Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

Bretagne:
dobar dan draga bobana
u beogradu pada kisa kao da se nebo otvorilo.
kada bih jos mogla ici u setnju a ne sedeti u officu
ali eto sutra je dan za uzivanciju - ne radim yupiiiii

bretagne ;)

85716,1172571565,1.jpg
ponekad nisam od price.... :-D

kissssssssssssss

Predivni su ovi "opušteni "momci.
***.
"Nasledila sam" iza mog potomka, muzičku podlogu dok ovo pišem - "...Ova soba je moj karantin,moram brzo da te zaboravim ,da se u mom životu bar desi još neka lepa stvar...".Ne menjam...Nije da se identifikujem,ali neka se vrti...Nisam ni ja danas baš u nekom elementu,hoću samo da napišem jednu rečenicu iz nekog filma koju izgovara univerzitetska profesorica književnosti,nakon nekog iznenadnog samoosvešćivanja: "...Reči,reči...nemaju ukus,nemaju miris i ne greju noću..."
Naježim se po nekad od nje.

:-P Draga,lako je tebi gledaš u more,znaš da postavljaš sličice na forum...

Neuništivi:

Model 1960 ( Bajaga )

Kiša nas je napadala s' desna,
pokraj puta kojim ide se za Niš
Stajao sam ti si bilaa besna
Kad je loše,mene okriviš.
Kažem dušo nije moja greška
Što je stala ova konzerva
Što su ljudi čudni ,a vremena teška
Optimizam mene još ne napušta.

Ne,ne,ne,ne ostavljaj me , ne
Model iz države neodržive
Moj je svet kao crno beli spot
Rađen za JRT u SFRJot

Deset godina mi pojeli termiti
Dve ,tri pojeo ja sam
Ti me pitaš :"Znaš li šta će biti?"
A ja lažem,kažem,"Normalno da znam"
Pored nas su projurila dva džipa
Crne boje,stakla k'o ogledala
Posle tog me nisi pogledala više
Posle toga sama si se predala.

I ko je tebi kriv što je takav život
Da rođen si u SFRJ.

hej Clooney ,

topao si neki covek, asociras me na meko drvo koje upija sve utiske kroz koje prolazi, ali te to ne ostecuje vek kao i svako plemenito drvo postajes jos vrednijii.

hvala za divnu slikicu,

ja i moj pas smo jutros 3 sata uzivale u kafani i setnji. nesto mi sa godinama prija kafana ali u jutarnjim satima. jutros smo popile produzeni expresso sa mlekom posluzen sa zracima sunca, zatim smo setale, obavile usput pijacu i jos jednom s e vratile na sokic tek za okrepljenej pred povratak. bilo je carobno.
zelim i tebi jedan jednostavan a opet caroban dan

pozdrav

Pre par dana sam pokušala da se priključim na vašu temu. Bila sam izgleda po malo zbunjena a verovatno više nenavuknuta i bez ikakvog iskustva u takvoj vrsti komunikacije sa ljudima. Umalo da pobegnem kada sam bila dočekana na meni ne baš uobičajen način. Posle sam videla da je to način na koji se međusobno znanci druže. I priznajem, malo sam se loše osećala te sam se povukla. Onda sam juče samo čitala i gledala kako to funkcioniše. I videla sam neke teme koje u prvi mah nisam primetila. Bila sam i na trugim podforumima, na književnosti, romantici, politici, u ženskom kutku, posetila sam dom i porodicu, pa i neke druge stvari. I priznajem, malo sam zbunjena. I nemam nikakav jasan utisak. To je tako novo i iznenađujuće, neko čudno iskustvo. I ne snalazim se. Osećam da ne mogu i ne umem da vodim takvu konverzaciju kao vi. Da li sam do te mere izgubila kontakt sa ljudima, izašla iz života da mi je to sve strano ili su ti forumski kontakti po malo drugačiji. Očigledno ću još malo cunjati i učiti. Posle videću da li ću se moći uklopiti.

pozdrav za Bretagne, Makondo....kissss za Cloneya.....

Hi T.

volela bih da te vidim malo opusteniju....za nijansu......
ovde se lako uklopiti....svako napise nesto...bilo sta...javi se nekome od nas....
mozda prokomentarise neciji post.......
ako ti se ne dopada nesto ti i to napises....sve je jednostavno....
pisali smo mesecima ovako....a onda smo se 28. 04. sreli u jednoj beogradskoj kafani....
nas desetak.....
bilo je to divno iskustvo....sklopljena su trajna drugarstva....a sve se odvijalo spontano,
iskreno.....
veruj mi na rec kad ti kazem da smo se ponasali kao da se godinama znamo.....
pisana rec zna da bude putokaz kao i pogled u oci :-D :-D :-D

ps. imala sam zelju da te zadrzim, ovde, sa nama :-D
izbor je Tvoj :-D

kissssssssssssss

ciao baba,

bas si simpa ali me malo plasis
mislim da je to zato sto umes da odbrusis ponekad
a bice da si dobrica
klaou onoj pesmici od RRsumovica o Vuku
"mislili su da je zao"
pesmica je lepa , ali ja nemam Rsumovica
(nemam decice pa mi promakla ta lepa literatura)

eto da nem islis da ja tebe ne citam, ne vidim i tako to...

Aska - bretonskog porekla - naravno

p.s. dajem drzavu u zamenu za Rsumovu pesmu o Vuku

baba?????:
Jel' Ti To (partija, omladina, akcija) okači trired rad utvrdŽivanja gradiva :lol: :lol: :lol: !!

Pa naraVske da sam dobrica, ja to nikad nisam kriJo :lol: :lol: !!

e bre baba, al si neki na kraj srca,
pucaju mi telefonske veze, stalno pa kad nesto napisem ja copy- za svaki slucaj da posel mogu paste da ne kucam stlano i onda se eto potkrade greska - sipravila sam je
da li sada odgovara vasem ukusu?

p.s. samo te cekam da mi ispravljas i ovo sasavo kucanje (ne namreno naravno)
lep dan

Bretagne:
e bre baba, al si neki na kraj srca,
pucaju mi telefonske veze, stalno pa kad nesto napisem ja copy- za svaki slucaj da posel mogu paste da ne kucam stlano i onda se eto potkrade greska - sipravila sam je
da li sada odgovara vasem ukusu?

p.s. samo te cekam da mi ispravljas i ovo sasavo kucanje (ne namreno naravno)
lep dan
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mo'š misliti kak bi to smeJešno izgledalo, kad biH te JA ispravljo što se krasnopisa tiče :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedino što mi se nekad desi da baš ne merem da prepoznam reč, a čak je ni na Google nema :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Bobana,
nadam se da nemaš ništa protiv da te tako oslovljavam.
Videla sam da se potpisuješ imenom a i da te mnogi tako zovu. Hvala na iskrenom pokušaju. A i videla sam da si vrlo otvorena i pristupačna, da prihvataš novopridošle. Uh, hajde da se malo otvorim, kako kažeš.
Kolega sa posla mi je predložio da pokušam sa kontaktima na forumu. Da se oraspoložim, ubijem vreme između dva dosadna ničega. Osećam se kao besna domaćica zaključana između četiri zida bez prozora. Bila sam u Beogradcafeu i na još par foruma, posetila sam i neke blogove. I veruj mi, svi oni imaju slične grupe teme, neke su i iste. Politika svugde, kao i društvene teme, pa onda brak i porodica, usamljenost, ljubav i seks, kontakti, muvanje, poezija, proza. Ma sve manjeili više isto. Priče međutim nisu. Uglavnom je prisutan mlađi svet. I sve sam te forume napustila jer nisam se tamo pronašla. Sredovečnih nema ili vrlo retko. Onda mi je predložio Krstaricu. Ovde sam našla vršnjake. Vidim ima i starijih, onih iz pedesetih a i samohranih roditelja. I ja sam. Imam sina. Vidim da prihvatate pridošlice i to je lepo. Na nekim forumima sam se osećala neprijatno. Imala sam utisak da me ignorišu.

HiT
ja nisam bila nigde osim ovde.....
sasvim slucajno....dala oglas za radnika....
nasla radnika ali nasla i forum :-D i ostala :-D :-D

nisam prosla te probleme koje spominjes, mada razumem sta pises....
klinci su nemilosrdni....treba ih i razumeti :-D
ovde bas ima nasih vrsnjaka, sasvim dovoljno.....samo , ipak cu ti skrenuti paznju da imamo i vrsnjaka koji ne otkrivaju godine.....pisu nekim samo njima znanim recnikom,
tipa ja iz RL nisam ovaj virtuelno :shock: ali svako ima pravo da pise sta i kako hoce....
na tebi je da se odredis. ne moze to odjednom....
uostalom, cenim da si vec polako usla u sustinu.... :-D :-D

Hi Tension:
Bobana,
nadam se da nemaš ništa protiv da te tako oslovljavam.
Videla sam da se potpisuješ imenom a i da te mnogi tako zovu. Hvala na iskrenom pokušaju. A i videla sam da si vrlo otvorena i pristupačna, da prihvataš novopridošle. Uh, hajde da se malo otvorim, kako kažeš.
Kolega sa posla mi je predložio da pokušam sa kontaktima na forumu. Da se oraspoložim, ubijem vreme između dva dosadna ničega. Osećam se kao besna domaćica zaključana između četiri zida bez prozora. Bila sam u Beogradcafeu i na još par foruma, posetila sam i neke blogove. I veruj mi, svi oni imaju slične grupe teme, neke su i iste. Politika svugde, kao i društvene teme, pa onda brak i porodica, usamljenost, ljubav i seks, kontakti, muvanje, poezija, proza. Ma sve manjeili više isto. Priče međutim nisu. Uglavnom je prisutan mlađi svet. I sve sam te forume napustila jer nisam se tamo pronašla. Sredovečnih nema ili vrlo retko. Onda mi je predložio Krstaricu. Ovde sam našla vršnjake. Vidim ima i starijih, onih iz pedesetih a i samohranih roditelja. I ja sam. Imam sina. Vidim da prihvatate pridošlice i to je lepo. Na nekim forumima sam se osećala neprijatno. Imala sam utisak da me ignorišu.

H.T. Dobro ti nama došla! Ja sam Snežana i obično dragim sagovornicima nudim bajadere, ako sam posebno raspoložena dodam i limunadu naravno sve to uz osmeh i po neku lepu reč. Danas su mi konačno uzrele trešnje, evo izvoli!

evo prvo da se pokajem :(
koliko pre par minuta sam nesto polemisao sa Bobanap, i sad vidim da je B super ortak.
Hajde da ne otvaramo polemiku "tamo" samohrani roditelji, samooblaceci roditelji, samokuvajucikafu roditelji, .... :)
Bobana, ajd da budermo drugari?
I ja sam nov, i cenim da necu dugo jos da budem u zemlji.
Bajadere neznam da pravim, ali marmeladu od naranzi pravim bolje od spanaca :)
ko voli, dobro je dosao :)
Pozdrav svima, bas ste super :)

baba?????:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mo'š misliti kak bi to smeJešno izgledalo, kad biH te JA ispravljo što se krasnopisa tiče :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedino što mi se nekad desi da baš ne merem da prepoznam reč, a čak je ni na Google nema :lol: :lol: :lol: :lol: !!

znam da gutam slova, prebacujem ih u narednu rec ili ostavljam na poklon prethodnoj.
Ali baba to sam ja (nisam ja alibaba, fali zarez iza ali)
moj zivot je kao i moje kucanje - brz i sa puno gresaka ali slatkih i sve bi ih ponovila
opet veruj mi. stvarno sam grozna sa tim kucanjem, nikada ne mogu da laziram nekome pismo ko me poznaje cak i kad rukom pisem ja gutam, bacam, dodajem i poravim egzibicje od reci i svoga zivota.

nego nema niko da se javi sa Rsumom i vukom . mogla sam inesto druo ponuditi ova nasa drzava nikome vise vazna

Pozdravcic - vidis kad sporo kucam kako to lepo ide, umem ja samo se uvek zanesem ili me tema ponese

:idea:

Back