pa ne idu.Pa je li idu tvoja deca u školu normalno, kad si već otvorio temu o njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne idu.Pa je li idu tvoja deca u školu normalno, kad si već otvorio temu o njima?
Šta se može desiti:pa da.. zato nema ništa od toga i ne znam koj krac si uošte to i pomenuo
https://forum.krstarica.com/threads...tira-memovi-2-0.915446/page-519#post-50434963voleo bih da postoji način da ja i ti ne živimo u istom univerzumu ali ću popričekati.
Svi žele da im se deca školuju i studiraju, ali tebi je ovaj sistem prihvatljiv za školovanje i studiranje?
Ideja fašista....plašim se da će terorizmom da naprave sledeću nesreću....meni su sve ove nesreće jako sumnjive i verujem da su deo mentalne kontrole ljudi koju koriste neofašisti već duže vreme u svetu....čekaju da dozlogrdite narodu.
čija je to ide ja da se uvuku srednjoškolci i studenti u pritanje koje nema veze se njihovim položajem?
Ovaj sistem nema veze sa demokratijom. Ovo je definicija autokratije. Demokratija mu je dala šansu da dođe na vlast da bi on pljunuo na nju i pretvorio sistem u kriminalnu autokratiju. Demokratski izbori su validni i normalnom demokratskom sistemu. U kriminalnoj autokratiji pravo, i ne samo pravo nego i obaveza jednog naroda je da skine i procesuira autokratu i njegove kriminalce na bilo koji način.kako bre nemoguće? to vam je demokratija. znači nema rešenja u demokratiji?
blokiraće šta oni hoće a ne šta im ti kažeš jbg
Hajde neka proba.Слобода окупљања може се законом ограничити само ако је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије.
2025 je nije 1996, sadašnji studenti nemaju snagu kao studenti 1996.Hajde neka proba.
Da li ti deluju da se gase?Šta se može desiti:
*Da protesti traju u nedogled
*Da se protesti počnu gasiti sami od sebe
1 scenario se može teško desiti i to znaju svi studenti.
Rekoh, ajde neka proba.2025 je nije 1996, sadašnji studenti nemaju snagu kao studenti 1996.
kako da ne. čim se odlučuje glasovima većine demokratski su izbori. što je demokratija nakaradna a ti misliš da je nešto vredno je druga stvar.Ovaj sistem nema veze sa demokratijom.
toga se bojim. nezadovoljstvo raste i ovo je možda put u gradjanski rat.Ideja fašista....plašim se da će terorizmom da naprave sledeću nesreću....meni su sve ove nesreće jako sumnjive i verujem da su deo mentalne kontrole ljudi koju koriste neofašisti već duže vreme u svetu....
Ajde probaj.Kako vreme prolaze pocece narod da vas sklanja jer im idete polako na .....
Sta mislis kako razmisljaju prosvetari o svojoj deci,kojima jedva,ili nikako ne mogu da plate visoko skolovanje.Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
autorska.
Znaci pare su u pitanju??Sta mislis kako razmisljaju prosvetari o svojoj deci,kojima jedva,ili nikako ne mogu da plate visoko skolovanje.
pa ne idu.
politika se sama uplela u smrtako bi neko trebao da se srami to je onaj koji upliče tudju tragediju radi rešavanja političkih pitanja. ostavite pokojne na miru.
One su već blokirane, ne rade svoj posao odaaaAvnoinstitucije države
Znam jedino za privatni sektor. Tu nema daj 5%, 10%, slava, marenda, godišnji 3 meseca, itd.Sta mislis kako razmisljaju prosvetari o svojoj deci,kojima jedva,ili nikako ne mogu da plate visoko skolovanje.
imaju solidne plate. misliš da je lako zaraditi i dati radniku 90000 i isto toliko državi.Sta mislis kako razmisljaju prosvetari o svojoj deci,kojima jedva,ili nikako ne mogu da plate visoko skolovanje.
deca moraju da se bave politikom jer generacije njihovih roditelja nisu uradile! roditelji su ćutala dok je sistem trulio, jedino im je bilo bitno da se uvale u drzavna preduzeca i da dobijaju svojih usranih 80.000 din a da ne rade nista! bravo, uspeli ste u zivotu, zato su su korupcija i jednopartijski sistem preuzimali svaki segment drustva. i sad bi ti da deca samo ćute, uče i studiraju i onda kad zavrse da se nadju u tom istom trulom sistemu iz kojeg je jedino rešenje da pobegnu glavom bez obzira? kakva je poenta onda tog školovanja i studiranja?Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
autorska.