Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

Pre neki dan sam posle dužeg vremena srela jednu poznanicu - advokatkinju.Pita me za decu...: O,zar su toliki...Kako ti.. ".Hvala dobro,eto,deca odrastaju pa imam sve više slobodnog vremena.."(.Dramska pauza) Pa da ,sve više slobodnog vremena koje nemaš na šta da utrošiš.
Postavi mi dijagnozu i ...ode...
A ja ...
"Ja sam srećan što postojim ,
pišem pesme,
zvezde brojim,
još sam onaj isti vetropir..."
Pusti advokati... :razz: :razz: :razz:

bolje je nemati na sta trositi vreme nego ceo zivot uludoooopotrositi na karijeru ili neku drugu laznu vrednost.
Od danas pa do kraja zivota da nista ne radis, sve ti je zaradjeno cim si decicu iznedrila i stavil na put koliko toliko. Moje postovanje Makondo i moj duboki naklon

Cyrano3.jpg

Petar Bozovic je ovo ispricao u emisiji TV lice:

Sedi Kinez, i peca ribu.Odrpan i vidno siromasan.Nailazi Amerikanac i pita ga sta to radi.A Kinez kaze peca ribu za rucak.
Amerikanac ga pita zasto ne upeca dve ,pojede jednu,drugu proda i kupi stap za pecanje.
Kinea pita-a zasto?
Amerikanac pocne da razradjuje strategiju (a Kinez zapitkuje a zasto a zasto):
Kupis stap pa pecas cetiri ,pa kupic camas pa upecas vise ribe,pa kupis brod pa postanes bogat pa onda napravis fabriku za preradu ribe....
A Kinez opet -zasto?
A ovaj ce -pa da bi otisao u penziju kao bogat.
A Kinez pita -zasto?
A Amerikanac-Da bi onda mogao mirno da sednes i da PECAS!

vic

Ide zeka sumom i sretne liju: Gde si zeko sta radis? Ma evo trazim medu, jesi ga videla negde? nisam a sta ce ti meda? Ubicu ga samo da ga nadjem,produzi zec pa sretne ga vuk,gde si zeko sta radis? Ma evo trazim medu,da ga nisi video gde,nisam a sta ce ti meda, joj samo da ga nadjem ubicu ga razbicu ga uhh...,ide dalje zeka i naidje na medu o pa gde si zeko ,sta radis? Ma nista evo idem sumom i jedem govna. :-) :-) :-) :-) :-)

Bretagne:
bolje je nemati na sta trositi vreme nego ceo zivot uludoooopotrositi na karijeru ili neku drugu laznu vrednost.
Od danas pa do kraja zivota da nista ne radis, sve ti je zaradjeno cim si decicu iznedrila i stavil na put koliko toliko. Moje postovanje Makondo i moj duboki naklon

Cyrano3.jpg

Bret,hvala ti na lepim rečima.Svako od nas ima svoju misiju ili "smisiju" - smisao .Moja pubertetlijka me jednom vrlo ozbiljno ,poljuljana pitala - koji je smisao života.I, mada sam i sama sebi bezbroj puta postavila to pitanje bila sam prvi put zadovoljna odgovorom koji sam dala njoj: "Radovati se životu. Tako je malo žive u odnosu na neživu prirodu,zamisli koja je to privilegija dobiti priliku da prhneš životom u beskonačnosti neživoga." Zamislilo se dete,razvedrilo i otišlo zadovoljno.I mama ostala zadovoljna. :razz:
A ljudi koji žive za to da "Svakoj ptici budu kobac"... nisu ni sami sebi laki...

malo sale......

Karakter i alkohol...
Sedmoricu barmena iz New Yorka anketirali su na temu "moze li se prema onome sto netko pije odrediti kakav je karakter i koja je najbolja metoda prilazenja toj osobi?".
Neovisno jedan o drugome, dali su identicne odgovore.

ZENE

Pivo
Kakva je osoba: neobavezna, nije skupa, s obje noge na zemlji.
Najbolje upucavanje: izazovi je na partiju biljara.

Nesto smuckano u mikseru
Kakva je osoba: cangrizava, nestabilna, pravi davez.
Najbolje upucavanje: nema tu najboljeg, izbjegavaj!

Kokteli
Kakva je osoba: starija, iskusna, voli skupe stvari, profinjen ukus, zna tocno sto zeli.
Najbolje upucavanje: nikakvo. Ako jezainteresirana, vec ce ona tebi platiti pice...

Vino
Kakva je osoba: konzervativna i otmjena; istancana, ali zna se i hihotati.
Najbolje upucavanje: reci joj da obozavas putovanja i mirne veceri s prijateljima.

Zestica
Kakva je osoba: voli se druziti s deckima i cilj joj je biti potpuno pijana... i gola.
Najbolje upucavanje: najlaksa meta u cijelom baru. Upala ti je sjekira u med. Dovoljno je da cekas, ali pazi da je ne naljutis.

Tekila
Tu ne treba nista objasnjavati - svi znaju sto se onda dogadja.

MUSKARCI (tu je situacija puno jednostavnija)

Domace pivo: siromasan i trazi nesto za poje*at.

Uvozno pivo: ljubitelj dobrog piva, trazi nesto za poje*at.

Vino: nada se da ce zbog vina izgledati otmjenije i lakse naci nesto za poje*at.

Viski: zivo mu se je*e za sve osim da nadje nesto za poje*at .

Tekila: misli da ima sanse umociti kod bezube konobarice.

Zinfandel: ***** je.

Generacijo voleo bih da danas dodjete u Kosutnjak...
blues je muzika duse i tu godista ne postoje.............
secam se da sam ko klinac drzao u rukama Claptonovu
plocu '' E.C. was here ''.....i pocinjao da zivim blues....
Hendriks....Jenis.....vidimo se sutra........ ;)
p.s.kliknite na sliku, za posledice ne odgovram......... :D

Alzo, dragi, propali rokeru, kako tvoja brodica u zemunskoj luci, da li si zamenio trule žice na gitari ? Zbogom i tebi ...

Back