Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema Bog veze s ovom....
sa ili bez njega homoseksualci će postojati, dok je nas (ljudi)...to je realnost, a ako im iko zabrani da to javno iskazuju, onda će preći u tajnu varijantu (takav je slučaj kod nas).

Eee, a što se tiče Meka - tipično američko vnago :twisted: , tako me nerviraju moje 'ortakinje' kad krenu da me nagovaraju da uđem tamo. Pravo da vam kažem, osećam se kao kreten kad god sedim u Meku. A i preskupi su.
Ima jedan roštiljdžija (hm?) u ulici Maršala Birijuzova, zove se 'Mikan' :lol: , kod njih je porcija pomfrija (3x veća nego šitić u Meku) 55 dinara, a toliko košta onaj njihov najmanji šitić! Pa vi vidite šta se više isplati!
Jedna moja 'drugarica' iz muzičke me stalno vutlja i cima da idem sa njom u Mek, to vam je onaj fazon 'ribe' od 14 godina koja čita Kosmopoliten a za naše dobre, stare tinejdž časopise govori da su šitići, koja kupuje gaće u Women's Secretu (OK, ne fali ništa Women's Secretu, ali ja, lično, nikad ne bih bacila 600 dinara na gaće i 2500 na brus), koja se šminka za školu (uh, fuj), koja mamu iz 'fazona' zove 'keva' pred nastavnicom solfeđa, i koja se pali samo na dečake/momke starije od nje, koja smatra 14ogodišnjake šonjama ako ne popiju votku na žurci....to vam je čist proizvod upropašćenog detinjstva...ali da se vratim-ta 'riba' me voda po Mekovima, ja se samo isključim i ne uzmem NIŠTA (njoj u inat, zabole mene što me drugi gledaju ako frika), ne slušam NIŠTA, ne govorim NIŠTA, čisto da zna da me NIŠTA u vezi novog Kosmopolitena i nove kolekcije dopi :D njaka u Terra Novi, kao i da je NIŠTA ne konstatujem... :D :D :D
Iskreno da vam kažem-imam ja i lepih trenutaka sa njom, ali je smor u celini :roll: . Zanimljivo je posmatrati osobe sa kojima odrastaš kako polako prelaze u male, degenizovane proizvode američke potrošačke industrije... :shock: :D :twisted:

Keeper:
*Lenja_Pita*:
U svakom smislu odvratno mi je, i to ne shvatam kao ljubav već kao uzasan pokušaj Sotone da umeša prste u pravu ljubav između 2 RAZLIČITA pola :cry: :cry: :cry: !

... a ti si naslednik za novog papu, vidim?
kako s.e.r.e.sh

A, ne, i papa je kreten. Ono gooore (shto si citirao/la) je bio lažni izliv religi-nečega, ali stvarno mi je muka od pedera i njihovih pokreta pedera za pedere u pederskim državama...

*Lenja_Pita*:
To nije bolest...mada u neku ruku jeste, kao poremećaj :? . Jedno je sigurno - homoseksualnost nije normalna stvar, i ne bi trebalo da se dešava :( :!: Štaviše, to je apsolutno degenerično, pošto iz takvih veza (slažem se sa onima koji su to rekli pre mene :D ) ne može da izađe ništa, a Bog je zato i stvorio 2 pola - da bi od ''sjedinjavanja'' ta dva postalo nešto, tj. dete, koje dalje treba da ima decu sjedinjavajući se sa polom suprotnim od njegovog, etc, etc, etc... :roll: .
Da je Bog hteo da stvori pedere i lezbejke (okrutna sam-nemam nimalo milosti prema takvima :twisted: ) stvorio bi samo jedan pol, što je prilicno tupo. Takođe je vrlo nastrano i umobolno...(u odeljenju imam potencijalnu gejčinu-dečko je potpuno promašio poentu života)...
Ne mogu da verujem da postoje ljudi sa ovakvim razmishljanjima. Znash shta, ako bismo radili sve shto je produktivno i normalno po razmishljanju nekih, onda bismo svi upisivali ekonomiju i prava. Svi bismo slushali pop i narodnjake, jer izvini, to slushaju shire narodne mase, a mi moramo da radimo shto rade i drugi da bismo bili NORMALNI. Ne bi postojao metal, regge, klasichna muzika... Ipak, poremecaj je raditi suprotno vecini. Je l' te ugrozhavaju diplomirani knjizhevnici? Je l' te ugrozhavaju metalci? Je l' te ugrozhavaju ****** i lezbejke? Mene ne i stoga nemam razloga da mrzim ikoga. No comment.

U svakom smislu odvratno mi je i to ne shvatam kao ljubav već kao uzasan pokušaj Sotone da umeša prste u pravu ljubav između 2 RAZLIČITA pola :cry: :cry: :cry:

A po chemu ti znash da ne postoji PRAVA ljubav izmedju gay-eva? :roll: Ovo je odvala veka.

*Lenja_Pita*:
To nije bolest...mada u neku ruku jeste, kao poremećaj :? . Jedno je sigurno - homoseksualnost nije normalna stvar, i ne bi trebalo da se dešava :( :!: Štaviše, to je apsolutno degenerično, pošto iz takvih veza (slažem se sa onima koji su to rekli pre mene :D ) ne može da izađe ništa, a Bog je zato i stvorio 2 pola - da bi od ''sjedinjavanja'' ta dva postalo nešto, tj. dete, koje dalje treba da ima decu sjedinjavajući se sa polom suprotnim od njegovog, etc, etc, etc... :roll: .
Da je Bog hteo da stvori pedere i lezbejke (okrutna sam-nemam nimalo milosti prema takvima :twisted: ) stvorio bi samo jedan pol, što je prilicno tupo. Takođe je vrlo nastrano i umobolno...(u odeljenju imam potencijalnu gejčinu-dečko je potpuno promašio poentu života)...U svakom smislu odvratno mi je, i to ne shvatam kao ljubav već kao uzasan pokušaj Sotone da umeša prste u pravu ljubav između 2 RAZLIČITA pola :cry: :cry: :cry: !

Pa i mnogi heterosexualni parovi su npr neplodni tj ne mogu da imaju decu....oni su onda degenericni...Cool nisam to znala.

Voli bliznjeg svoga kao sto volis samoga sebe.
Ima i u tome nesto zar ne?

Na koji nacin je promasio smisao zivota.Objasni?

Ovo je cisto S/r/a/nj/e.
Cuj PRAVUUUU ljubav .....get a life dete,Vrati se u realnost.

Iskreno bih molila Lenju Piticu da mi odgovori na moja pitanja jer je njen stav blago receno zatucan i degenerican.A Chupi ,koliko god se neslagala sa njim makar daje koliko toliko realne i konkretne argumente.
A ti si devojcice bez uvrede nezrela vrlo i pre no sto krenes da prosipas ono sto si cula od svojih drugarica ili zatucane okoline ajde se prvo informishi...moze?

Zelim da pohvalim Chupija za njegova tachna, konkretna izlaganja i da mu se izvinim shto sam mu drushtvo nazvala kako sam vec nazvala, mada je i takvo moje drushtvo. Jedino ne shvatam zashto morash da pojedesh u Meku ono shto ti kupi drug. Zabole te...
I za Lenju pitu- dete, osvesti se (ko shto reche wildica). Mislim, prvo ispeci pa reci. :roll: I gde nadje Sotonu...
Sam Isus je rekao, kao i mnogi drugi mudraci i pre hiljadu godina i danas, da ako nema ljubavi na svetu da je Djavo (a mi cemo to drugachije da shvatimo, kao mrznja npr.) zavladati svetom i da je nashem rodu doshao kraj. Mislim da nije mislio samo na "normalne" ljude, iako je i tada postojao homosexualizam.

ja nemam nista protiv njih.
zivim svoj zivot.
ali ne znam kako bih postupila da neko od njih proba da mi se nabaci? mislim, neka od njih?
e, to vec ne bi moglo.
ili kad bi to bila drugarica?
sigurno bi bilo tesko da razjasnim kako da se ponasam prema njoj.
ali je ne bih odbacila osim, opet, ako se lozi na mene. :shock: .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mada mislim da svi mi imamo kakve takve predrasude o njima, jer smo svi od okoline slusali kako je to lose, bla, bla (okolina = mediji, skola...)
aj sad, ja i pokusavam da se izborim protiv njih... nadam se da uspevam

Ajde, dobro...prenaglila sam malo sa ovim kao i sa svim što pišem, ali nije u tome poenta.

1. Svako ima svoje shvatanje stvari, a u ovom slučaju priznajem da sam se malko (možda malo više) zaebala. Mogu homoseksualci da budu OK ljudi, ali sigurno nisu skroz svi sa sobom čim mogu da dele ljubav-na-taj-način sa osobama istog pola.

2. Ova tema nije (valjda :shock: ) pravljena da bi se ljudi na njoj svađali (wild child). Pravljena je da bi ljudi izlagali svoja viđenja stvari, ne da bi se oko njih tukli i svađali.

3. Nemojte više da mešate ono o Sotoni što sam rekla, pošto sam LUPALA GLUPOSTI.

4. Čim neko kaže ono što misli, odmah biva prozivan za 'mrzitelja pedera&lezbejki', 'zatucano malo dete sa shvatanjima koja su mu nabacile drugarice iz iste zatucane sredine', da ne nabrajam. To znači da ne smem da kažem svoje pravo mišljenje inače će neki (kahakakahahakahwildchildkaahahaakah) odmah da me optužuju. A sa druge strane, ti isti govore kako treba da imaš svoj stil i sve to. Ako već imam svoj stil, što ne bih imala i svoj način razmišljanja? Ne želim niti hoću da se uklapam u '****** su OK' ekipu, jer zaista ne mislim tako. A ako ću ispasti glupavo dete (OK, nisam punoletna, ali sam tinejdžer što mi daje za pravo da pišem na ovim temama) iz zatucane sredine, ja više neću da izlažem svoje mišljenje (naravno, vi ćete odmah da otvorite šampanjac). Toliko o bližnjima, wild child.

5. Heteroseksualni parovi ne mogu imaju dece zbog nekog poremećaja u organizmu. Tu je uvek veštačka oplodnja (ha!) kao i usvajanje dece. Opet, tu je još jedna stvar - vaspitavanje dece. Zamisli holanđanske *****-parove koji vaspitavaju usvojenog sina. Taj će biti ***** i evo nama nove generacije homoseksualaca! Normalan par, koji, na žalost, ne može da ima decu, vaspitao bi usvojeno dete na fin način (osim ako nisu poremećeni).

6. Stvarno nisam nikad pričala sa Isusom pa nisam stigla da ga pitam da li je mislio i na homoseksualce...bolje mi je da zapišem to pitanje na papir sad pa da ga pitam kad budem sledeći put išla na čaj kod njega, a?

7. A volela bih da vidim sve te velike glave kad bi im drugarice i drugovi bili ****** i lezbejke i + se ložili/e na njih. Volela bih da vidim šta bi ste rekli/e. Sigurno ih ne bi tretirali kao do sad. Isparile bi vam 'Gay is OK' stvari iz glave dok trepnete. Bežali biste od njih kao nenormalni! Čast izuzecima, ako ih ima, koji su proživeli sve to i uspeli da pomognu drugaricama i drugovima...

8. Otidite lepo do video kluba i pitajte radnicu da li ima neki film na tu temu (homoseksualnost). Onda ćete videti šta je to. Sigurno nije smešno kao u 5. Elementu ili...ma ne mogu da se setim a nije ni bitno.

Samo josh neshto... ima ljudi ovde koji dele mishljenje sa dotichnom wild child... Shta je isproziva? I ona je rekla svoje mishljenje, bash kao i ti... lepo je od tebe shto menjash tako mishljenja.. lepo... ;)

P.S. Za tvoju informaciju ja IMAM drugaricu koja se lozhi na mene, i ja nisam promenila mishljenje o gay-evima (njihova stvar) ... ona mene ne napada...tako da mozhesh lepo da .... :roll:

*Lenja_Pita*:
Ajde, dobro...prenaglila sam malo sa ovim kao i sa svim što pišem, ali nije u tome poenta.

1. Svako ima svoje shvatanje stvari, a u ovom slučaju priznajem da sam se malko (možda malo više) zaebala. Mogu homoseksualci da budu OK ljudi, ali sigurno nisu skroz svi sa sobom čim mogu da dele ljubav-na-taj-način sa osobama istog pola.

2. Ova tema nije (valjda :shock: ) pravljena da bi se ljudi na njoj svađali (wild child). Pravljena je da bi ljudi izlagali svoja viđenja stvari, ne da bi se oko njih tukli i svađali.
3. Nemojte više da mešate ono o Sotoni što sam rekla, pošto sam LUPALA GLUPOSTI.

4. Čim neko kaže ono što misli, odmah biva prozivan za 'mrzitelja pedera&lezbejki', 'zatucano malo dete sa shvatanjima koja su mu nabacile drugarice iz iste zatucane sredine', da ne nabrajam. To znači da ne smem da kažem svoje pravo mišljenje inače će neki (kahakakahahakahwildchildkaahahaakah) odmah da me optužuju. A sa druge strane, ti isti govore kako treba da imaš svoj stil i sve to. Ako već imam svoj stil, što ne bih imala i svoj način razmišljanja? Ne želim niti hoću da se uklapam u '****** su OK' ekipu, jer zaista ne mislim tako. A ako ću ispasti glupavo dete (OK, nisam punoletna, ali sam tinejdžer što mi daje za pravo da pišem na ovim temama) iz zatucane sredine, ja više neću da izlažem svoje mišljenje (naravno, vi ćete odmah da otvorite šampanjac). Toliko o bližnjima, wild child.

5. Heteroseksualni parovi ne mogu imaju dece zbog nekog poremećaja u organizmu. Tu je uvek veštačka oplodnja (ha!) kao i usvajanje dece. Opet, tu je još jedna stvar - vaspitavanje dece. Zamisli holanđanske *****-parove koji vaspitavaju usvojenog sina. Taj će biti ***** i evo nama nove generacije homoseksualaca! Normalan par, koji, na žalost, ne može da ima decu, vaspitao bi usvojeno dete na fin način (osim ako nisu poremećeni).

6. Stvarno nisam nikad pričala sa Isusom pa nisam stigla da ga pitam da li je mislio i na homoseksualce...bolje mi je da zapišem to pitanje na papir sad pa da ga pitam kad budem sledeći put išla na čaj kod njega, a?
7. A volela bih da vidim sve te velike glave kad bi im drugarice i drugovi bili ****** i lezbejke i + se ložili/e na njih. Volela bih da vidim šta bi ste rekli/e. Sigurno ih ne bi tretirali kao do sad. Isparile bi vam 'Gay is OK' stvari iz glave dok trepnete. Bežali biste od njih kao nenormalni! Čast izuzecima, ako ih ima, koji su proživeli sve to i uspeli da pomognu drugaricama i drugovima...
8. Otidite lepo do video kluba i pitajte radnicu da li ima neki film na tu temu (homoseksualnost). Onda ćete videti šta je to. Sigurno nije smešno kao u 5. Elementu ili...ma ne mogu da se setim a nije ni bitno.

2.Ova i sve teme na forumu su napravljene za neko raspravljanje o mishljenjima. Nece niko samo da izlozi svoje mishljenje i da tu stane. Svi se malo napadaju i brane, tako je to. Surviving...
5. Verovatno si mislila na homosexualne parove. I ponavljam josh jednom. Homosexualnost nema nikakve veze sa vaspitanjem. Neko se sa tim rodi neko ne. Ne mozesh nekome da stvorish tu zelju, ona se desi sama od sebe. I ne postoji generacija geyeva. Kad bi malo vishe chitala o tome, znala bi da geyeva ima otkad je sveta i veka.
6. Moze i to, ali bi bilo bolje malo vishe da se obrazujesh.
7. Imala sam drugove pedere i nije mi bilo nishta chudno. Pali se na mene neka lez drugarica- ponashala bih se kao da se neki momak pali na mene i poprichala sa njom o tome kako je nisam gey isto kao shto bih momku rekla "Ne svidjash mi se". Inache, imam i drugarice koje su bi i nishta strashno nema u tome.
8. Izgleda da bi bolje bilo da ti prochitash neko ozbiljnije shtivo od Cool girl, Bravo i tako tih tricharija pa da solish pamet.
P.S. Ko shto rekoh, ispeci pa reci. Nemoj ovako da se blamirash.

Postaću doktor na Akademiji likovnih umetnosti izgleda :? .
Mislila sam ako ti se NABACUJE :P . A nije ti baš ni lako ako znaš da nešto sa njom nije ozbiljno u redu :shock: . Jel' ti ona rekla da se baš loži na tebe ili je to ono obično grljenje i držanje za ruku što rade devojke :wink: ?
Jesi li čula za ono 'Oko za oko, zub za zub' :wink: ? E, to sam ja uradila u prethodnom postu, i još je nisam isprozivala onoliko koliko je ona mene. So, plz...
:roll: Vi ljudi koji delite mišljenje sa wild child slobodno delite ta vaša mišljenja. Jesam li ja citirala nekoga u mom postu? Ne :x . Jesam li ja ikoga napadala tipa 'Wild child, seljačino (ovo sam stavila za primer, nije mi u navici da se ljudima obraćam tako - kao neki), kako ne razumeš da bla-bla?'?. Nisam :x . Jesam li ja osnovala pokret 'Mrzimo pedere'? Nisam :evil: . Jesam li ja osnovala ovu temu? Nisam :x . Samo sam rekla šta mislim, vi možete do mile volje da volite pedere ako to hoćete, to se mene ne tiče uopšte! Imam svoj stav i neću sad govoriti 'Gay is OK' zato što wild child&co to pišu.

*Lenja_Pita*:
Mislila sam ako ti se NABACUJE :P . A nije ti baš ni lako ako znaš da nešto sa njom nije ozbiljno u redu :shock: . Jel' ti ona rekla da se baš loži na tebe ili je to ono obično grljenje i držanje za ruku što rade devojke :wink: ?
Jesi li čula za ono 'Oko za oko, zub za zub' :wink: ? E, to sam ja uradila u prethodnom postu, i još je nisam isprozivala onoliko koliko je ona mene. So, plz...
:roll: Vi ljudi koji delite mišljenje sa wild child slobodno delite ta vaša mišljenja. Jesam li ja citirala nekoga u mom postu? Ne :x . Jesam li ja ikoga napadala tipa 'Wild child, seljačino (ovo sam stavila za primer, nije mi u navici da se ljudima obraćam tako - kao neki), kako ne razumeš da bla-bla?'?. Nisam :x . Jesam li ja osnovala pokret 'Mrzimo pedere'? Nisam :evil: . Jesam li ja osnovala ovu temu? Nisam :x . Samo sam rekla šta mislim, vi možete do mile volje da volite pedere ako to hoćete, to se mene ne tiče uopšte! Imam svoj stav i neću sad govoriti 'Gay is OK' zato što wild child&co to pišu.
Pa nemoj. Ni mi koji "volimo pedere" necemo pocheti da mrzimo pedera. Nemoj samo da se zalish kako te svi napadamo. Ovde se svi napadaju... :roll:

Tinar:
*Lenja_Pita*:

2.Ova i sve teme na forumu su napravljene za neko raspravljanje o mishljenjima. Nece niko samo da izlozi svoje mishljenje i da tu stane. Svi se malo napadaju i brane, tako je to. Surviving...
5. Verovatno si mislila na homosexualne parove. I ponavljam josh jednom. Homosexualnost nema nikakve veze sa vaspitanjem. Neko se sa tim rodi neko ne. Ne mozesh nekome da stvorish tu zelju, ona se desi sama od sebe. I ne postoji generacija geyeva. Kad bi malo vishe chitala o tome, znala bi da geyeva ima otkad je sveta i veka.
6. Moze i to, ali bi bilo bolje malo vishe da se obrazujesh.
7. Imala sam drugove pedere i nije mi bilo nishta chudno. Pali se na mene neka lez drugarica- ponashala bih se kao da se neki momak pali na mene i poprichala sa njom o tome kako je nisam gey isto kao shto bih momku rekla "Ne svidjash mi se". Inache, imam i drugarice koje su bi i nishta strashno nema u tome.
8. Izgleda da bi bolje bilo da ti prochitash neko ozbiljnije shtivo od Cool girl, Bravo i tako tih tricharija pa da solish pamet.
P.S. Ko shto rekoh, ispeci pa reci. Nemoj ovako da se blamirash.

E, ja stvarno više nemam šta da vam kažem...imam pravo na svoje mišljenje iako jesam mlađa od vas, i ako su moje godine jedan od argumenata koji upotrebljavate protiv mene, žalim vas jer je to prilično primitivno. Jesam li ja ikada vama rekla da ste glupi iako ste stariji?

Ne.

P.S. Ne čitam Cool Girl i Bravo...provalila sam da je to šit kad sam imala 10 godina :wink: .
P.P.S. Već sam rekla da me boli d*pe za homoseksualce i da nemam nikakve potrebe da čitam išta o njima i njihovim navikama i shvatanjima. Ljudima treba pomoć.

*Lenja_Pita*:
Pitice da znas da i ja delim tvoje misljenje... :wink: Ne mogu da kazem da mrzim pedere ali ih ne podnosim u blizini.

Tinar:
*Lenja_Pita*:
Pa nemoj. Ni mi koji "volimo pedere" necemo pocheti da mrzimo pedera. Nemoj samo da se zalish kako te svi napadamo. Ovde se svi napadaju... :roll:

Nisam ni očekivala da iko krene da mrzi pedera. Nisam nikog ni nagovarala na to primedbama na njegove/njene postove. Reci mi samo zašto je bilo potrebno vama da meni solite pamet? Znam ja dobro (iako sam ZATUCANO DERIŠTE) šta mislim.

@ Lenja Pita: Medju nama je sve otvoreno prichale smo o tome... Dalje... Doshli smo do zakljuchka da je ovo chista razmena mishljenja, a ne napadanje, sve dok ne predje u prozivanje i u vredjanje drugih... Tebi niko ne trazhi da kazhesh da su gay okay, samo smo pokushali da ti skrenemo pazhnju da donosish zakljuchke bez ikakvih osnova... poz za tebe od wild & co :lol: :lol: :lol:

*Lenja_Pita*:
Tinar:
*Lenja_Pita*:

Nisam ni očekivala da iko krene da mrzi pedera. Nisam nikog ni nagovarala na to primedbama na njegove/njene postove. Reci mi samo zašto je bilo potrebno vama da meni solite pamet? Znam ja dobro (iako sam ZATUCANO DERIŠTE) šta mislim.
Nije nama uopshte potrebno da ti solimo pamet. Ali neki od nas to mogu poshto su informisani o nekim ovakvim stvarima. Nikad ne bih prichala o nechemu o chemu nisam dovoljno informisana. Ok je imati stav, ali ne dalje od toga ako nemash pojma o chemu prichash. Evo vec ti je Chief stao na stranu, ohrabri se malo. :wink:

*Lenja_Pita*:
A, ne, i papa je kreten. Ono gooore (shto si citirao/la) je bio lažni izliv religi-nečega, ali stvarno mi je muka od pedera i njihovih pokreta pedera za pedere u pederskim državama...
Nije da te napadam(lol), ali sto tako o papi? :roll: Po cemu je on to BIO kreten izvini molim te?

A drugo....Ovo sto pominjete boga i sotonu-sta ako ne sagledavate stvari iz hriscanskog ugla?

Tinar:
*Lenja_Pita*:
Tinar:
*Lenja_Pita*:

Nije nama uopshte potrebno da ti solimo pamet. Ali neki od nas to mogu poshto su informisani o nekim ovakvim stvarima. Nikad ne bih prichala o nechemu o chemu nisam dovoljno informisana. Ok je imati stav, ali ne dalje od toga ako nemash pojma o chemu prichash. Evo vec ti je Chief stao na stranu, ohrabri se malo. :wink:

Okili dokili, sve je OK. :wink:

Moon Child:
*Lenja_Pita*:
Nije da te napadam(lol), ali sto tako o papi? :roll: Po cemu je on to BIO kreten izvini molim te?

A drugo....Ovo sto pominjete boga i sotonu-sta ako ne sagledavate stvari iz hriscanskog ugla?

Ja tako o papi jer a) nisam katolik da ga slepo poštujem; b) glupo mi je da nekog proglase svecem zato što je 'papa'; c) glupo mi je da se taj neko i ponaša kao svetac a nije; d) glupa mu je ona kapa :wink:
Što se uvek vređate na ono što kažem? Pustite me još da uživam u lepoti neznanja!

*Lenja_Pita*:
Ja tako o papi jer a) nisam katolik da ga slepo poštujem; b) glupo mi je da nekog proglase svecem zato što je 'papa'; c) glupo mi je da se taj neko i ponaša kao svetac a nije; d) glupa mu je ona kapa :wink:
Što se uvek vređate na ono što kažem? Pustite me još da uživam u lepoti neznanja!

ha, ha.
to je bilo iskreno :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back