Hoću da moja deca idu u školu

Zanimljivo, nije te se ticalo kada su tuđa prava bila gažena, kada je drugim ljudima činjeno zlo
kakve sad to veze ima. govorim da se mojoj deci uskraćuju prava i na prljav način navlače u politiku.
Nije te se ticalo kada je u istoj školi u koju ti idu deca postavljan SNS direktor a ne nastavnik koji je imao podršku 90% kolektiva
je ne odobravam partijski sistem uopšte, nazovi demokratiju, a kamoli postavljanje kadrova od strane onih koji su došli na vlast. šta da radim. vi ste tako hteli.

biti profesorom je stvar struke. a direktorm stvar izbora medju članovim te stručne zajednice.
Nije te se ticalo kada su u istim tim školama ljude držali zaposlene po ugovorima i ucenjivali da se učlane u stranku i idu po mitinzima da bi ih zaposlili za stalno
opet ista stvar. sad si se setio da je to naopačke?
Sad si se setio kada ti deca sede kući i ne idu u školu.
naravno. još ih teraju da JAVNO glasaju na plenumu. a ko ne digne ruku prozivaju ga majmunom i sendvičarem.
Hbg, to ti je licemerje i naknadna pamet, ne mogu reći da saosećam sa tvojim priblemom.
hbg. nisi se proslavio zaključivanjem.

samo kazem sa kim bih mogao da se razumem, a sa kim ne
recmo da uzmemo makija, kako se sa njim razumem?
mislim da opet imamo sukob generacija, ti hoces da podrzimo profesionalne politicare, a znamo da su polovina korumpirani,a ja akzem da su jedino resenje mladi, koje rezim jos nije ucenio i korumpirao, vidis da medju njihovim zahtevima nema govora o izborima
Малко си скренуо са ранијег питања.

Pogledajte prilog 1676212

Edit:
A to što misliš da možeš da me posramiš jer sam lezbejka, to je poseban stepen krindža. 😬
Da sa skrinšota se vidi da sam odgovorila na poruku a ne da sam se zakačila za nekog u kom god smislu misliš.

Edit: nisam znala da si lezbejka a samim tim nisam pokušala da te posramim. A pored toga tvoja seksualnost me ne interesuje i nije vezana za temu.

kakve sad to veze ima. a govorim da se mojoj deci uskraćuju prava i na prljav način uvlače u politiku.
SNS na prljav nacin uvlaci decu u politiku vec godinama, na razne nacine.
Ovde deca ne idu u skolu zbog strajka nastavnika, sto realno nije najbolja stvar- medjutim to nije direktno uvlacenje u politiku, a pokusaj SNS-a da igra na kartu nezadovoljnih roditelja je takodje prljav potez.
Nastavnici strajkuju zbog solidarnosti s studentima- a studenti su u pravu, najjednostavnije receno.

Малко си скренуо са ранијег питања.
vucic ce opet da zabaci mamac, izbore, i ti ces da zagrizes, kao daj da iskazemo svoju volju, a to sto oppozicija nije zasluzna za ove proteste, vec samo studenti, APOLITICNI, to te ne zanima; tebe cak ne zanima ni ideja osim ove o kojoj mantraju botovi, izadjite na izbore i pobedite nas

studenti, ljudi koji protestuju uopste ne zele da pobedjuju SNS, kako ne shvatas? izbori su greska, nema uslova za izbore, niti ce ih biti, a i ko je lud da izlazi sa av-om koji huska na gazenje i laze da su zahtevi ispunjeni?

SNS na prljav nacin uvlaci decu u politiku vec godinama, na razne nacine.
ja gledam svoju decu kao svaki roditelj. i reagovao sam kad sam primetio.
Ovde deca ne idu u skolu zbog strajka nastavnika, sto realno nije najbolja stvar- medjutim to nije direktno uvlacenje u politiku, a pokusaj SNS-a da igra na kartu nezadovoljnih roditelja je takodje prljav potez.
štrajk nastavnika se svodi na skračene časove. sa 45 minuta na 30 minuta. pri čemu nastavnik može a da ne skraćuje čas.lična odluka. nema se pravo na obustavu nastave.

Poslednja izmena:
Значи тебе не интересује моје мишљење ?
pa, prosli put si bio za izbore, i jel ih i sada jedva cekas, da se bar neki uslovi daju od vucica i idemo na izbore? kao dovoljno su st`udenti probudili narod, daj da osvojimo sta god, mozda neku opstinu, grad....
a ja sam jasan, tek sada ne bih izlazio na izbore dok se hulja ljulja i huska na gazenje, zato te i cimam, da vidim nisi li promennio misljenje

štrajk nastavnika se svodi na skračene časove. sa 45 minuta na 30 minuta. pri čemu nastavnik može a da ne skraćuje čas. nema se pravo na obustavu nastave.
Tehnicki gledano ni Kradjordje nije imao pravo da dize ustanak protiv Otomanske imperije koja je bila legitimno priznata drzava u to vreme.
Ponekad kad se nema drugog izbora se moraju preci neke granice, SNS drzi sve medije u rukama i ovo je jedini nacin da se izrazi nezadovoljstvo i da se utice na stvari.
Zao mi je sto deca ne idu u skolu, no cini mi se da je ti ipak manje zlo nego da se nastavi s ovakvim nivoom korupcije, zloupotrebe vlasti i slicno, manje je zlo da deca izgube nesto casova u skoli nego da im se dodatno upropasti perspektiva.
Celo vreme SNS radi stvari na koje nema pravo, a AV je postao sve i svja, tako da se ovde moze i mora progledati kroz prste i treba podrzati studente.

Da sa skrinšota se vidi da sam odgovorila na poruku a ne da sam se zakačila za nekog u kom god smislu misliš.

Edit: nisam znala da si lezbejka a samim tim nisam pokušala da te posramim. A pored toga tvoja seksualnost me ne interesuje i nije vezana za temu.
To geslajtuj roditelje koji su te tako vaspitali, a ne poštene tetke na križarici 💅

Tehnicki gledano ni Kradjordje nije imao pravo da dize ustanak protiv Otomanske imperije koja je bila legitimno priznata drzava u to vreme.
Ponekad kad se nema drugog izbora se moraju preci neke granice, SNS drzi sve medije u rukama i ovo je jedini nacin da se izrazi nezadovoljstvo i da se utice na stvari.
karadjordje je imao pravo na obračun s vlašču kojom nije bio zadovoljan. i ovi imaju pravo da jurišaju na institucije države...a oni izabrali škole, fakultete...fale još obdaništa i starački domovi.

Jao, deca neće nista da nauče shmrc, shmrc, nja nja, propustice lekciju iz hemije o periodnom sistemu elementa nja nja . Vala, koja patetika zbog malo propuštenih časova. Blah.

Neće znati da li im je neko uvalio andol umesto amfetamina na rejvu :D ne kukajte više. Ici će u skolu, neće im pobegne

A šta tebe boli minđa za decu koja hoće da idu u školu? Ako nemaš svoju decu, nemaš o čemu pričati. Hoće li šta pametno naučiti od onih koji ih nagovaraju ili im prete da ne idu. Mojoj deci niko ne preti niti će.

Imam decu dva komada . I evo ni moja ćerka ne ide u školu dok je štrajk . Dete pametno, sta god je zanima , može i kod kuce da nauči, neće kruna nikome sa glave pasti

kakve sad to veze ima. govorim da se mojoj deci uskraćuju prava i na prljav način navlače u politiku.

je ne odobravam partijski sistem uopšte, nazovi demokratiju, a kamoli postavljanje kadrova od strane onih koji su došli na vlast. šta da radim. vi ste tako hteli.

biti profesorom je stvar struke. a direktorm stvar izbora medju članovim te stručne zajednice.

opet ista stvar. sad si se setio da je to naopačke?

naravno. još ih teraju da JAVNO glasaju na plenumu. a ko ne digne ruku prozivaju ga majmunom i sendvičarem.

hbg. nisi se proslavio zaključivanjem.

Ako ti se ne sviđa što ne odvedeš decu u neku prigradsku ili seosku školu, tamo gde tvoja partija ima 70% glasova
tamo nema obustave rada, nema studenata da blokiraju saobraćaj, svakako je čistiji vazduh, idila.

Šta se guraš tamo gde ste u manjini, idi tamo gde ste u većini

Hbg. odgovara ti kada partija na vlasti, lažnom većinom, opstaje i teroriše narod ali si se sada setio kad ti je poremećen lični komfor

Moja deca idu u školu, najmlađi u vrtić i ići će. Oni koji bibda ih plaše dernjajući se u dvorištu suočiće se sa besnim roditeljima. Rositeljima su deca najpreča, a onda sve ostalo. Svako ko misli da mu je pravo ugroženo ima sud.

eto, lepota jedna

pozovi i postavljača teme da ti se pridruži sa svojom decom da se ne pati u gradovima u kojima su sve škole u blokadi

Back