo mi na nivou dadilja, da je obrazovanje nebitno.
Dakle svi koji nisu “za” su SNS?

Čuo sam da 80 % škola radi. Pored mog posla OŠ radi, ali sam čuo odatle da jedna gimnazija ne radi.
Kod mojih kolega svašta ima (osnovci). Neko ne ide zbog obustave nastavnog osoblja, neko ide 30 minuta, neko 45, neko ide i umesto 5 časova ima 2 ili 3 pošto ostali nastavnici neće da predaju, nekom učiteljice kažu da ne dele deci domaće koja ne dolaze... Kod mene su skraćeni časovi, al neki od nas ne dovode decu... Dakle haos.

Poštujem pojedine sugestije da se mi iz "vana" ne miješamo.. kad si nas već pomenula, postavio bih samo jedno pitanje.
Demokratija nas uči da se vlast dobija legitimno kroz izbore, tj voljom naroda.
Kad se uzme u obzir da se ovdje pokušava srušiti vlast preko ulice, kako se to zove? Obojena revolucija.

Ovdje se radi o zloupotrebi jedne nesreće, koja je samo okidač za nečije političke ambicije. Naravno, svi želimo da se odgovorni za tu tragediju adekvatno kazne, ali, većina studenata i djaka koji protestvuju je zbog toga "navučena" a u suštini najviše štete nanose sami sebi, istovremeno kršeći zakone države blokadom prosvjetnih ustanova i ometanjem drugih koji nisu izmanipulisani.

Koliko se nesreća dešava po svijetu, pa kad bi studenti i djaci bili ti koji bi bili "prozvani" da zbog toga traže pravdu, otprilike bi bili non-stop na ulicama.
Ovdje se radi o zloupotrebi jedne nesreće, koja je samo okidač za nečije političke ambicije.
Koliko se nesreća dešava po svijetu, pa kad bi studenti i djaci bili ti koji bi bili "prozvani" da zbog toga traže pravdu, otprilike bi bili non-stop na ulicama.

Kod mojih kolega svašta ima (osnovci). Neko ne ide zbog obustave nastavnog osoblja, neko ide 30 minuta, neko 45, neko ide i umesto 5 časova ima 2 ili 3 pošto ostali nastavnici neće da predaju, nekom učiteljice kažu da ne dele deci domaće koja ne dolaze... Kod mene su skraćeni časovi, al neki od nas ne dovode decu... Dakle haos.
Dobro. Za tebe haos, za nekog unapred planirano. Uostalom, haotični proces nije isto što i slučajni.

Dobro. Za tebe haos, za nekog unapred planirano. Uostalom, haotični proces nije isto što i slučajni.
Pa to jeste haos. Za srednje ne znam kako je, nemam kontakt sa ljudima sa starijom decom, al mogu da zamislim kako je ako je u osnovnim ovako, a slučajevi su iz različitih gradova.
E sad dal je planirano, sumnjam, ali ajd možda i jeste moguće da je neki mastermajnd isplanirao sve ovo i predvideo poteze velikog broja ljudi.
Ali čak i ako jeste, i dalje sam besan na ovog izdajnik-okupatora.

Pa to jeste haos. Za srednje ne znam kako je, nemam kontakt sa ljudima sa starijom decom, al mogu da zamislim kako je ako je u osnovnim ovako, a slučajevi su iz različitih gradova.
E sad dal je planirano, sumnjam, ali ajd možda i jeste moguće da je neki mastermajnd isplanirao sve ovo i predvideo poteze velikog broja ljudi.
Ali čak i ako jeste, i dalje sam besan na ovog izdajnik-okupatora.
Ne treba nikakav mastermind, dosta su Šolakove televizije da usmeravaju svesnu javnost i NVO da pomognu gde škripi…

Vučku ovo inače jako prija, što su građanisti i njihovi saborci nesrpski nacionalisti glasniji to je njegovo biračko telo čvršće uz njega.

72990D6B-02F2-4D0F-86AA-5239A0FD6F29.png

Ne treba nikakav mastermind, dosta su Šolakove televizije da usmeravaju svesnu javnost i NVO da pomognu gde škripi…

Vučku ovo inače jako prija, što su građanisti i njihovi saborci nesrpski nacionalisti glasniji to je njegovo biračko telo čvršće uz njega.

Pogledajte prilog 1675576
Neka objave komplet dokumentaciju, uključujući i finansijsku, pa da vidimo i komentarišemo.
Stoji da su ih možda navukli da kradu.

Neka objave komplet dokumentaciju, uključujući i finansijsku, pa da vidimo i komentarišemo.
Stoji da su ih možda navukli da kradu.

Kompletna dokumentacija iz istrage vezana za građevinske radove nalazi se na sajtu Višeg javnog tužilaštva.

https://novisad.vjt.rs/aktuelnosti/vazno/

Što se finansijske dokumentacije tiče za nju je nadležno Ministarstvo finansija.

Ovu boldovanu rečenicu ne razumem. Ko je koga navukao da krade?

Back