38imak
Elita
- Poruka
- 20.043
Zato sto BND Udbasi previse jedu, FSB udbasi previse piju, a Englezi nemaju sta da rade, pa eto.a zašto baš MI6 a ne BND ili FSB?
To sve znaju ovi nasi, rekli Maric i Dragan J. Udbasevic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto BND Udbasi previse jedu, FSB udbasi previse piju, a Englezi nemaju sta da rade, pa eto.a zašto baš MI6 a ne BND ili FSB?
A za ono 14- oro dece koju je spalio režim DS i LSDV nije problem što niko od pripadnika tog režima ni dana nije proveo u zatvoru ?Pogledajte ovaj fantastičan govor na protestu u Rumi
Ovaj govor je rekao suštinu svega, i ova rečenica bi mogla da bude parola za proteste i za pad Vučića i za sve
"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto"
Šta vi mislite o tome ?
Pogledajte ovaj fantastičan govor na protestu u Rumi
Ovaj govor je rekao suštinu svega, i ova rečenica bi mogla da bude parola za proteste i za pad Vučića i za sve
Šta vi mislite o tome ?
Nekih 12 ih je u pritvoru i sudi im se.Sad što bi ti hteo da Vučić ide u zatvor zato što su projektanti napravili propust u pogledu statike konstrukcije drugi je par cipela.Stvarno je sramota traziti da neko od u zatvor za "samo" 16 poginulih.
Ne moramo čekati da to bude jednog dana.Evo ja se javljam već danas.Tu mi je blizu u Bačvanskoj Centralni.Sad idem tamo a oni će znati da li će da me zadrže kod njih ili će me uputiti u neku drugu ustanovu na izdržavanje kazne i okajavanje grehova,Jednom kada padnu odgovaraće ne samo za korupciju, kriminal i ubistvo 16 nevinih u ns nego će radikali da robijaju za stambolića, đinđića, ivanovića, ćuruviju i mnoge druge.
pad nadstresnice je vezan za globalnu politiku. Zvuci neverovatno, ali uvek se na pocetku cudimo a kasnije to postane realnost.Koliko malo?
Nadstresnica je pala 01.11.2024, proslo je skoro 8 meseci.
Hoce li se saznati iz Informera?
Agenti MI6 preruseni u majstore preko noci opteretili nadstresnicu tonama stakla, uklonili utege, pa kad im ni to nije bilo dosta, prerezali celicne sajle koje su drzale konstrukciju.
Domaci SNS strucnjaci naivni, poveruju kako je sve uradjeno najbolje sto moze, zato i kosta nekoliko puta vise, otvore stanicu ne jednom, nego dva puta.
Strani faktor jeste umesan, ali kako upreti prstom na MI6, naljutice se, uradice neki drugi projekt jos losije i jos skuplje.
Ona krezuba baba sto je mahala kosom na studente ce siguran sam biti prosvetljena ovakvim ili slicnim saznanjem.
Ако ниси приметио, Авганистан је био окупиран 20 година, као последица напада... у којем је од 19 отмичара 16 било са држављанством Саудијске Арабије. Авганистан је био окупиран, не Саудијци.u WTC u Njujorku pogibe 3500 ljudi pa niko nije bio pozvan ni na odgovornost a kamoli da ide u zatvor.
Valjda zato sto u Njujorku nema americka ambasada.
Протестовање до осуђујуће пресуде - јасан циљ.Pogledajte ovaj fantastičan govor na protestu u Rumi
Šta vi mislite o tome ?
Ako Vucic nije odgovoran za statiku konstrukcije, zasto 13 godina ide po Srbiji i prica kako je SNS izgradio ovo, pa je izgradio ono?Nekih 12 ih je u pritvoru i sudi im se.Sad što bi ti hteo da Vučić ide u zatvor zato što su projektanti napravili propust u pogledu statike konstrukcije drugi je par cipela.
zasto Avganistan ? kake veze ima Avganistan sa WTC ?Ако ниси приметио, Авганистан је био окупиран 20 година, као последица напада... у којем је од 19 отмичара 16 било са држављанством Саудијске Арабије. Авганистан је био окупиран, не Саудијци.
Ne vidim ništa kontradiktirno u tome.Nisu poverili izradu projekta Mlinsko-Pekarskoj industiji ili Bigzu nego ovlašćenom projektantskom birou.Ako Vucic nije odgovoran za statiku konstrukcije, zasto 13 godina ide po Srbiji i prica kako je SNS izgradio ovo, pa je izgradio ono?
Milošević?Zašto on?A Tuđman,Izetbegović?Njih si "zaboravio" da spomeneš?videcemo kolko ce godina robije da dobije Zelenski za svojih 1 milion poginulih.................ili mislis da Zelenski, Hitler, Milosevic, Rotschildi .....nisu krivi za pogibije miliona ljudi ?
Ko su krivci,imaš li neka imena?Mislim da krivci za smrt 16 ljudi pod nadstresnicom u Novom Sadu treba da odgovaraju.
pad nadstresnice je vezan za globalnu politiku. Zvuci neverovatno, ali uvek se na pocetku cudimo a kasnije to postane realnost.
Hibridni rat ne bi bio hibridni ako bi bio vidljiv. Ovog puta ni mocni mediji nece uspeti sakriti narucioca te tragedije u NS.
Hmmm...Da. A ovi što nisu svesni da su korisni idioti pa izlaze na drum gde im nije mesto su samo željni vladavine prava?Na cemu si ti?
Razlog pada nadstresnice je ogroman lopovluk i nestrucnost, cega nam doduse nikad nije nedostajalo, ali vrhunac dostizu za vreme sadasnje veleizdajnicke, ljigave smradikalske vlasti.
Kako je lopovluk uzrokovao pad nadstrešnice ?Na cemu si ti?
Razlog pada nadstresnice je ogroman lopovluk i nestrucnost, cega nam doduse nikad nije nedostajalo, ali vrhunac dostizu za vreme sadasnje veleizdajnicke, ljigave smradikalske vlasti.
Pa verovatno ce neki SNS sudija na kraju da presudi da je kriv neki majstor na gradilistu, koji je krao malter.Kako je lopovluk uzrokovao pad nadstrešnice ?
sudi im se, kada i DO KADA? sve se krijeNekih 12 ih je u pritvoru i sudi im se.
zasto onda sudjenje nije vec zavrseno, ako je tako? zasto je 13 prase vesic bilo uhapseno i kao av-ov drug pusteno, ako je jasno od pocetka da su projektanti krivi?Sad što bi ti hteo da Vučić ide u zatvor zato što su projektanti napravili propust u pogledu statike konstrukcije drugi je par cipela.
Pa sad ce da ti objasne stručnjaci samo polako,Kako je lopovluk uzrokovao pad nadstrešnice ?
Vučić i 70 kumova ubica i lopova.Ko su krivci,imaš li neka imena?
DoktoreeeeeVučić i 70 kumova ubica i lopova.
Krivi su ljudi gusteri, iluminati, hrvatska Sluzba i MI6, samo SNS i Vucic nisu krivi, jer se oni bore za Srbiju!!!Hoćemo da nam neko objasni kako može da padne tek tako?
Čak i najteža konstrukcija prvo počne da se krivi
A to bi bilo itekako primetno
Možda neko plaća sve ovo?