Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.582
Oće to da padne tek takoKrivi su ljudi gusteri, iluminati, hrvatska Sluzba i MI6, samo SNS i Vucic nisu krivi, jer se oni bore za Srbiju!!!
Bez krckanja
Bez najave
Samo u radno vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oće to da padne tek takoKrivi su ljudi gusteri, iluminati, hrvatska Sluzba i MI6, samo SNS i Vucic nisu krivi, jer se oni bore za Srbiju!!!
Zašto što je taj predmet izuzetno složen i bez sudske prakse što ga čini izuzetno teškim i za tužilaštvo i za sud.Trajaće do pravnosnažnosti verovatno celu deceniju,sudi im se, kada i DO KADA? sve se krije
zasto onda sudjenje nije vec zavrseno, ako je tako? zasto je 13 prase vesic bilo uhapseno i kao av-ov drug pusteno, ako je jasno od pocetka da su projektanti krivi?
Kada mlad poludiš ceo život ti je u veseljuHoćemo da nam neko objasni kako može da padne tek tako?
Čak i najteža konstrukcija prvo počne da se krivi
A to bi bilo itekako primetno
Možda neko plaća sve ovo?
Znam.Zašto su Srbi za ostvarenje dnevnopolitičkih tj partijskih ciljeva spremni da koriste tragedije i da lažu na tako zverski način ?Pa sad ce da ti objasne stručnjaci samo polako,
Kako je dosao Mister Korupcija ,otelotvoreni ,i izmakao ciglu ,lično ,on omnipotenntni Predsednik,Vučić ....
A ne ,cekaj , korupcija,to je ženski rod,onda nije Vučić
Bolje s pametnim plakati nego s ludim igratiKada mlad poludiš ceo život ti je u veselju
![]()
pa, da, ja zato i kazem da je to diverzantsko zlocinacko skretanje paznje sa litijuma na kojem biste pali sa vlasti, a za nadstresnicu ste znali da necete ni da ste 1555 ljudi pobili, kako rece milos bivsi premijerZašto što je taj predmet izuzetno složen i bez sudske prakse što ga čini izuzetno teškim i za tužilaštvo i za sud.Trajaće do pravnosnažnosti verovatno celu deceniju,
Iš sotono.Vučić i 70 kumova ubica i lopova.
I WTC nije pao tek tako, mora da je tu MI6 umesao prste!!!Oće to da padne tek tako
Bez krckanja
Bez najave
Samo u radno vreme
Psihotičan si mnogo Dejanepa, da, ja zato i kazem da je to diverzantsko zlocinacko skretanje paznje sa litijuma na kojem biste pali sa vlasti, a za nadstresnicu ste znali da necete ni da ste 1555 ljudi pobili, kako rece milos bivsi premijer
drzacete ovih 12 u pritvoru celu deceniju, bez pravosnazne presude, to je plan? za to vreme ce se litijum vec uveliko kopati, lukav plan, curi vam krv sa krvavih ruku, namerno ste pobili ljude, napravivsi diverziju sa krova!
Opa. Počeli smo da brinemo i o USA. Njihova zemlja,njihovi problemi. Mogli bi mi malo da gledamo u svoje dvorište.Ovajj tekst nema veze sa naslovom temeThe "Hotel USA tragedy" refers to the collapse of the Hyatt Regency walkways in Kansas City, Missouri, on July 17, 1981. This event, which resulted in 114 deaths and over 200 injuries, remains one of the deadliest structural failures in U.S. history. The collapse was caused by a design change in the walkway support system that added significant stress to the connections.
Znači malo smo zagrebali po površini....I WTC nije pao tek tako, mora da je tu MI6 umesao prste!!!
Afera Drajfus je bila laz!!!
Zvezda je prodala tekmu Panatenaikosu!
Sekularac je bio bolji od Dzajica!
Mira je najvise volela Slobu!
Vanzemaljci su vec medju nama i oplodjuju ljudske zenke!!
Citajte nas i u sledecem broju Treceg Oka!!!
Ima itekako.Građevine ne padaju svaki dan ali padaju širom sveta uključujući i zemlje koje su u razvoju otišle najdalje ali niko van Srbije od toga ne pravi poliičke događaje jer je jasno da uvek reč o propustima struke.Samo se u Srbiji nepolitičke tragedije koriste u dnevnopolitičke svrhe što govori mnogo o Srbima,Mnogo negativno,odvratno.Opa. Počeli smo da brinemo i o USA. Njihova zemlja,njihovi problemi. Mogli bi mi malo da gledamo u svoje dvorište.Ovajj tekst nema veze sa naslovom teme
UDBAI WTC nije pao tek tako, mora da je tu MI6 umesao prste!!!
Afera Drajfus je bila laz!!!
Zvezda je prodala tekmu Panatenaikosu!
Sekularac je bio bolji od Dzajica!
Mira je najvise volela Slobu!
Vanzemaljci su vec medju nama i oplodjuju ljudske zenke!!
Citajte nas i u sledecem broju Treceg Oka!!!
tu se tacno kaze da je napravljena ta promena u konstrukciji, ali kod nas je napravljena diverzija: sajle su bile ankerisane-ukotvljene, i onda je neko to skinuo, otfikario, i vi nas sada ubedjujete da taj nije znao sta radi?The collapse of the Hyatt Regency walkways in Kansas City, Missouri, on July 17, 1981. This event, which resulted in 114 deaths and over 200 injuries, remains one of the deadliest structural failures in U.S. history. The collapse was caused by a design change in the walkway support system that added significant stress to the connections.
Nesreće se dešavaju,što nije razlog da se pojedinci glupiraju na ulicama i blokiraju saobraćaj.Opa. Počeli smo da brinemo i o USA. Njihova zemlja,njihovi problemi. Mogli bi mi malo da gledamo u svoje dvorište.Ovajj tekst nema veze sa naslovom teme
Mafijaska diktatura SNS bandita nije nesreca, vec osmiljena i organizovana stvar.Nesreće se dešavaju,što nije razlog da se pojedinci glupiraju na ulicama i blokiraju saobraćaj.
Miša mu njegovog sav si u nekim teorijama zavera a ono što si juče pisao jeste jezivo.Umesto da nađeš neku žensku pa i prostituku .I to je za ljude.Strašno.tu se tacno kaze da je napravljena ta promena u konstrukciji, ali kod nas je napravljena diverzija: sajle su bile ankerisane-ukotvljene, i onda je neko to skinuo, otfikario, i vi nas sada ubedjujete da taj nije znao sta radi?
ali nadstresnica nije puka nesreca vec diverzija, sabotaza, kojom su ankeri-kotve onemogucene, i morala je da padne pre ili kasnijeNesreće se dešavaju,što nije razlog da se pojedinci glupiraju na ulicama i blokiraju saobraćaj.
Oće to da padne tek tako
Bez krckanja
Bez najave
Samo u radno vreme
Pre nesreće se dogodilo još brdo ružnih stvari, za koje niko nije odgovarao i oko koje su se iznosile laži indentične onim lažima oko rekonstrukcije nadstrešnice. Nadstrešnica je bila kapisla za eksploziju akumuliranog nezadovoljstvaNesreće se dešavaju,što nije razlog da se pojedinci glupiraju na ulicama i blokiraju saobraćaj.
Smišljena i organizovana jeste ova pobuna koja ima isti obrazac kao i sve obojene revolucije u svetu.Mafijaska diktatura SNS bandita nije nesreca, vec osmiljena i organizovana stvar.
da nije bilo to, izmislili bi nesto drugoTo i jeste bila inicijalna kapisla da se digne kuka i motika.
da nije bilo to, izmislili bi nesto drugo
npr kada je isgoreo nelegalni staracki dom i poginuli ljudi.
ali oko toga nigde ni slova....
Znam,meni smeta onaj slučaj pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi recimo,odnosno skrivanje snimka.Ali to nije do vlasti,to je do tužilaštva,i nije do naroda da ih blokiraju neki koji ne znaju šta bi od sebe.Pre nesreće se dogodilo još brdo ružnih stvari, za koje niko nije odgovarao i oko koje su se iznosile laži indentične onim lažima oko rekonstrukcije nadstrešnice. Nadstrešnica je bila kapisla za eksploziju akumuliranog nezadovoljstva