Hoću da moja deca idu u školu

ama bre ne ne spinuj. moja deca ne mogu u školu a hoće. hiljadama studenata iz unutrašnjosti roditelji plaćaju smeštaj i oni žele nastavu.

ko neće neka štrajkuje.

pustite druge da žive svojim životom.

briga me za vlast.

Nekima to ni bukvalno nije dozvoljeno

Pod nadstrešnicom su ostala DECA, đaci, studenti, kao i recimo vrhunski stručnjak iz robotike, jedan od najboljih u Srbiji, ali to su tuđa deca i tuđi roditelji

Vidim da te to ne potresa, što govori isključivo o tebi kao čoveku, samo te brine to što tvoja deca ne idu u školu.

Nismo svi takvi i zato izvini, u manjini si, prihvati ili preseli decu u školu tamo gde su takvi kao ti u večini

vucic ce opet da zabaci mamac, izbore, i ti ces da zagrizes, kao daj da iskazemo svoju volju,
Помешао си ме са неким.
Што се тиче избора, да ли сам те добро разумео, јел ти мислиш на странке које бојкотују ? На прошлим изборима није била ни једна странка која бојкотује.
Били су они који су излазили на изборе.
И они који су мало излазили мало бојкотовали.
Правог бојкота није било јер у једном граду се излазило у другом не.
Нити сам ја рекао да су добри изборни услови нити сам на било који начин наговестио да ми се избори као опција допадају тако да си истрчао без разлога са закључком.
Лепо ти кажем.
Ко је био у праву - чућемо се Боже здравља после идућих избора кад будемо сумирали резултате. Па ћемо видети ко је у праву.
Овако не знам да ти кажем ни ко је у праву ни ко није.

Neka deca nikada više neće ući u školu
zato što je nekim huljama bila bitnija ugradnja nego gradnja.

Neki ljudi, bez empatije i savesti, kukaju što im deca gube od škole,
dok se njihovi vršnjaci bore za pravo, pravdu i poštovanje Ustava i zakona.

1737829422062.png

i posle se pravis tosa
Разумем те потпуно.
И ја не читам кад неко пише дугачке поруке.
Проблем је онда што само ништа не разумем човека.
То што си цитирао сам написао иронично с обзиром да си ти дигао руке од гласања и да очигледно нећеш никада више ни гласати.
Јел сад јасније ?
Теби су свеједно изборни услови а знаш да би ја гласао ако би Вучић прописао изборе ? Видиш да је Вучић 24/7 365 дана у предизборној кампањи.
Али слабо му то. Пропаде човек и угаси се.
Него што ме питаш за мишљење ако знаш шта бих ја урадио ?
Не капирам те ништа.
Шта ће ти онда моје мишљење ?

То што си цитирао сам написао иронично с обзиром да си ти дигао руке од гласања и да очигледно нећеш никада више ни гласати.
ma kako ironicno, ako se secamo pre svega da si bio za izbore? pa i sada si
Европу боли брига што СНС не да власт.
Зато ће победа опозиције у Нишу бити још већа на наредним изборима па ће морати да попусте.
Шта ће ти онда моје мишљење ?
da vidim jesi li ga promenio
i sta ces onda kada osvojite nis, idete u nato sa milicem?
jasno je da si za male pobede na lokalima,a da vucic zadrzi vlast u globalu

Poslednja izmena:
ma kako ironicno, ako se secamo pre svega da si bio za izbore?
Ниси ми одговорио на питање.
На претходним изборима није била ни једна странка која је бојкотовала изборе.
Постојали су они који су излазили у целој Србији и они који су излазили само у појединим градовима.
На какав ти бојкот мислиш ? Ни једна странка није позвала на бојкот у свим градовима у целој Србији.

opet bi da maltretiraš druge zbog svoje patologije prema vučiću.
ostavite decu, škole i fakultete na miru.

idite na institucije. u čemu je problem?
Које институције ? Код Загорке Доловац ?
Ко оно рече пре неки дан да је био управник про форме ?
Јел и то део институција ?
Колико људи у тим институцијама је положило Мегатренд из Лондона, непостојећи универзитет ?
Или она жена што је амбасадор, има 60 година а завршила факултет основан 2010 године. Јел такве институције где треба да тражиш свећом ко има завршен државни факултет ? И после кажу пуни бирои незапослених.

Vidim da te to ne potresa, što govori isključivo o tebi kao čoveku, samo te brine to što tvoja deca ne idu u školu.
ti znas sta mene potresa? naravno da mi je zao. Ja ne glumatam laznu saosecajnost kao onaj ko je smislio proteste.
Nismo svi takvi i zato izvini, u manjini si, prihvati ili preseli decu u školu tamo gde su takvi kao ti u večini
koja si ti bezosecajna dusa.. Ni pet ni sest no da preselim decu zbog vase patoligije prema vucicu? :mrgreen:

ti znas sta mene potresa? naravno da mi je zao. Ja ne glumatam laznu saosecajnost kao onaj ko je smislio proteste.

koja si ti bezosecajna dusa.. Ni pet ni sest no da preselim decu zbog vase patoligije prema vucicu? :mrgreen:

Ja bezosećajan ili ti koji bi da se praviš da se ništa nije desilo.

Baš nas briga, tuđa deca stradala, naša su, bogu hvala dobro.

Znaš kako, da smo se mi matori pitali verovatno bi tako i bilo ali naša deca su bolja od nas, mnogo bolja
Vidiš oni zapeli pa ne daju, neće da stanu dok se barem u ovom slučaju ne istera do kraja ko je odgovoran za fušeraj i korupciju koja je ubila 15 ljudi i dece a dvoje osakatila za sva vremena.

Možeš ili da im se pridružiš pa da ovo brzo završimo ili da se natežemo još neko vreme.
Ono što pouzdano znam je da oni odustati neće

Pred vladu, pred presednika, policiju, sudstvo. Ne dajte im da disu.

Skupite onu masu kao sto smo imali protiv slobe. I padaju.
Не иде то тако. У томе и јесте проблем.
Док људи не заокруже на изборима против Вучића, џабе смо кречили.
Пети октобар је настао после двадесет и неког септембра и пораза Слобе на изборима.
Излазност је била преко 70%.
Ако сад дође неко па сви гласају за њега онда фино. Ако не, бојим се да смо џабе протестовали.
Градови ће пасти и ту нема приче, Нови Сад, Београд ће добити опозиција али то није решење.
Мора постојати идеја да се добије већина у скупштини Србије.

Не иде то тако. У томе и јесте проблем.
Пети октобар је настао после двадесет и неког септембра и пораза Слобе на изборима.
Излазност је била преко 70%.
Ако сад дође неко па сви гласају за њега онда фино. Ако не, бојим се да смо џабе протестовали.
Градови ће пасти и ту нема приче, Нови Сад, Београд ће добити опозиција али то није решење.
Ovo nije revolucija da se odmah skida vlast, vec da se kao prvo na odgovornost pozovu krivci za tragediju u NS, da se posalje poruka da je dogorelo do nokada i da se podigne svest gradjana i tu su protesti pprilicno uspesni, i gradjani se masovno pridruzuju,
kad se skida vlast ili kad se dize revolucija uvek ima kolovodja tj sve revolucije idu odozgo, a ne odozdo kako nekad ljudi pogresno misle (tj svaku revoluciju je vodio neko) medju studentima nema vodja koji zele da preuzmu vlast, vec su samo pripremili teren, da tako kazem, e sad je na politicarima da odrade svoj posao i da onda SNS legalno pade, a ako pokusaju da pokradu izbore to im nece proci jer ce narod imati kriticnu masu, a SNS je polako poceod da gubi koheziju, brod ce poceti da tone, a kad brod pocne da tone onda pacovi pocnu da beze.

Recimo dobijes vecinu. I onda vi postavljate kadrove, kradete poslove i pljackate zemlju.

Sta ja i moja deca dobijamo majku mu!
Zato treba menjati sistem i tu su studenti jasni- trazi se odgovornost i vise transparentnosti koja ce biti primenjena na iducu vlast, a i oni ce pasti ako bude trebalo, nema niko nista protiv dece- cak stavise ljudi se bore da tvojoj deci bude bolje, da ne moraju da budu clanovi neke sekte da bi uspeli u zivotu,
steta jeste sto neki ne idu u skolu, ali opet to je mali ceh koji se ipak mora platitizbog boljeg sutra.

Zato treba menjati sistem i tu su studenti jasni- trazi se odgovornost i vise transparentnosti koja ce biti primenjena na iducu vlast, a i oni ce pasti ako bude trebalo, nema niko nista protiv dece- cak stavise ljudi se bore da tvojoj deci bude bolje, da ne moraju da budu clanovi neke sekte da bi uspeli u zivotu,
steta jeste sto neki ne idu u skolu, ali opet to je mali ceh koji se ipak mora platitizbog boljeg sutra.
pa to svaki novi kutrta obecava.

vidi vako.

Odes u opstinu i ustanovis da ne mozes dobiti neku dozvolu jer neka parcela nije prenesena kako treba.

Podneses zahtev za ispravku i cekas godinama.

Ili das par hiljada evra mita i bi gotovo za par dana.

Kako ce nova vlast ovo ispraviti?

На претходним изборима није била ни једна странка која је бојкотовала изборе.
pa gde su ti stranke koje sada podrzavaju proteste? isto ih nema, vec samo pojedinaca
ja razumem tebe da je politika artikulacija kroz stranacku bobru i to za vlast, ali ti podvlacim da je to retorika stranke na vlasti kojoj se upravo desava narod, da si ti taj koji treba da cuje tudje misljenje, a ne ja tvoje, koje me kao ne zanima
ja tacno znam da ces ti ovo da kazes, no ti neces da cujes da sa njim koji huska na gazenje i laze da su ispunjeni svi zahtevi, prethodno da nije ni radjenja itd - nema vise izbora, zavrsili smo sa nadglasavanjem

dakle imas narod na ulicama a od opozicije ni korova, pa kako si ti to zamislio da se dodje do zaokruzivanja, ako smo sada jos dalje od toga nego na proslim izborima? ne moze stalno da se glasa protiv nekoga, vec mora jedanput za nekoga ili izmedju nekih da se bira

mislim nemam ja nista protiv da se opozicija ujedini i zajedno da preglasa vucica i sns, samo mi ne izgleda realno
ti si treci kome ovo objasnjavam:
riba se cisti od glave, ali se demokratija zida od temelja; sta ce ti skupstina, jel zato sto je ona simbol demokratije, ili simbol vlasti? ovo je borba za proimenu sistema, a ne vlasti, pa ljudi nisu zeljni vlasti nego pravde i da se ne lazu vise, zato su na ulicama

Poslednja izmena:
Pred vladu, pred presednika, pred policiju, pred sudove. Ne dajte im da disu.

Skupite onu masu kao sto smo imali protiv slobe. I padaju.

Ostavite decu i studente.

Nikako ne kopirate da deca i studenti sami ne dopuštaju da škole rade . Da su se odradili od svih stranaka . Da deca i studenti I jesu konačni organizatori svega.

pa to svaki novi kutrta obecava.
vidi vako.
Odes u opstinu i ustanovis da ne mozes dobiti neku dozvolu jer neka parcela nije prenesena kako treba.
Podneses zahtev za ispravku i cekas godinama.
Ili das par hiljada evra mita i bi gotovo za par dana.
Kako ce nova vlast ovo ispraviti?
Ovo je vrlo dobar komentar i sasvim tacno osmatranje situacije, endemska korupcija jeste problem koji ne samo da je tesko resiti, vec realno se samo moze svesti na nizi nivo, korupcija, nepotizam itd je problem u svim drzavama, ima ga i u Skandinavskim zemljama i u Svicarskoj i nemoguce je to u potpunosti iskoreniti, ali se moze dovesti na neki prihvatljiviji nivo- a to dosta zavisi od samih gradjana, i dug je put do boljeg sutra, studenti su poceli, ali narod mora da prihvati borbu i svako da prihvati i svoju licnu odgovornost i da reaguje kad vidi druge odgovorne za prestupe, ni po babi ni po stricevima, tezak je to posao i trebat' ce tu zasukati rukave, i kao sto rekoh negde treba poceti- ili kako je mudar covek rekao: "Put od hiljadu milja zapoinje jednim korakom".

Back