Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.761
Hoće k.u.r.a.c. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i ja rekla, blokada skola, a ovima seva za to. Uzmes blokiras nesto njima od znacaja.pa neka blokiraju institucije države a ne škole i univeritete.
Tudjq tragedija se desila zbog političkih pitanja.ako bi neko trebao da se srami to je onaj koji upliče tudju tragediju radi rešavanja političkih pitanja. ostavite pokojne na miru.
Kako pogrešnu kada se hulja ljulja?NE. ne bore se nemoj da ih ložiš da čine dobru stvar. neko im je uvalio pogrešnu metodu.
nije reč o iškolovanju. hoću sigurno. snaći ću se. u svakoj situaciji čovek treba da nadje adekvatan odogovor.Схватам ја твој страх да ли ћеш успети да ишколујеш децу АЛИ
medjutim, vaše su metode pogrešne. maltretiraju porodice slične mojoj. još malo pa će te blokirati obdaništa ili početi pucati, nedaj bože, po demoinstrantima?Мораш да схватиш да ово није политичка борба. Ово је борба за голи живот, за биолошки и сваки други опстанак нације и државе.
Нашом државом влада картел онакав исти као у Колумбији и Мексику али не из сапуница него из црних гангстерских хроника.
Морамо се сви изборити да се успостави уређена држава.
Nema nikog drugog. Znaju to oni vrlo dobro. Od dva zla biras manje. Kod nas nema izbora.pa izaberite drugog.
Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
da meni dodje da intervenišem. da li imate predstavu da ostatak društva ne deli tvoju uobrazilju?Kako pogrešnu kada se hulja ljulja?
Da sjase Kurta i uzjase MurtaСхватам ја твој страх да ли ћеш успети да ишколујеш децу АЛИ
Мораш да схватиш да ово није политичка борба. Ово је борба за голи живот, за биолошки и сваки други опстанак нације и државе.
Нашом државом влада картел онакав исти као у Колумбији и Мексику али не из сапуница него из црних гангстерских хроника.
Морамо се сви изборити да се успостави уређена држава.
Ти тражиш да нико не дира завесе у броду који увелико тоне. Ускоро нас неће више бити.
Схвати то.
Zna on to vrlo dobro.da meni dodje da intervenišem. da li imate predstavu da ostatak društva ne deli tvoju uobrazilju?
A pa to ne može.da meni dodje da intervenišem. da li imate predstavu da ostatak društva ne deli tvoju uobrazilju?
Njima je drzava obecala povecanje plate pretprosle godine za pocetak skolske sezone u Septembru,prosle godine,pa nisu ispunili taj dogovor.Oni samo traze sto je njihovo i nista vise.Nece da je nepismeni iz vlasti sa kupljenim diplomama varaju.Sada nek se pokazu babe i dede da prihvate decu,dok se ne rasi problem.Ja svoje unuke hocu.za ostatak privrede poprilične. plus rade efektivno 50% vremena. druga je stvar što sad 800EUR ne vredi ništa. a to je kriva država svima a ne samo njima.
Nego, jel si se prebacio na jekavicu iz patrijotskih razloga ili si se samo dobro pretvarao do sada?Kažem svojoj ćerki da bih podržao studente; "Ma hebeš školu , ajmo kao da krenemo u školu pa da završimo na Kališu .Kupiće ti tata rokfem čokoladu usput pošto druge ne voliš". Kaže ona meni "Neću tata meni je škola najvažnija da ne kasnim u znanju".
Bojim se da mi dijete nije zdravo u mozak, da je meni tako neko ponudio ikada nogama bih se udarao u guzicu od sreće.
nije zbog političkih već zboog kriminalnih radnji nekih ljudi na položaju. i sasvim je opravdano tražiti punu odgovornost učesnika ali i onih koji procesiraju ovaj slučaj. uključujući policiju i sudstvo.Tudjq tragedija se desila zbog političkih pitanja.
Ta stilska figura se u debatovanju naziva "Slippery slope" ili "Klizava nizbrdica".medjutim, vaše su metode pogrešne. maltretiraju porodice slične mojoj. još malo pa će te blokirati obdaništa ili početi pucati, nedaj bože, po demoinstrantima?
Kako se ubogi programer razume u tematiku,cudo jednoTa stilska figura se u debatovanju naziva "Slippery slope" ili "Klizava nizbrdica".
Evo ti da pročitaš malo, da se ne zezneš drugi put.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Клизава_низбрдица
nije zbog političkih već zboog kriminalnih radnji nekih ljudi na položaju. i sasvim je opravdano tražiti punu odgovornost učesnika ali i onih koji procesiraju ovaj slučaj. uključujući policiju i sudstvo.
pitam vas je li blokada škola i fakulteta put za rešavanje. razbesnećete samo ostatak zajednice i potpuno promašiti cilj.
Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
autorska.
postoje uslovi za štrajk prosvetara. nema uslova za prekid nastave.Njima je drzava obecala povecanje plate pretprosle godine za pocetak skolske sezone u Septembru,prosle godine,pa nisu ispunili taj dogovor.Oni samo traze sto je njihovo i nista vise.Nece da je nepismeni iz vlasti sa kupljenim diplomama varaju.Sada nek se pokazu babe i dede da prihvate decu,dok se ne rasi problem.Ja svoje unuke hocu.
ko zna kako si ti "razumeo" napisano. aj reci kako si shvatio.Ta stilska figura se u debatovanju naziva "Slippery slope" ili "Klizava nizbrdica".
Evo ti da pročitaš malo, da se ne zezneš drugi put.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Клизава_низбрдица