"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto" Fantastičan govor u Rumi na protestu protiv Vučića VIDEO

Pogledajte ovaj fantastičan govor na protestu u Rumi

Ovaj govor je rekao suštinu svega, i ova rečenica bi mogla da bude parola za proteste i za pad Vučića i za sve
"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto"

Šta vi mislite o tome ?
A za ono 14- oro dece koju je spalio režim DS i LSDV nije problem što niko od pripadnika tog režima ni dana nije proveo u zatvoru ?

Ovaj govor je rekao suštinu svega, i ova rečenica bi mogla da bude parola za proteste i za pad Vučića i za sve

Šta vi mislite o tome ?

Koliko je stotina hiljada građana i građanki bilo na veličanstvenom protestu u Rumi?

Jednom kada padnu odgovaraće ne samo za korupciju, kriminal i ubistvo 16 nevinih u ns nego će radikali da robijaju za stambolića, đinđića, ivanovića, ćuruviju i mnoge druge.
Ne moramo čekati da to bude jednog dana.Evo ja se javljam već danas.Tu mi je blizu u Bačvanskoj Centralni.Sad idem tamo a oni će znati da li će da me zadrže kod njih ili će me uputiti u neku drugu ustanovu na izdržavanje kazne i okajavanje grehova,

Koliko malo?
Nadstresnica je pala 01.11.2024, proslo je skoro 8 meseci.

Hoce li se saznati iz Informera?

Agenti MI6 preruseni u majstore preko noci opteretili nadstresnicu tonama stakla, uklonili utege, pa kad im ni to nije bilo dosta, prerezali celicne sajle koje su drzale konstrukciju.
Domaci SNS strucnjaci naivni, poveruju kako je sve uradjeno najbolje sto moze, zato i kosta nekoliko puta vise, otvore stanicu ne jednom, nego dva puta.

Strani faktor jeste umesan, ali kako upreti prstom na MI6, naljutice se, uradice neki drugi projekt jos losije i jos skuplje.

Ona krezuba baba sto je mahala kosom na studente ce siguran sam biti prosvetljena ovakvim ili slicnim saznanjem.
pad nadstresnice je vezan za globalnu politiku. Zvuci neverovatno, ali uvek se na pocetku cudimo a kasnije to postane realnost.
Hibridni rat ne bi bio hibridni ako bi bio vidljiv. Ovog puta ni mocni mediji nece uspeti sakriti narucioca te tragedije u NS.

u WTC u Njujorku pogibe 3500 ljudi pa niko nije bio pozvan ni na odgovornost a kamoli da ide u zatvor.
Valjda zato sto u Njujorku nema americka ambasada.
Ако ниси приметио, Авганистан је био окупиран 20 година, као последица напада... у којем је од 19 отмичара 16 било са држављанством Саудијске Арабије. Авганистан је био окупиран, не Саудијци.

Šta vi mislite o tome ?
Протестовање до осуђујуће пресуде - јасан циљ.

Nekih 12 ih je u pritvoru i sudi im se.Sad što bi ti hteo da Vučić ide u zatvor zato što su projektanti napravili propust u pogledu statike konstrukcije drugi je par cipela.
Ako Vucic nije odgovoran za statiku konstrukcije, zasto 13 godina ide po Srbiji i prica kako je SNS izgradio ovo, pa je izgradio ono?

Ако ниси приметио, Авганистан је био окупиран 20 година, као последица напада... у којем је од 19 отмичара 16 било са држављанством Саудијске Арабије. Авганистан је био окупиран, не Саудијци.
zasto Avganistan ? kake veze ima Avganistan sa WTC ?

videcemo kolko ce godina robije da dobije Zelenski za svojih 1 milion poginulih.................ili mislis da Zelenski, Hitler, Milosevic, Rotschildi .....nisu krivi za pogibije miliona ljudi ?
Milošević?Zašto on?A Tuđman,Izetbegović?Njih si "zaboravio" da spomeneš?

pad nadstresnice je vezan za globalnu politiku. Zvuci neverovatno, ali uvek se na pocetku cudimo a kasnije to postane realnost.
Hibridni rat ne bi bio hibridni ako bi bio vidljiv. Ovog puta ni mocni mediji nece uspeti sakriti narucioca te tragedije u NS.

Na cemu si ti?

Razlog pada nadstresnice je ogroman lopovluk i nestrucnost, cega nam doduse nikad nije nedostajalo, ali vrhunac dostizu za vreme sadasnje veleizdajnicke, ljigave smradikalske vlasti.

Na cemu si ti?

Razlog pada nadstresnice je ogroman lopovluk i nestrucnost, cega nam doduse nikad nije nedostajalo, ali vrhunac dostizu za vreme sadasnje veleizdajnicke, ljigave smradikalske vlasti.
Hmmm...Da. A ovi što nisu svesni da su korisni idioti pa izlaze na drum gde im nije mesto su samo željni vladavine prava?

Nekih 12 ih je u pritvoru i sudi im se.
sudi im se, kada i DO KADA? sve se krije
Sad što bi ti hteo da Vučić ide u zatvor zato što su projektanti napravili propust u pogledu statike konstrukcije drugi je par cipela.
zasto onda sudjenje nije vec zavrseno, ako je tako? zasto je 13 prase vesic bilo uhapseno i kao av-ov drug pusteno, ako je jasno od pocetka da su projektanti krivi?

Hoćemo da nam neko objasni kako može da padne tek tako?
Čak i najteža konstrukcija prvo počne da se krivi
A to bi bilo itekako primetno

Možda neko plaća sve ovo?
Krivi su ljudi gusteri, iluminati, hrvatska Sluzba i MI6, samo SNS i Vucic nisu krivi, jer se oni bore za Srbiju!!!

Back