Устаће али да аплаудирају.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko nije osudio? Pa naravno da je hrvatska javnost to osudila! Ali previše je tu "rupa" oko cijelog događaja. Na kraju se ispostavilo da i taj ubijeni ima policijski dosje i da je i on aktivno sudjelovao u tom očito dogovorenom fajtu. I lako moguće da ga je ubio drugi Grk. Kako nitko od AEK-ovih navijača nije završio iza rešetaka?Sramota da hrvatska javnost nije osudila ovo divljaštvo nego daje potporu huliganima. Eno plenković ide u grčku novcem od poreskih obveznika.
То си измислио.Дај линк, ако не лажеш.Proguglaj. Navijači u Srbiji su zaklali crnoputog sportaša samo zato što je druge boje kože.
Нема ту неких рупа, поступак је на самом почетку и тек треба да се утврђује чињенично стање.Tko nije osudio? Pa naravno da je hrvatska javnost to osudila! Ali previše je tu "rupa" oko cijelog događaja. Na kraju se ispostavilo da i taj ubijeni ima policijski dosje i da je i on aktivno sudjelovao u tom očito dogovorenom fajtu. I lako moguće da ga je ubio drugi Grk. Kako nitko od AEK-ovih navijača nije završio iza rešetaka?
Осудили сте реда ради, и одмах сте кренули у напад на Грке, представљајући Грчку као дивљачку земљу у којој ће ваше хулиганчиће неко набити на ражањ.Tko nije osudio? Pa naravno da je hrvatska javnost to osudila! Ali previše je tu "rupa" oko cijelog događaja. Na kraju se ispostavilo da i taj ubijeni ima policijski dosje i da je i on aktivno sudjelovao u tom očito dogovorenom fajtu. I lako moguće da ga je ubio drugi Grk. Kako nitko od AEK-ovih navijača nije završio iza rešetaka?
To je taj? Ok, moje isprike. Vašim "navijačima" ne smetaju samo crni, već i žuti.Bris Taton je bio Kinez.
Ne lažem. Bilo je prije 2-3 godine na jednom srpskom portalu lokalnog značaja. Naravno, svi veliki mediji su ignorirali vijest, kao i uvijek kada Srbi naprave neki zločin protiv ljudi druge boje kože, Hrvata, Albanaca ili Bošnjaka. Režimski mediji sve takve događaje iz crne kronike zakopaju duboko da se ne zna, kako bi se održavala mitska slika nebeskih građana i nevine nejači.То си измислио.Дај линк, ако не лажеш.
Ti zbilja misliš da Grci i grčka država ne snose svoj dio odgovornosti za zločin? Vrlo si pristran. Hrvatska policija je javila grčkoj da potencijalni huligani kreću prema Grčkoj unatoč zabrani dolaska. Grčka policija uopće nije pročitala zaprimljeno upozorenje. Bilo im je lijeno to napraviti. Potom je crnogorska policija uputila upozorenje Grčkoj da će huligani ići preko Albanije za Grčku. Grčka policija je opet ignorirala upozorenje. Vjerojatno im je i albanska policija poslala obavijest, a Grci nisu mrdnuli prstom, iako su trebali biti svjesni opasnosti.Осудили сте реда ради, и одмах сте кренули у напад на Грке, представљајући Грчку као дивљачку земљу у којој ће ваше хулиганчиће неко набити на ражањ.
"Непокорени град", зар сумњаш?Autorska tema.
Hoće li Zagreb ustati protiv nasilja? Hoće li barem prošetati jednom zbog nedavnog divljanja huligana u Grčkoj gde je jedna osoba ubijena? Dići glas protiv nasilja koje je svakodnevica u hrvatskoj poslednjih 30 godina? Širenja mržnje sa malih ekrana hrt 1,2,3. Hrvatska je jedina zemlja u EU u kojoj možeš nekome da razbiješ glavu na ulici i platiš 400 kn kaznu (70 evra).
Hoće li konačno ustati protiv mržnje i nasilja? Ima li tamo ljudi uopšte?
Нема шансе да би то прошло незапажено поред гомиле НГО,Н1, Нова С и Данас, који би то ударили на сва звона, да докажу да су Срби шовинисти и расисти.Ne lažem. Bilo je prije 2-3 godine na jednom srpskom portalu lokalnog značaja. Naravno, svi veliki mediji su ignorirali vijest, kao i uvijek kada Srbi naprave neki zločin protiv ljudi druge boje kože, Hrvata, Albanaca ili Bošnjaka. Režimski mediji sve takve događaje iz crne kronike zakopaju duboko da se ne zna, kako bi se održavala mitska slika nebeskih građana i nevine nejači.
Sreca pa ih nemasamo 30% foruma
Ti zbilja misliš da Grci i grčka država ne snose svoj dio odgovornosti za zločin? Vrlo si pristran. Hrvatska policija je javila grčkoj da potencijalni huligani kreću prema Grčkoj unatoč zabrani dolaska. Grčka policija uopće nije pročitala zaprimljeno upozorenje. Bilo im je lijeno to napraviti. Potom je crnogorska policija uputila upozorenje Grčkoj da će huligani ići preko Albanije za Grčku. Grčka policija je opet ignorirala upozorenje. Vjerojatno im je i albanska policija poslala obavijest, a Grci nisu mrdnuli prstom, iako su trebali biti svjesni opasnosti.
Nije grčka vlast suspendirala i dala otkaz velikom broju viših policijskih službenika bez razloga. Zagrebački huligani, ako se dokaže, jesu krivi, ali odgovornost je i na Grcima. Sve su znali, a nisu reagirali i dopustili su nasilje s tragičnim ishodo
Kada sam pročitao tu vijest na nekom vojvođanskom portalu, pokušao sam pronaći dodatne informacije na važnijim srpskim portalima. NIŠTA! Muk! Potpuna cenzura. Vi živite u autoritarnom režimu u kojem "nepoćudne" vijesti NE SMIJU izaći u javnost.Нема шансе да би то прошло незапажено поред гомиле НГО,Н1, Нова С и Данас, који би то ударили на сва звона, да докажу да су Срби шовинисти и расисти.
Ne smanjuju, ali grčku policiju čini suučesnicima. Zadatak policije je održavati mir i sigurnost. Ako to policija ne učini, unatoč svim poslanim upozorenjima onda ih to pretvara u suučesnike u zločinuПропусти грчке полиције не смањују кривичну одговорност ваших хулигана.
Ma trolujem,ne znam kog su zaklali,iskreno zabole i za boyse i delije i grobare,i svaki sljam koji sebe naziva navijacimaTo je taj? Ok, moje isprike. Vašim "navijačima" ne smetaju samo crni, već i žuti.![]()
Bilo je to i na televiziji imaš i na svim portalima, spomen ploču na tom mestu jedino što te bojan zeza nije bio kinez nego meksikanac.Kada sam pročitao tu vijest na nekom vojvođanskom portalu, pokušao sam pronaći dodatne informacije na važnijim srpskim portalima. NIŠTA! Muk! Potpuna cenzura. Vi živite u autoritarnom režimu u kojem "nepoćudne" vijesti NE SMIJU izaći u javnost.
Nije osudila jedino je predsednik hrvatske pričao o ANALNOM SEKSU. Prosto mi neverovatno da hrvati samo o tome misle i daju izjave.Tko nije osudio? Pa naravno da je hrvatska javnost to osudila! Ali previše je tu "rupa" oko cijelog događaja. Na kraju se ispostavilo da i taj ubijeni ima policijski dosje i da je i on aktivno sudjelovao u tom očito dogovorenom fajtu. I lako moguće da ga je ubio drugi Grk. Kako nitko od AEK-ovih navijača nije završio iza rešetaka?
Ниси нашао ту вест јер се то није десило.Kada sam pročitao tu vijest na nekom vojvođanskom portalu, pokušao sam pronaći dodatne informacije na važnijim srpskim portalima. NIŠTA! Muk! Potpuna cenzura. Vi živite u autoritarnom režimu u kojem "nepoćudne" vijesti NE SMIJU izaći u javnost.
Татон је био Француз, белац и навијач, није убијен хладним оружјем, него је пао(или бачен) са неколико метара висине на бетон и због крварења због ударца шипком.Bilo je to i na televiziji imaš i na svim portalima, spomen ploču na tom mestu jedino što te bojan zeza nije bio kinez nego meksikanac.
Neki drugi metod preporučujete?setanje protiv nasilja u bilo kojoj drzavi najveca besmislica ikada
Београдом и владају.Odavno ustaše u Zagrebu .
U njaboljem slučaju onaj ćoro.Београдом и владају.
Драги Боже...
где год седнеш пуштају неке Магазине,нове Фосиле и сл. срања. са Врха Хилтон-Торња,одозго