Hoću da moja deca idu u školu

kako bre nemoguće? to vam je demokratija. znači nema rešenja u demokratiji?
Ovaj sistem nema veze sa demokratijom. Ovo je definicija autokratije. Demokratija mu je dala šansu da dođe na vlast da bi on pljunuo na nju i pretvorio sistem u kriminalnu autokratiju. Demokratski izbori su validni i normalnom demokratskom sistemu. U kriminalnoj autokratiji pravo, i ne samo pravo nego i obaveza jednog naroda je da skine i procesuira autokratu i njegove kriminalce na bilo koji način.

Recimo tužilaštvo krije imena ljudi koji su po svedočenju Djaje uklonili držače nadstrešnice, kriju se iza nasilja da objave imena ljudi koji su naredili uklanjanje držača sa krova stanice....istina se izvrće pod kontrolom kriminalnog tužilaštva duboke države....

Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.

Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.

Neću da se moja deca bave politikom.

Neću da ometaju život zajednice.

Neću da zlorabe tudju nesreću.

autorska.
Sta mislis kako razmisljaju prosvetari o svojoj deci,kojima jedva,ili nikako ne mogu da plate visoko skolovanje.

I roditelji imaju pravo da se mešaju u pitanja škole. Imaju Savet škole i čak svog predstavnika u školskoj upravi. Jesi li pokrenuo proceduru da se okupite i žalite na odluku sa kojom se ne slažeš?

Vidi, možda se desi da imaš podršku većine roditelja.

Ako nisi ni pokušao, ne znam zašto otvaraš temu na forumu o tome, kao da mi možemo da intervenišemo u toj školi.

Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.

Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.

Neću da se moja deca bave politikom.

Neću da ometaju život zajednice.

Neću da zlorabe tudju nesreću.

autorska.
deca moraju da se bave politikom jer generacije njihovih roditelja nisu uradile! roditelji su ćutala dok je sistem trulio, jedino im je bilo bitno da se uvale u drzavna preduzeca i da dobijaju svojih usranih 80.000 din a da ne rade nista! bravo, uspeli ste u zivotu, zato su su korupcija i jednopartijski sistem preuzimali svaki segment drustva. i sad bi ti da deca samo ćute, uče i studiraju i onda kad zavrse da se nadju u tom istom trulom sistemu iz kojeg je jedino rešenje da pobegnu glavom bez obzira? kakva je poenta onda tog školovanja i studiranja?
pusti ti decu, ocigledno su pametniji, mnogo sposobniji, hrabriji i pametniji od svih prethodnih generacija koje su ovo društvo dovela do dna. oni pokušavaju da promene nešto što su sve prethodne generacije propustile, da izgrade budućnost u kojoj neće biti partijski botovi, ovce, sendvicari...
gledaj malo sebe i svoju generaciju pre nego što prigovaraš deci. da nisu ljudi do sada cutali i pravili se slepi, mozda onda deca ne bi morala sada da se bave politikom. umesto što im prigovaraš, treba da ih podržiš :rtfm:

Back