mi zhelimo mi smo par ,vrlo sexi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bretagne:dobar dan draga bobana
u beogradu pada kisa kao da se nebo otvorilo.
kada bih jos mogla ici u setnju a ne sedeti u officu
ali eto sutra je dan za uzivanciju - ne radim yupiiiii
bretagne![]()
bobanap:ponekad nisam od price.... :-D![]()
kissssssssssssss
Ti si sunce koje svaki put obasja ovaj podforum, kad se pojavišBretagne:
Jel' Ti To (partija, omladina, akcija) okači trired rad utvrdŽivanja gradivaBretagne:
baba?????:Jel' Ti To (partija, omladina, akcija) okači trired rad utvrdŽivanja gradiva![]()
![]()
!!
Pa naraVske da sam dobrica, ja to nikad nisam kriJo![]()
!!
Bretagne:e bre baba, al si neki na kraj srca,
pucaju mi telefonske veze, stalno pa kad nesto napisem ja copy- za svaki slucaj da posel mogu paste da ne kucam stlano i onda se eto potkrade greska - sipravila sam je
da li sada odgovara vasem ukusu?
p.s. samo te cekam da mi ispravljas i ovo sasavo kucanje (ne namreno naravno)
lep dan
Hi Tension:Bobana,
nadam se da nemaš ništa protiv da te tako oslovljavam.
Videla sam da se potpisuješ imenom a i da te mnogi tako zovu. Hvala na iskrenom pokušaju. A i videla sam da si vrlo otvorena i pristupačna, da prihvataš novopridošle. Uh, hajde da se malo otvorim, kako kažeš.
Kolega sa posla mi je predložio da pokušam sa kontaktima na forumu. Da se oraspoložim, ubijem vreme između dva dosadna ničega. Osećam se kao besna domaćica zaključana između četiri zida bez prozora. Bila sam u Beogradcafeu i na još par foruma, posetila sam i neke blogove. I veruj mi, svi oni imaju slične grupe teme, neke su i iste. Politika svugde, kao i društvene teme, pa onda brak i porodica, usamljenost, ljubav i seks, kontakti, muvanje, poezija, proza. Ma sve manjeili više isto. Priče međutim nisu. Uglavnom je prisutan mlađi svet. I sve sam te forume napustila jer nisam se tamo pronašla. Sredovečnih nema ili vrlo retko. Onda mi je predložio Krstaricu. Ovde sam našla vršnjake. Vidim ima i starijih, onih iz pedesetih a i samohranih roditelja. I ja sam. Imam sina. Vidim da prihvatate pridošlice i to je lepo. Na nekim forumima sam se osećala neprijatno. Imala sam utisak da me ignorišu.
baba?????:![]()
![]()
![]()
![]()
Mo'š misliti kak bi to smeJešno izgledalo, kad biH te JA ispravljo što se krasnopisa tiče![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino što mi se nekad desi da baš ne merem da prepoznam reč, a čak je ni na Google nema![]()
![]()
![]()
!!