Hoću da moja deca idu u školu

Како имате образа да нападате легално изабраног Председника Републике Србије. Знате ли ви колико председник Републике др Александар Вучић има одликовања, почасних доктората, почасних грађанстава:
Орден Републике Српске на огрлици
Орден Макарија III
Орден Пријатељства
Орден Александра Невског
Орден Светог Саве I степена
Орден белог лава на ленти
Орден преподобног Прохора Пчињског додељен од владике Пахомија (Епархија Врањска)
Орден Светог Карла на ленти
Орден епархије будимске
Орден Словачке евангеличке цркве I реда
Орден за заслуге Републике Мађарске
+++
Председник Републике Србије др Александар Вучић има толико црквених ордена да може после смрти одмах да буде проглашен за свеца.

Države Srbije? Pitam jer su mi dosadili svi ovi koji ne žive ovde ali zato odlično znaju šta treba da uradimo i kako. Odlično znaju šta sve preživljavamo ovde pa nam sole pamet propagirajući neko srpstvo. Nije mi to lepo ni prihvatljivo :(
Da, države Srbije. Haha šta treba ? Da ti skeniram i ličnu kartu i pasoš možda? Osim toga imam dosta rodbine u Srbiji. Poženilo se tamo i poudalo. Ne žale se da je toliko crno. Neki su i bili vani, pa se vratili u Srbiju. Ne bi, da je tako crno. Tako da baš i ne znam da nešto "preživljavate".

Председник Републике Србије др Александар Вучић има следеће почасне докторате и грађанства:
Почасни докторат Московског државног института међународних односа
Почасни докторат Азербејџанског универзитета за језике
Почасни грађанин:
Лесковца
Новог Пазара
Крупња
Сврљига
Лознице
Требиња
Дрвара
Соколца
Александровца
Бањалуке
Шапца
Смедервске Паланке
Звечана
Ваљева
Јагодине
Рековца
Градишке
Горњег Милановца
Кладова
Суботице
Сјенице
Пријепоља
Станара

greška
Američki državni zdravstveni sistem , i sistem prosvete
su naj gori na svetu
Председник Вучић има да истера на улицу сву ту просветарску паразитску масу која само заглупљује децу. Јако лоше деца из Србије пролазе на такмичењима.

Председник Републике Србије др Александар Вучић има следеће почасне докторате и грађанства:
Почасни докторат Московског државног института међународних односа
Почасни докторат Азербејџанског универзитета за језике
Почасни грађанин:
Лесковца
Новог Пазара
Крупња
Сврљига
Лознице
Требиња
Дрвара
Соколца
Александровца
Бањалуке
Шапца
Смедервске Паланке
Звечана
Ваљева
Јагодине
Рековца
Градишке
Горњег Милановца
Кладова
Суботице
Сјенице
Пријепоља
Станара

I Zaklopace

Ја сам верник, а патријарх српски Господин Порфирије подржава Председника Републике др Александра Вучића. Зато и ја морам. Сви који сте православне вере морате да подржавате председника Вучића.

Da, države Srbije. Haha šta treba ? Da ti skeniram i ličnu kartu i pasoš možda? Osim toga imam dosta rodbine u Srbiji. Poženilo se tamo i poudalo. Ne žale se da je toliko crno. Neki su i bili vani, pa se vratili u Srbiju. Ne bi, da je tako crno. Tako da baš i ne znam da nešto "preživljavate".
Imam i ja rodbinu u Beču al im ne solim pamet kako da se izbore za sebe.Ne razumem pokušaj smeha, inače, ništa mi ne treba osim potvrde da zaista svi iz okruženja imaju žarku želju da nas nauče kako treba da živimo u sopstvenoj državi.

Back