Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

koncar011:
Ипак мислим да та европа коју чекате, неће вам доћи !

sto si tako destruktivan :???:
na Politici o tome mozemo da pisemo...ako treba i da se ubedjujemo..... :-?
ovde, na ovoj temi....u pitanju je druzenje ....samo druzenje.....
ipak smo mi zreli ljudi koji su svesni svega i koji o svemu imaju formirano misljenje... :-D

bobanap:
sto si tako destruktivan :???:
na Politici o tome mozemo da pisemo...ako treba i da se ubedjujemo..... :-?
ovde, na ovoj temi....u pitanju je druzenje ....samo druzenje.....
ipak smo mi zreli ljudi koji su svesni svega i koji o svemu imaju formirano misljenje... :-D

Ja ne razumijem ni zasto neki ljudi dolaze na ovakve teme,valjda samo da provociraju....
Ne daj se generacijo. Kako je na moru bobanap,ovdje u Bosni je sivo,najavili su kisu.

bobanap:
mama...
na moru je oblacno i mirno.....
kod nas se u jednom danu zna smeniti vreme nekoliko puta.....
ali mene sad ova gripa unistava...pa sam van svega....

Vjerujem ti,znam da je mog starijeg sina ta gripa bas dugo mucila,jos pije antibiotike . Mali se bori,opet jutros smrca,nadam se da ce se odbraniti...juce smo isli na jedan rodjendan,bilo je puno djece,a skupove valja izbjegavati dok je gripa u jeku...
Nego,gdje nam je generacija jutros? :)

Pa lako je Vama. Setate od generacije do generacije. Ne mogu da Vas pohvatam. Ja vapim, ako se secate sarajevske "Audicije" gde jedan od glumaca kaze: "primi me, primi me"!- da me primite. Neznam koliko ali pretpostavljam moj visak od 5-10 godina u odnosu nije razlog da me ne sakrijete u Vasem carstvu. Bicu Vam od koristi. Inace, na jugu vreme suncano i prohladno. Juce katastrofa, jak vetar pa nam je subjektivni osecaj bio kao da je napolju minus 10. Bobana grip ce potrajata jer nisi prihvataila moj predlog. Mora se odlezati, opustiti, uz vitamine i dobro drustvo.

JOPE:
Pa lako je Vama. Setate od generacije do generacije. Ne mogu da Vas pohvatam. Ja vapim, ako se secate sarajevske "Audicije" gde jedan od glumaca kaze: "primi me, primi me"!- da me primite. Neznam koliko ali pretpostavljam moj visak od 5-10 godina u odnosu nije razlog da me ne sakrijete u Vasem carstvu. Bicu Vam od koristi. Inace, na jugu vreme suncano i prohladno. Juce katastrofa, jak vetar pa nam je subjektivni osecaj bio kao da je napolju minus 10. Bobana grip ce potrajata jer nisi prihvataila moj predlog. Mora se odlezati, opustiti, uz vitamine i dobro drustvo.

Ma sto je nama lako?

Back