- Poruka
 - 16.447

da..podržavam zabranu školovanja tvojoj deci u državnim školama dok se ne ispune zahtevi studenatapa šta. debela većina ljudi nije u pravu za mnogo šta. pa ih onaj koji je u pravu vredja?
podržavaš zabranu školovanja mojoj deci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da..podržavam zabranu školovanja tvojoj deci u državnim školama dok se ne ispune zahtevi studenatapa šta. debela većina ljudi nije u pravu za mnogo šta. pa ih onaj koji je u pravu vredja?
podržavaš zabranu školovanja mojoj deci.
Dok ne padne vlast stegni kaisHoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
autorska.
A cela drzava je zaslužila da bude njegov taoc, jel?moja deca nisu zaslužila da budu taoci. neka to organizatori rešavaju s njim.
ma u tome je problem. aj dan dva da se deca odmore...no to će da potraje ihaj...Dok ne padne vlast stegni kais
a druga deca traže da žive u normalnoj državipogledaj malo naslov. ja tražim da moja deca normalno uče školu i studiraju.
pa izaberite drugog.A cela drzava je zaslužila da bude njegov taoc, jel?
nemoguće na izborima koje on organizuje, po njegovim pravilima itd..pa izaberite drugog.
pa imaju izbore i neka urede državu. nije u redu da sprečavaju školovanje ostatka zajednice.a druga deca traže da žive u normalnoj državi
Svi mi ti tražimo.pogledaj malo naslov. ja tražim da moja deca normalno uče školu i studiraju.
kako bre nemoguće? to vam je demokratija. znači nema rešenja u demokratiji?nemoguće na izborima koje on organizuje, po njegovim pravilima itd..
Druže, imali smo kandidata Aleksandra Popovića ali ne, narod glasa Belog. Nije Vučić kriv za to.nemoguće na izborima koje on organizuje.
Слобода окупљања може се законом ограничити само ако је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије.a kako da im zabrani?![]()
I ja hoću isto.Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
autorska.
tebi nije u redu meni jeste u redupa imaju izbore i neka urede državu. nije u redu da sprečavaju školovanje ostatka zajednice.
pa što onda namerno blokiraju škole i nedaju deci njihovo pravo?Svi mi ti tražimo.
pa što im ne ograniče?Слобода окупљања може се законом ограничити само ако је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије.
Zato što bi tada situacija buknula.pa što im ne ograniče?![]()
kad si video da lopurda sam sebe apsi.)I ja hoću isto.
Da sklone lopurde pa da žive ko ljudi.
Bar oni kad mi nismo mogli
pa da.. zato nema ništa od toga i ne znam koj krac si uošte to i pomenuoZato što bi tada situacija buknula.
Pročitaj ponovo sopstveni zahtev.pa što onda namerno blokiraju škole i nedaju deci njihovo pravo?
Hocu da politicari koji sede u skupstini imaju zavrsenu skolu, da su ucili i studirali.Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
autorska.
Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
autorska.
čekaju da dozlogrdite narodu.pa što im ne ograniče?![]()
 ili da pohapsi kriminalce koji koriste decu za političku borbu, kao šiptari...