Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

Dzemper za vinograd

Ponekad pozelim da ostavim studije
i upisem neki zanat
pa da budem pekar,limar,moler
da ukrotim struju
i naucim da popravljam bojler.
Il'da budem dimnjacar i donosim srecu
da budem majstor za frule
da pravim servise i duvam u staklo.
Ne morah na fakultet,al' mi se omaklo
cudio se meni drugar
sta ima tu da mi smeta
sto on da bi bio bog i glavni
zeli svrsit tri fakulteta.
A zar nebi bilo ljepse sad
misliti na vinograd
u ljubavi biti s'njim
kao dragom diciti se njime
cuvati ga zime.
Izgleda da mnogi zele imat kola
snazan motor iz Japana
mjesto licne karte kolor televizor
ostavit zivot,gledat ga u retrovizor.
A zasto ne'bit obican i voljet male stvari
zasto svako mora biti glavni.
Sta to lijepo ima obraz
zakrpljen sa flekom
zasto sa tugom gledat za covjekom.

napisano pre dvadesetak godina....mozda i vise....
aktuelno i sada...posebno sada.... :(

u susret prazniku :-D :-D :-D

73355,1171979214,2.jpg

Feith:
Pasos mi je istekao. :cry: To se da brzo srediti, ali to dopunski opterecuje moj budzet... a tako bih volela videti Beograd i sve vas....valjda ce biti i drugih prilika...

istekao pasos :shock:
tako ladno i bez grize savesti...... :-D :-D i meni je istekao :shock: ali ja racunam,
na neposlovicnost pogranicne sluzbe :-D :-D :-D
Feith.....ima jos vremena.....mozda se i nesto promeni u medjuvremenu :-D
mozda dobijes neki zaostatak....topli obrok :-D :-D
razumem te , malo se i salim....a malo sam i ozbiljna :-D :-D

bobanap:
istekao pasos :shock:
tako ladno i bez grize savesti...... :-D :-D i meni je istekao :shock: ali ja racunam,
na neposlovicnost pogranicne sluzbe :-D :-D :-D
Feith.....ima jos vremena.....mozda se i nesto promeni u medjuvremenu :-D
mozda dobijes neki zaostatak....topli obrok :-D :-D
razumem te , malo se i salim....a malo sam i ozbiljna :-D :-D

Istekao... kakav bezobrazluk :mad: .... ne pomaze ni topli obrok ni.... sve otislo u crveno pa skoro zapaljivo.... sem da nadjem sponzora :?: ... ali s obzirom na moje godine moze biti i obrnuto.... kad vidis ja ne vido Beograd..

Feith:
Istekao... kakav bezobrazluk :mad: .... ne pomaze ni topli obrok ni.... sve otislo u crveno pa skoro zapaljivo.... sem da nadjem sponzora :?: ... ali s obzirom na moje godine moze biti i obrnuto.... kad vidis ja ne vido Beograd..

hahahahahaaa ima duha u tebi i previse, rekla bih..... :-D
ako mi jos jednom spomenes "godine"...licno cu doci tamo kod tebe :shock:
da se naljutim :-D :-D :-D

bobanap:
hahahahahaaa ima duha u tebi i previse, rekla bih..... :-D
ako mi jos jednom spomenes "godine"...licno cu doci tamo kod tebe :shock:
da se naljutim :-D :-D :-D

A sta da radim...ja ih s ponosom nosim... ali kad mi dodju oni moji sinovi, pa se pored mene uprce, oboica za glavu visi od mene...al nema veze ja sam u dusi mlada...rosno cvece :lol: :lol: :lol: ...sta da ti pricam..

Feith:
A sta da radim...ja ih s ponosom nosim... ali kad mi dodju oni moji sinovi, pa se pored mene uprce, oboica za glavu visi od mene...al nema veze ja sam u dusi mlada...rosno cvece :lol: :lol: :lol: ...sta da ti pricam..

neka su deca ziva i zdrava i samo neka rastu :-D :-D
rekla sam ti vec da si tri godine mladja od mene....i zato ti ne dozvoljavam da spominjes godine :-D :-D tacno znam kako se osecas.....
a znam i kako se ja osecam....pa prema tome....zivot ide dalje....
donosi nam lepe i manje lepe trenutke...sve to treba savladavati ....
treba biti spreman na obaveze, na odgovornosti ali i sebe treba realno vrednovati :-D
previse skromnosti ubija realnu sliku :-D :-D
a tvoja slika je lepa....to treba ocuvati.... :-D :-D
ma , znas ti sta ja mislim... :-D neko rece...ako ne volis sebe nece te ni drugi voleti :-D

bobanap:
neka su deca ziva i zdrava i samo neka rastu :-D :-D
rekla sam ti vec da si tri godine mladja od mene....i zato ti ne dozvoljavam da spominjes godine :-D :-D tacno znam kako se osecas.....
a znam i kako se ja osecam....pa prema tome....zivot ide dalje....
donosi nam lepe i manje lepe trenutke...sve to treba savladavati ....
treba biti spreman na obaveze, na odgovornosti ali i sebe treba realno vrednovati :-D
previse skromnosti ubija realnu sliku :-D :-D
a tvoja slika je lepa....to treba ocuvati.... :-D :-D
ma , znas ti sta ja mislim... :-D neko rece...ako ne volis sebe nece te ni drugi voleti :-D

Ma ne dam se ja.... samo nekad moram biti realna i to izbaciti iz sebe... inace u mom gradu me prati epitet da sam uobrazena , puna sebe i previse ozbiljna... nisam takva , al ljudi me takvu dozivljavaju na prvi pogled, valjda im tako delujem, i ovo nije od sada vec od mladosti... ali oni koji me dobro poznaju znaju da sam u stvari sasvim suprotno od toga....mozda bi imala vise prijatelja da sam drukcija. Tebe dozivljavam kao veoma komunikativnu osobu, sa mnogo prijatelja, duhovita, iskrena, toplog srca i sigurna sam da nisam pogresila :)

Feith:
Ma ne dam se ja.... samo nekad moram biti realna i to izbaciti iz sebe... inace u mom gradu me prati epitet da sam uobrazena , puna sebe i previse ozbiljna... nisam takva , al ljudi me takvu dozivljavaju na prvi pogled, valjda im tako delujem, i ovo nije od sada vec od mladosti... ali oni koji me dobro poznaju znaju da sam u stvari sasvim suprotno od toga....mozda bi imala vise prijatelja da sam drukcija. Tebe dozivljavam kao veoma komunikativnu osobu, sa mnogo prijatelja, duhovita, iskrena, toplog srca i sigurna sam da nisam pogresila :)

misljenja sam da se , citajuci pisanu rec neke osobe ta osoba mnogo bolje upozna
nego ovako....naravno ovo se odnosi na tek stecena prijateljstva ili poznanstva....
osecam da smo slicne....a slicni se prepoznaju i vrlo brzo razumeju sto me odusevljava
posebno kod foruma i ove vrste upoznavanja i druzenja...
na nama je da ovo traje...da bude zadovoljstvo meni i tebi i mnogima koji se ovde nalaze :-D ....vreme je pred nama i znam da cemo se i uzivo vidjati......
sve ima svoje zasto i zato..... :-D :-D

bobanap:
misljenja sam da se , citajuci pisanu rec neke osobe ta osoba mnogo bolje upozna
nego ovako....naravno ovo se odnosi na tek stecena prijateljstva ili poznanstva....
osecam da smo slicne....a slicni se prepoznaju i vrlo brzo razumeju sto me odusevljava
posebno kod foruma i ove vrste upoznavanja i druzenja...
na nama je da ovo traje...da bude zadovoljstvo meni i tebi i mnogima koji se ovde nalaze :-D ....vreme je pred nama i znam da cemo se i uzivo vidjati......
sve ima svoje zasto i zato..... :-D :-D

Slazem se sa ovim sto si napisala.... i na daljini se mogu prepoznati srodne duse samo ako su iskrene, a to nama dvema izgleda ne fali....zivelo prijateljstvo, pijem u to ime... kafu naravno.... sta cu drugo kad sam na poslu : :) :) :)

Clooney:
2c8b7dc2b8.jpg

Dok ne stigne pasos ...
Pozdrav iz BGD-a
:-)
Бре, ја ову разгледницу БГ-а још не виде!
Обишао сам Ушће од блока 70 па на ниже и нема.
Клоониу, да се ниси малко пређио у џеографији, пхотограхији и осталом?
Него, хоћеш ли се појавити Априла у Београду?

Feith:

Imam slicnih problema,pasos istekao neki dan,sponozori ne postoje ..... nego,znam da u Hrvatsku u sezoni ,ljeti,moze da se ide sa licnom kartom? Kakvo je stanje sa Srbijom i CG?

Back