На претходним изборима није била ни једна странка која је бојкотовала изборе.
pa gde su ti stranke koje sada podrzavaju proteste? isto ih nema, vec samo pojedinaca
ja razumem tebe da je politika artikulacija kroz stranacku bobru i to za vlast, ali ti podvlacim da je to retorika stranke na vlasti kojoj se upravo desava narod, da si ti taj koji treba da cuje tudje misljenje, a ne ja tvoje, koje me kao ne zanima
Док људи не заокруже на изборима против Вучића, џабе смо кречили.
ja tacno znam da ces ti ovo da kazes, no ti neces da cujes da sa njim koji huska na gazenje i laze da su ispunjeni svi zahtevi, prethodno da nije ni radjenja itd - nema vise izbora, zavrsili smo sa nadglasavanjem
dakle imas narod na ulicama a od opozicije ni korova, pa kako si ti to zamislio da se dodje do zaokruzivanja, ako smo sada jos dalje od toga nego na proslim izborima? ne moze stalno da se glasa protiv nekoga, vec mora jedanput za nekoga ili izmedju nekih da se bira
mislim nemam ja nista protiv da se opozicija ujedini i zajedno da preglasa vucica i sns, samo mi ne izgleda realno
Мора постојати идеја да се добије већина у скупштини Србије.
ti si treci kome ovo objasnjavam:
riba se cisti od glave, ali se demokratija zida od temelja; sta ce ti skupstina, jel zato sto je ona simbol demokratije, ili simbol vlasti? ovo je borba za proimenu sistema, a ne vlasti, pa ljudi nisu zeljni vlasti nego pravde i da se ne lazu vise, zato su na ulicama