Hoće li Hrvatska kupiti NIS?

Konzum je inače jedan od najgorih trgovačkih lanaca, jedino hajdučija iz NTL grupacije je gora.
Bilo kako bilo još jedino Cedevitu i Čokolino kupujem bez razmišljanja
Kao i onog Podravkinog "Pevca"

A ovo kada sam video rekoh "pih ode Pevac"

1760122413917.jpeg

Bilo kako bilo još jedino Cedevitu i Čokolino kupujem bez razmišljanja
Kao i onog Podravkinog "Pevca"

A ovo kada sam video rekoh "pih ode Pevac"

Pogledajte prilog 1798372
To se preko noći promijeni.
Onaj poznati Podravka pekmez od šljiva koji ima poklopac balkanskog, kariranog stoljnjaka, do prije 20 godina bio je super.
Onda su ga pretvorili u bućkuriš-marmeladu, pa su ga kupci prestali uzimati.
Unazad nekih pet, šest godina, opet je OK.
Tako je Konzum na tržište izašao sa svojom K+ verzijom deluxe ajvara i bio je odličan.
Danas to više nije tako, pozelenio je od količine patlidžana koju trpaju u njega, a cijena čak porasla.
Ne znam tko normalan to još uopće kupuje.
Ciganska posla.
Meni je Kaufland ipak br. 1, Spar je dobar, Plodine imaju super liniju vlastitih proizvoda, ali su skupi.
Konzum... a eto, highlight im je povoljan svinjski but bez kosti u rinfuzi.

To se preko noći promijeni.
Onaj poznati Podravka pekmez od šljiva koji ima poklopac balkanskog, kariranog stoljnjaka, do prije 20 godina bio je super.
Onda su ga pretvorili u bućkuriš-marmeladu, pa su ga kupci prestali uzimati.
Unazad nekih pet, šest godina, opet je OK.
Tako je Konzum na tržište izašao sa svojom K+ verzijom deluxe ajvara i bio je odličan.
Danas to više nije tako, pozelenio je od količine patlidžana koju trpaju u njega, a cijena čak porasla.
Ne znam tko normalan to još uopće kupuje.
Ciganska posla.
Meni je Kaufland ipak br. 1, Spar je dobar, Plodine imaju super liniju vlastitih proizvoda, ali su skupi.
Konzum... a eto, highlight im je povoljan svinjski but bez kosti u rinfuzi.
Nažalost ni KRAŠ bajadera nema onaj okus

sa cermakom koji je bio na klupi za zlocine av perfektuira sporazum.

kaze se da para nema nacionalnu ili ideolosku kapu, naravno, niko mu a ne bi reako da zivimo u normalnoj drzavi. ali posto je sve koji ne misle kao on nazivao ustasama, sa svojim bratom, sa svojom decom, sa svojim botovima i ruljom huligana iz srbije i bosne o cemu svedoce hiljade live snimaka, sad se vidi ko je jedini ustasa u srbiji. samo on, sns, svi njegovi od kojih uzgred dosta njih imaju i hrvatske soske, svi do poslednjeg bota bas kao ovde sto su na mrezama mesecima urlali za srbe i sve studente iz srbije da su ustase.... da vise ne nabrajam.

svako sa ovog foruma sad zna ko je ovde jedini ustasa, ko ima hrvatsku sosku a izdaje se za velikog srbina iz tudjine, ko sa ustasama pravi dilove i ko je ziveo sa njima na prst u tanjir pre rata kao frendovi jer su obadvoje mrzeli onog treceg sto ne jede krmetinu.

i takvi hoce da kroje kapu srbiji a ne umeju ni svoju da nakrive seretski ko sajkacu ko sto ume sumadinac kad te gleda u oci i misli u sebi, samo ti serendaj znam te dobro koji si.

Kao što su im prodali kompletnu prehrambenu industriju i danas imamo tri puta skuplju hranu u Srbiji nego u zemljama EU? IDEA, merkator, somboled itd. Hoće li veleizdajnici prodati i NiS?

Hoće li radikali napraviti pakao u zemlji?
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1798197
Зар НИС већ није продат?

Ако није продат, зашто се онда уводе санкције?

Back