Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лепо рече близ за кључ... Какве ово везе има са хомо?!!
Ја мислим да су Содома и Гомора оличење сваког зла. То су градови у којима није било добрих ствари, а како је тамо било педера онда је логично да они нису добри. За разлику од већине овде ја јесам верник, али не онај затуцани који се држи свега што каже црква. Ретко постим (само два дана годишње) зато што сматрам да је то смислила црква да би људе навикла на глад. Ипак током поста се трудим да прођем оно духовно прочишћене, да ширим љубав... Додуше ово радим током целе године... Ипак свако јутро и вече се истински полоим Богу, а и чешће. Проблем је што се људи Бога сете само када им нешто треба, ја се молим Богу када сам најсрећнији. Не знам, молитва ме испуњава, некако ме испуњава... Смучи ми се када ми неко каже како те медитација опушта, па исто тако те опушта и молитва... А цркве су окренуте истоку зато што је исток симбол добра, а запад симбол зла. Верници су у храму окренути истоку зато што тим бродом (шта мислите зашто се овај део храма баш тако зове) плове у добро... А католичка црква је једно велико зло. Још једном да питам да ли је неко читао Породицу? Боље њу прочитајте него што гледата којекакве филмове (или ако веч хоћете одгледајте трећи део Кума, ту су пренели идеју Породице)... Пузо је за мене највећи писац свих времена...
Не схватам због чега бих се икада пољубио са особом истог пола... То ми је страшно бесмислено... А зашто користим израз "педери" уместо "хомосексуалци"? Па хомосексуалци су људи са хормонским поремећајем, а педери су фолери који су производ данашњег искривљеног света...

Nisam se mesala do sada,zbog ove prepirke izmedju Ratke i Wild Child,jer je nastala tako sto je Ratka izazvala Wild Child zbog nekih njenih stavova u vezi Gayeva...
Ali ako uskoro Ratka ne izlozi konkrente argumente,toj prepirci ce brzo doci kraj...

Jedino sto je Ratka rekla u svoju odbranu je da je Wild Child glupa... Zato Ratka,smisli bolje odgovore sto pre,i to bez vredjanja...

Чупи НС:
Лепо рече близ за кључ... Какве ово везе има са хомо?!!
Ја мислим да су Содома и Гомора оличење сваког зла. То су градови у којима није било добрих ствари, а како је тамо било педера онда је логично да они нису добри. За разлику од већине овде ја јесам верник, али не онај затуцани који се држи свега што каже црква. Ретко постим (само два дана годишње) зато што сматрам да је то смислила црква да би људе навикла на глад. Ипак током поста се трудим да прођем оно духовно прочишћене, да ширим љубав... Додуше ово радим током целе године... Ипак свако јутро и вече се истински полоим Богу, а и чешће. Проблем је што се људи Бога сете само када им нешто треба, ја се молим Богу када сам најсрећнији. Не знам, молитва ме испуњава, некако ме испуњава... Смучи ми се када ми неко каже како те медитација опушта, па исто тако те опушта и молитва... А цркве су окренуте истоку зато што је исток симбол добра, а запад симбол зла. Верници су у храму окренути истоку зато што тим бродом (шта мислите зашто се овај део храма баш тако зове) плове у добро... А католичка црква је једно велико зло. Још једном да питам да ли је неко читао Породицу? Боље њу прочитајте него што гледата којекакве филмове (или ако веч хоћете одгледајте трећи део Кума, ту су пренели идеју Породице)... Пузо је за мене највећи писац свих времена...
Не схватам због чега бих се икада пољубио са особом истог пола... То ми је страшно бесмислено... А зашто користим израз "педери" уместо "хомосексуалци"? Па хомосексуалци су људи са хормонским поремећајем, а педери су фолери који су производ данашњег искривљеног света...
Imash ok stavove ali ne mozesh da kazesh da je zapad olichenje zla. Pa i mi smo Aziji zapad, pa jel smo olichenje zla? To je po meni izmishljeno zbog cele svadje izmedju katolichke i pravoslavne crkve. Ali ne treba zaboraviti da je to jedna religija- hrishcanstvo. Chitala sam Puza, ali ne "Porodicu" vec "Poslednji Don". Nisam neshto preterano odushevljena, lai to je vec do ukusa... I slazem se sa tobom shto se tiche homosexualaca i pedera... :wink:

Чупи НС:
Ја мислим да су Содома и Гомора оличење сваког зла. То су градови у којима није било добрих ствари, а како је тамо било педера онда је логично да они нису добри.
nije logichno.
ja evo ni dan danas ne mogu da poverujem da su u ezopovim basnama zhivotinje prichale. :pPp
ne veruj svemu shto pishe u knjigama.
shto se sodome i gomore tiche, takvi gradovi nisu postojali jer je socioloshki neizvodljivo.

Чупи НС:
А цркве су окренуте истоку зато што је исток симбол добра, а запад симбол зла. Верници су у храму окренути истоку зато што тим бродом (шта мислите зашто се овај део храма баш тако зове) плове у добро... А католичка црква је једно велико зло.
:lol: :lol: :lol:
koji user.
crkve su okrenute istoku samo da bi prilikom jutarnje sluzhbe svetlost padala ravno na oltar, i ni-zbog-chega drugog. u pitanju je chist psiholoshki uticaj na vernika, simbolika. u crkvi mrak, a ono prvi jutarnji zraci padaju bash na oltar. izgleda kao chudo, zar ne?... i shta mislish zashto su sve crkve onako ogromne i visoke? zashto skoro da ne postoje niske crkve, u visini obichnih kucja?... da bi se dobio ogroman prostor od poda do plafona koji bi prosto 'stiskao' choveka, unizhavao ga i terao na pokunjenost.

katolichka crkva jedno veliko zlo? ah pa da, na zapadu je :lol:
e ovo je strava... nadoknadjujesh mi chasove veronauke koji su me zaobishli u srednjoj :) mislim, ovolika kolichina gluposti na jednom mestu....

Чупи НС:

a ti ih tako dobro znash da provalish koji je ***** a koji homoseksualac. kul. i josh mi nisi isprichao shta si ti to strashno video u zheleznichkom parku. shto? :)
znash shta ja tebi preporuchujem? mani se chitanja 'porodice', biblije, svetog pisma, i marshni malo napolje, udahni malo vazduha. get a life yebote.

Sasha85:
Nisam se mesala do sada,zbog ove prepirke izmedju Ratke i Wild Child,jer je nastala tako sto je Ratka izazvala Wild Child zbog nekih njenih stavova u vezi Gayeva...
Ali ako uskoro Ratka ne izlozi konkrente argumente,toj prepirci ce brzo doci kraj...

Jedino sto je Ratka rekla u svoju odbranu je da je Wild Child glupa... Zato Ratka,smisli bolje odgovore sto pre,i to bez vredjanja...

Problem je u tome sto ne zelim da precutim ako neko prvi pocinje da me vredja. Ja u mojim stavovima u vezi gejeva nisam nikoga prozivala sa foruma, pricala sam uopsteno. Bar da jesam nekom nesto prva rekla da mi ne bude posle krivo.

"****** = zaraza, bolest"

Vidite sta je cak UrosWasHere napisao za pedere i njemu sada naravno ne sme i nece niko nista da kaze.
Mene bi napadali da sam tako nesto napisala.
To nije posteno !
Ako i drugi iznose slobodno svoje stavove u vezi raznih pojava u drustvu (bilo da su uvredljivi ili ne) onda cu i ja i bas me briga.

Ratka_:
Sasha85:

Problem je u tome sto ne zelim da precutim ako neko prvi pocinje da me vredja. Ja u mojim stavovima u vezi gejeva nisam nikoga prozivala sa foruma, pricala sam uopsteno. Bar da jesam nekom nesto prva rekla da mi ne bude posle krivo.

Vidite sta je cak UrosWasHere napisao za pedere i njemu sada naravno ne sme i nece niko nista da kaze.
To nije posteno !
Ako i drugi iznose slobodno svoje stavove u vezi raznih pojava u drustvu (bilo da su uvredljivi ili ne) onda cu i ja i bas me briga.
Problem je u tome sto Uros vredja pedere, a ti otvoreno vredjas clanove foruma, posto si rekla Wild_Child da je glupa... Na to je Sasha mislila... A to cu ti i ja ponoviti... :?

DJ_MaRe:
Ratka_:
Sasha85:

To nije posteno !
Problem je u tome sto Uros vredja pedere, a ti otvoreno vredjas clanove foruma, posto si rekla Wild_Child da je glupa... Na to je Sasha mislila... A to cu ti i ja ponoviti... :?

Da li si procitao sta sam napisala ?
Vredjala sam one koji su prvi poceli da me vredjaju zbog mojih stavova u vezi homoseksualaca.
Zato sam i rekla to za Urosa. Vidi kako je on bio direktan i njemu sada nece niko nista da kaze.

Moje pravo ovde je da izlozim svoje misljenje.I ja,za razliku od tebe,nisam napadala tebe kao licnost vec sam rekla sta mislim i da se ne slazem sa tvojim stavom.Ako ti to toliko smeta,odbrani se argumentima i ja se povlacim ako uspes da me uveris da si u pravu.

Ratka_:
Da li si procitao sta sam napisala ?
Vredjala sam one koji su prvi poceli da me vredjaju zbog mojih stavova u vezi homoseksualaca.
Zato sam i rekla to za Urosa. Vidi kako je on bio direktan i njemu sada nece niko nista da kaze.

A ti mene teras da ti crtam... :?
Ponavljam,po 3.put,on je vredjao pedere,a ti si vredjala clana foruma...
I da,prva si zapocela...

Ratka_:
@wild_child

Nisi pri zdravoj pameti i razumu i nemas pojma gde se nalazis. Svakom se ponekad desi da nesto lupi, ali ti stalno lupas gluposti i sto je najgore nisi svesna toga.

Kad me vec teras da copyram tvoj post...
Jos jednom... Ona je "vredjala" tvoje argumente koje ti nisi uspela da odbranis,tj. odbranila si se tako sto si je nazvala glupom,a ne dokazivanjem svojih stavova...
A to sto Uros vredja pedere... Ni to nije dozvoljeno ali je vise prihvatljivo od vredjanja clanova... A i nacice se neko ko ce mu odgovoriti...

One homoseksualce koji se oblace i ponasaju kao i sav ostali svet jos mogu da podnesem ali ih ne volim, ali one feminizirane muskarce koji se oblace u roze i govore kao zene bi lepo smestio na goli otok... Kada vidim one, ne znam kako da ih nazovem jer stvarno ne lice na musko, kako pricaju na televiziji o kako smo mi "truli Balkan" jer kod nas ne mozes da vidis dva muskarca kako se ljube na ulici okrene mi se zeludac.
Takve garant ni jedna devojka nije htela pa su morali da budu devojcice nekim muskarcima...

(izvinite sto se ponavnjam jer sam vec ovo pisao u temi "Diskriminacija" pa sry ako citate ponovo)

@ ratka:
Izvini sto se ja ponizavam braneci " divlje dete "????
Samo sam izneo cinjenicu da je razumnija od tebe...po meni. Logicno je da budem na njenoj strani ako imamo slicne stavove.

Ej Ratka..... Be COOL. :wink:

Master_Chief:
Crazy_creature:
Isfeminizirani mushkarci i metrosexualci ne moraju obavezno da budu gay... Ja imam mali milion isfeminizarnih drugova, pa nisu homosexualci... :roll:
Ma oni se tretiraju kao da jesu...

Moj naj drug je bas takav...isfeminiziran,al nije gay.I muka mi je od toga da ljudima objasnjavam da nije...meni ne bi smetalo ni da jeste,al on se oseca neprijatno.

laura87:
Master_Chief:
Crazy_creature:
Isfeminizirani mushkarci i metrosexualci ne moraju obavezno da budu gay... Ja imam mali milion isfeminizarnih drugova, pa nisu homosexualci... :roll:

Moj naj drug je bas takav...isfeminiziran,al nije gay.I muka mi je od toga da ljudima objasnjavam da nije...meni ne bi smetalo ni da jeste,al on se oseca neprijatno.
Nek ode kod psihijatra.

laura87:
Master_Chief:
Crazy_creature:

A zasto je isfeniniziran jer to normalno?
Jer bi ti volela da budes sa deckom koji vrcka dupetom dok hoda, cupa obrve, brije noge, stavlja puder na lice, duplo vise vremena od tebe provodi spremajuci se, prica kao devojcica i isto se tako i ponasa?

UrosWasHere:
laura87:
Master_Chief:
Crazy_creature:

Jer bi ti volela da budes sa deckom koji vrcka dupetom dok hoda, cupa obrve, brije noge, stavlja puder na lice, duplo vise vremena od tebe provodi spremajuci se, prica kao devojcica i isto se tako i ponasa?
Ona mije rekla da se on puderis i sl. vec da je isfeminiziran , a da nije gay. Zasto bi takav bio odbacen???

Master_Chief:
laura87:
Master_Chief:
Crazy_creature:

Nek ode kod psihijatra.
Ma nemoj...
Da li ti uopste znas sta je psihijatar?

fizio:
UrosWasHere:
laura87:
Master_Chief:
Crazy_creature:

Ona mije rekla da se on puderis i sl. vec da je isfeminiziran , a da nije gay. Zasto bi takav bio odbacen???

Hvala Fizio!Moj drug nije metrosexualac,vec jednostavno feminiziran(malo zenski pokreti,zensko razmisljanje).A pre svega je pametan decko i jaaaako dobar drug,a muska okolina ga odbacuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back