Gedeon
Elita
- Poruka
- 17.076
Није истина. Обрнуто.U normalnom svetu su studije besplatne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није истина. Обрнуто.U normalnom svetu su studije besplatne![]()
ništa nije besplatnoU normalnom svetu su studije besplatne![]()
ko će odrediti , ko sme ili može na dalje školovanjeТо треба свести на четири разреда основне школе.
ništa nije besplatno
besplatno školovanje , nigde ne postoji
Postoji u Nemackoj, Svedskoj, Norveskoj, Finskoj, Danskoj, Holandiji, Litvaniji, Estoniji, Francuskoj, Svajcarskoj, Madjarskoj, Austriji....hoces dalje da ti nabrajam?ništa nije besplatno
besplatno školovanje , nigde ne postoji
ko će odrediti , ko sme ili može na dalje školovanje
pa kaži ti , to isto, tom ministruKaži to ministarstvu koje je nazakonito prekinulo školsku godinu.
Тестови. Само тестови. Све преписати из Америке.ko će odrediti , ko sme ili može na dalje školovanje
Sto se ne preselis u Ameriku?Тестови. Само тестови. Све преписати из Америке.
Upravo im pričamo, evo, izašli smo na ulicu, da nas bolje čujupa kaži ti , to isto, tom ministru
greškaUpravo im pričamo, evo, izašli smo na ulicu, da nas bolje čuju![]()
Da, države Srbije. Haha šta treba ? Da ti skeniram i ličnu kartu i pasoš možda? Osim toga imam dosta rodbine u Srbiji. Poženilo se tamo i poudalo. Ne žale se da je toliko crno. Neki su i bili vani, pa se vratili u Srbiju. Ne bi, da je tako crno. Tako da baš i ne znam da nešto "preživljavate".Države Srbije? Pitam jer su mi dosadili svi ovi koji ne žive ovde ali zato odlično znaju šta treba da uradimo i kako. Odlično znaju šta sve preživljavamo ovde pa nam sole pamet propagirajući neko srpstvo. Nije mi to lepo ni prihvatljivo![]()
Мени је одлично и у Хрватској. Јако пуно Хрвата у Хрватској се диви председнику Вучићу.Sto se ne preselis u Ameriku?![]()
greškaСве преписати из Америке
Председник Вучић има да истера на улицу сву ту просветарску паразитску масу која само заглупљује децу. Јако лоше деца из Србије пролазе на такмичењима.greška
Američki državni zdravstveni sistem , i sistem prosvete
su naj gori na svetu
u nemackoj su se sigurno placale studije ranije. Pre 10ak godina. I to je moralno da se plati, jer je to usluga, kao sto polaganje voznje, hranu struju vodu placas.Postoji u Nemackoj, Svedskoj, Norveskoj, Finskoj, Danskoj, Holandiji, Litvaniji, Estoniji, Francuskoj, Svajcarskoj, Madjarskoj, Austriji....hoces dalje da ti nabrajam?![]()
Ne zanimaju me izbori, mene zanima prosveta.greška
sve ovo kažite na izbore
sila naroda je na izbore
nebitno redovne ili vanredne
štrajkujte za vanredne izbore
pa kom oboje kom opanci
Председник Републике Србије др Александар Вучић има следеће почасне докторате и грађанства:
Почасни докторат Московског државног института међународних односа
Почасни докторат Азербејџанског универзитета за језике
Почасни грађанин:
Лесковца
Новог Пазара
Крупња
Сврљига
Лознице
Требиња
Дрвара
Соколца
Александровца
Бањалуке
Шапца
Смедервске Паланке
Звечана
Ваљева
Јагодине
Рековца
Градишке
Горњег Милановца
Кладова
Суботице
Сјенице
Пријепоља
Станара
Objasni šta si to čula na paetijskom sastanku. Valjda znaš koji zakon je premršen, koji član itd. Pravo na obrazovanje je zagarantovano u više mwđunarodbih geklaraxija i povelja i koje su deo našeg Ustava.Kaži to ministarstvu koje je nazakonito prekinulo školsku godinu.
tačnoNe zanimaju me izbori, mene zanima prosveta.
Imam i ja rodbinu u Beču al im ne solim pamet kako da se izbore za sebe.Ne razumem pokušaj smeha, inače, ništa mi ne treba osim potvrde da zaista svi iz okruženja imaju žarku želju da nas nauče kako treba da živimo u sopstvenoj državi.Da, države Srbije. Haha šta treba ? Da ti skeniram i ličnu kartu i pasoš možda? Osim toga imam dosta rodbine u Srbiji. Poženilo se tamo i poudalo. Ne žale se da je toliko crno. Neki su i bili vani, pa se vratili u Srbiju. Ne bi, da je tako crno. Tako da baš i ne znam da nešto "preživljavate".