Hoće li Zagreb ustati protiv nasilja?

Татон је био Француз, белац и навијач, није убијен хладним оружјем, него је пао(или бачен) са неколико метара висине на бетон и због крварења због ударца шипком.
E i ti sad vidiš da ga vozamo hteo sam da ga navedem na meksikanku kojoj je neki hr ludak odsekao glavu u splitu. Čak su i mene saslušavali i mnoge druge jer sam u to vreme bio tamo ali potpuno na drugom kraju hr. Tada su i onog novosađanina jurili upali mu u kuću. U hrvatskoj šta god da se desi oni odmah jure srbe.

Ne lažem. Bilo je prije 2-3 godine na jednom srpskom portalu lokalnog značaja. Naravno, svi veliki mediji su ignorirali vijest, kao i uvijek kada Srbi naprave neki zločin protiv ljudi druge boje kože, Hrvata, Albanaca ili Bošnjaka. Režimski mediji sve takve događaje iz crne kronike zakopaju duboko da se ne zna, kako bi se održavala mitska slika nebeskih građana i nevine nejači.
Ovde očigledno niko nije čuo za taj događaj osim tebe. Meni je nepoznato. U navijačkim divljanjima ovde je stradao frnacuz. Bris Taton. Dobro poznat slučaj. Ostali stradali u nekim drugim navijačkim sukobima su domaći

U RH nikad nije ubijen niti jedan jedini navijač..
Za razliku od Srbije ..
Di rokaju i strane navijače a i međusobno se znaju porokati..
snv-tw03.jpg

Autorska tema.

Hoće li Zagreb ustati protiv nasilja? Hoće li barem prošetati jednom zbog nedavnog divljanja huligana u Grčkoj gde je jedna osoba ubijena? Dići glas protiv nasilja koje je svakodnevica u hrvatskoj poslednjih 30 godina? Širenja mržnje sa malih ekrana hrt 1,2,3. Hrvatska je jedina zemlja u EU u kojoj možeš nekome da razbiješ glavu na ulici i platiš 400 kn kaznu (70 evra).

Hoće li konačno ustati protiv mržnje i nasilja? Ima li tamo ljudi uopšte?
ustali su, njih sedam , pa zar nisi vido slike mlitislav i komsa postavljali...

9 ukupno ako se racuna i spomenik banu jelacicu sa sve konjem...

Proguglaj. Navijači u Srbiji su zaklali crnoputog sportaša samo zato što je druge boje kože.
a sto su tvojew nazzi horde ustaske isle u grcku rped stadion ako je lepo na INICIJATIVU MUP HRVATSKE I GRCKE uefa zabranila prisustvo gostujucih navijaca?

dakle vasa policija je insistirala , i koji kur ta razjularena banda nazzi purgera trazi tamo ako postoji zabrana?

jace je od njih, isli da kolju pravoslavce...

Autorska tema.

Hoće li Zagreb ustati protiv nasilja? Hoće li barem prošetati jednom zbog nedavnog divljanja huligana u Grčkoj gde je jedna osoba ubijena? Dići glas protiv nasilja koje je svakodnevica u hrvatskoj poslednjih 30 godina? Širenja mržnje sa malih ekrana hrt 1,2,3. Hrvatska je jedina zemlja u EU u kojoj možeš nekome da razbiješ glavu na ulici i platiš 400 kn kaznu (70 evra).

Не, неће...
То је "државна" политика и "национални" програм Хрвата већ цео век, јер нацизам у Хрватској није никад санкционисан, и није спроведена денацификација.

Autorska tema.

Pa zanimljivo, U Hrvatskoj ako niste znali možete nekog iscipelariti tako da ga udarate u stomak, bubrege i sl, važno je da toj osobi ne skinite ni jednu kost, dobit će te prekršaj u prijavu.

Moj otac je govorio: kakvi su takvi su, moji su. Što opet ne znači da ne treba da se potrude i osude divljaštvo i vandalizam!
predsednik im se brine za počinioce...
i smatra da su nevini.

bilo bi neiskreno kad bi ustali ili neka mala grupica ne baš pravih h...

huliganstvo su ista gospoda ma iz koje priče bili...južne, susedne, domaće, prekomorske...

a sto su tvojew nazzi horde ustaske isle u grcku rped stadion ako je lepo na INICIJATIVU MUP HRVATSKE I GRCKE uefa zabranila prisustvo gostujucih navijaca?

dakle vasa policija je insistirala , i koji kur ta razjularena banda nazzi purgera trazi tamo ako postoji zabrana?

jace je od njih, isli da kolju pravoslavce...
A što ste vi bolji? Išli ste 1990-ih iz Srbije u Hrvatsku klat katolike. Tko vas je zvao da dolazite iz Srbije?

Back