Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

Animated_flower.GIF

cvet za generaciju

www.oglasi.zasve.net

bobanap:
Feith

danas je novi dan :-D :-D :-D
nadam se da je sve proslo dobro....da si danas zakoracila ne samo u novi dan vec
u novo poglavlje zivota.... iskreno se nadam :-D :-D :-D

Eto me nazad i na posao i u zivot. Sve je dobro proslo, smirila sam se, raspolozenje mi se povratilo. Idemo dalje. Juce nisam bila na poslu, bila sam u Skoplju na neki sastanak i poslusala te pa sam iskoristila slobodno vreme i posetila staru prijateljicu. Bilo mi je lepo zato sto ona ume da me nasmeje i oraspolozi. Dosla sam kuci tek uvece, umorna ali zadovoljna.
Danas opet nemam vremena misliti na gluposti zato sto nam u skoli dolazi neka delegacija iz EU pa moram se baviti njime i organizirati sve u skoli. Oraspolozio me je i direktor koji me je docekao sa recima "srekni smo sto te imamo u skoli, sigurniji smo kad si tu".... to mi je zagrijalo srce. Koliko je bilo iskreno ne znam, ali moracu da naucim da se radujem svim malim lepim stvarima koji mi se desavaju.
Hvala ti puno sto si mislila na mene .... to mi uzasno mnogo znaci. :grin:

Feith:
Eto me nazad i na posao i u zivot. Sve je dobro proslo, smirila sam se, raspolozenje mi se povratilo. Idemo dalje. Juce nisam bila na poslu, bila sam u Skoplju na neki sastanak i poslusala te pa sam iskoristila slobodno vreme i posetila staru prijateljicu. Bilo mi je lepo zato sto ona ume da me nasmeje i oraspolozi. Dosla sam kuci tek uvece, umorna ali zadovoljna.
Danas opet nemam vremena misliti na gluposti zato sto nam u skoli dolazi neka delegacija iz EU pa moram se baviti njime i organizirati sve u skoli. Oraspolozio me je i direktor koji me je docekao sa recima "srekni smo sto te imamo u skoli, sigurniji smo kad si tu".... to mi je zagrijalo srce. Koliko je bilo iskreno ne znam, ali moracu da naucim da se radujem svim malim lepim stvarima koji mi se desavaju.
Hvala ti puno sto si mislila na mene .... to mi uzasno mnogo znaci. :grin:

juhuuuuuuuuuuu
dobro jutro..... :-D :-D
naravno da sam mislila na tebe....onako ljudski zabrinuto i od srca :-D
drago mi je da si OK.....drago mi je da da si jutros pisala ovako :-D drugacije nego inace..... :-D posebno mi je drago sto si tu, sa nama..... :-D

bobanap:
juhuuuuuuuuuuu
dobro jutro..... :-D :-D
naravno da sam mislila na tebe....onako ljudski zabrinuto i od srca :-D
drago mi je da si OK.....drago mi je da da si jutros pisala ovako :-D drugacije nego inace..... :-D posebno mi je drago sto si tu, sa nama..... :-D

Nemam reci.... divim ti se...imas veliko srce kao Planeta Zemlja....ostani takva i nek ti zivot da sve sto si ikad pozeljela, to ti stvarno zelim od srca.:-D :-D :-D

Feith:
Nemam reci.... divim ti se...imas veliko srce kao Planeta Zemlja....ostani takva i nek ti zivot da sve sto si ikad pozeljela, to ti stvarno zelim od srca.:-D :-D :-D

hvala ti na lepim recima.... :-D
samo, iskreno, ne vidim razliku izmedju tebe i mene.....a i mnogih jos ovde.... :-D
dobre zelje, iskrenost.....prepoznaju se i prihvate kao najlepsi poklon :-D :-D :-D
meni je jako zao sto se mnogi sa ove teme jako retko javljaju.....
ali, ima vremena.....upoznat ces ih i ti.... :-D :-D :-D

bobanap:
meni je jako zao sto se mnogi sa ove teme jako retko javljaju.....
По неки пут тема постане досадна. Замисли када се пише само о "кафа, пиће, ватрица из камина, цветићи"...
Отужно је то, извештачено, замара и онда се изгуби воља за писањем.

mar_comm:
По неки пут тема постане досадна. Замисли када се пише само о "кафа, пиће, ватрица из камина, цветићи"...
Отужно је то, извештачено, замара и онда се изгуби воља за писањем.

hahahaha upravo sam to negde napisala....
nema tebe....
nema jos drugara .....
da krene neka prica... znam da je posao u pitanju ....
evo ja redovno posetim temu...napisem nesto....drzim je na sredini liste :-D :-D :-D

Back