Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UrosWasHere:
I jos jednom ***** se NE RADJA! ***** se POSTAJE!
mwahahaha...
Kara mia... ke te pasa? :p

Nauchnici su vecj (navodno) dokazali da je sklonost ka homoseksualizmu urodjena. Jeste... i na tarabi pishe....
... ali nema razloga da se onda priklanjamo ni jednoj, ni drugoj tvrdnji. Pustite ljude da zhive i jebu ono shto zhele. (;

Slikaj zube, pa cju otvoriti moj udzhbenik iz sexologije za medicinski fax i recji da li imash ~pederske gene ili ne. (;

UrosWasHere:
Keeperu ja tebe nisam vredjao pa te molim nemoj ni ti mene!
A to da u svuda u svetu sigurno ima manje vishe jednak broj pedera to niposto nije tacno! U npr. radikalnim muslimanskim zemljama (Iran, Saudiska Arabija) pedera ima jako,jako malo(necu da kazem da ih nema uopste ali je broj smesan). Dok su u San Francisku 50% stanovnistva ******...
Keeperu... bolesniche jedan. Pa shto vredjash dechka? :p

Uroshe, dusho... evo ja te necju vredjati. (; (:p)
Shvati to da je i pre 200 godina i sada... i u Francuskoj i u Srbiji i u P i z d i n c i m a bilo podjednak broj ljudi koji varaju, podjednak broj sadista, mazohista, sodomista, homoseksualaca samo shto nisu imali mobilne, kompove, televizore i ostalu tehniku pomocju kojih se vest i trach rashiri k'o polna bolest.

Ne mogu odjednom chitati sve shto ste vas dvoje shalabajzali... dobicju srchku. Si ju gajz nekst tajm. (;

Evo sad cu malo da zamrsim konce...
Imam dechka oko godinu dana...i prva 3 meseca nashe veze imala sam i devojku... Sada imam drugu devojku...
Pitanje je:shta mislite,smeta li ona mom dechku??? :lol: :P :wink:

@Urosh

Vidim da si totalno neupucen . ...meni nemoj da prosipash pamet kao ostalima....ponekad je bolje nishta ne reci.... :wink:
A pomenuti film sam gledala prilichno davno...i nema nikakve veze sa ovim.... 8)

UrosWasHere:
Peta W.:
@Urosh

Vidim da si totalno neupucen . ...meni nemoj da prosipash pamet kao ostalima....ponekad je bolje nishta ne reci.... :wink:
A pomenuti film sam gledala prilichno davno...i nema nikakve veze sa ovim.... 8)

Boze,boze sto neki ljudi ne znaju za salu...

Da, to je(zamisli) bila sala...
Polako prijatelju nov si pa te svi jos shvataju ozbiljno kad ne treba :wink:

JaH_G|rL:
Dakle pitanje je sledece...sta biste uradili da vam najbolja drugarica/drug kaze da je lezbejka/*****?! Da li biste prestali da komunicirate s njim/njom...ili nastavili dalje kao da nista nije ni bilo?
Nemojte samo da odgovarate tipa...ubio/la bih ga/je.. krajnje glupo ;)

aKO Se ne pali na mene nego na druge devojke, ne bih prekinula drugarstvo.

JaH_G|rL:
Dakle pitanje je sledece...sta biste uradili da vam najbolja drugarica/drug kaze da je lezbejka/*****?! Da li biste prestali da komunicirate s njim/njom...ili nastavili dalje kao da nista nije ni bilo?
Nemojte samo da odgovarate tipa...ubio/la bih ga/je.. krajnje glupo ;)
Ne bih prestao/la sa njim/njom da se druzim vec bih mu/joj postao/la ljubavnik/ca :oops: :oops: :wink: :wink: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back