Hoću da moja deca idu u školu

deca moraju da se bave politikom jer generacije njihovih roditelja nisu uradile! roditelji su ćutala dok je sistem trulio, jedino im je bilo bitno da se uvale u drzavna preduzeca i da dobijaju svojih usranih 80.000 din a da ne rade nista! bravo, uspeli ste u zivotu, zato su su korupcija i jednopartijski sistem preuzimali svaki segment drustva. i sad bi ti da deca samo ćute, uče i studiraju i onda kad zavrse da se nadju u tom istom trulom sistemu iz kojeg je jedino rešenje da pobegnu glavom bez obzira? kakva je poenta onda tog školovanja i studiranja?
pusti ti decu, ocigledno su pametniji, mnogo sposobniji, hrabriji i pametniji od svih prethodnih generacija koje su ovo društvo dovela do dna. oni pokušavaju da promene nešto što su sve prethodne generacije propustile, da izgrade budućnost u kojoj neće biti partijski botovi, ovce, sendvicari...
gledaj malo sebe i svoju generaciju pre nego što prigovaraš deci. da nisu ljudi do sada cutali i pravili se slepi, mozda onda deca ne bi morala sada da se bave politikom. umesto što im prigovaraš, treba da ih podržiš :rtfm:
Da ste sve ovo sami smislili bez mesanja sa strane,podrzao bi

toga se bojim. nezadovoljstvo raste i ovo je možda put u gradjanski rat.
Za to ne postoji masa, zato je bitno strpljenje, treba svi da se iskažu na kojoj su strani, sa tako malim brojem gradjana koji podržavaju fašiste odličan je barometar da se pokažu neprijatelji Srbije, pa i nastavnici i profesori koji decu uče pogrešnim stvarima....oni su primer loše srpske elite, koja počinje od loših profesora, sudija, tužilaca....i najgorih od svih pesnika i pisaca....svi postali elita na krilima antisrpstva...

deca moraju da se bave politikom jer generacije njihovih roditelja nisu uradile! roditelji su ćutala dok je sistem trulio, jedino im je bilo bitno da se uvale u drzavna preduzeca i da dobijaju svojih usranih 80.000 din a da ne rade nista! bravo, uspeli ste u zivotu, zato su su korupcija i jednopartijski sistem preuzimali svaki segment drustva. i sad bi ti da deca samo ćute, uče i studiraju i onda kad zavrse da se nadju u tom istom trulom sistemu iz kojeg je jedino rešenje da pobegnu glavom bez obzira? kakva je poenta onda tog školovanja i studiranja?
pusti ti decu, ocigledno su pametniji, mnogo sposobniji, hrabriji i pametniji od svih prethodnih generacija koje su ovo društvo dovela do dna. oni pokušavaju da promene nešto što su sve prethodne generacije propustile, da izgrade budućnost u kojoj neće biti partijski botovi, ovce, sendvicari...
gledaj malo sebe i svoju generaciju pre nego što prigovaraš deci. da nisu ljudi do sada cutali i pravili se slepi, mozda onda deca ne bi morala sada da se bave politikom. umesto što im prigovaraš, treba da ih podržiš :rtfm:
izvini. generalno baviti se politikom je loša stvar. politika je spoj želje za vlašću i manipulisanja. vladati drugim ljudima je loše. isto tako manipulisati.

A imaš li dece ili onako ti došla tema?
dozlogrdilo. od jutros ni mali ne ide u školu.

Pa nek demonstrati zauzmu andrićev venac. blokiraju još koju instituciju. i ostave škole na miru.
Naravno da je lako postaviti dokumenta....koja nisu ukradena u tužilaštvu, ona ukradena niko ne može da postavi, a neko baš zna da postoje ta dokumenta....ko? pa onaj ko ih je uništio....čak su i svedoka sklonili iz medija i pišu u njegovo ime....

Pa nek demonstrati zauzmu andrićev venac. blokiraju još koju instituciju. i ostave škole na miru.
Vidi, uvek su mladi buntovniji od nas matoraca. Mi smo sada uspavana gomila rastegnuta između kuće i posla. Ja sam svoje studentske proteste odradio 96'te na Terazijama, pod Slobinim šmrkovima.

Sad je došlo njihovo vreme, i ja ih podržavam isto kao što su i naši roditelji nas podržavali kada naša vlast nije valjala.

Njihovi zahtevi su sasvim razumni. Oni neće da žive u korumpiranoj državi u kojoj su ugovori o trošenju državnih para tajni, a oni su ti koji u ovoj državi ostaju.

Treba da se ponosimo njima.

Back