Hju Grant o ulozi u novom filmu "Vonka"

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
333.030
Hju Grant tumači lik Umpe Lumpe u novom filmu "Vonka", prednastavku "Čarlija i fabrike čokolade", ali kaže da mu to nije bilo naročito slatko iskustvo.
Glumac poznat po tome što često "bez dlake na jeziku" i uz mnogo ironije odgovara na pitanja novinara, sada kaže da je "mrzeo" transformaciju koju je morao da pretrpi zbog uloge.
"Bilo je to kao venac od trnja - vrlo neudobno. Mnogo sam se bunio... Mrzeo sam iz dna duše celu stvar", rekao je Grant o svom liku koji u filmu podseća na minijaturnu verziju vilenjaka.

Grant u "Vonki" igra uz Timotija Šalamea, Oliviju Kolman i brojne druge slavne glumce, a film je najavljen kao "raskošan mjuzikl"
Ipak, on u šali kaže da je to za njega bilo žrtvovanje, koje je podneo samo zbog svoje porodice.
"Pomalo mrzim snimanje filmova, ali imam mnogo dece i treba mi novac", rekao je Grant.

Fox News piše da glumac ima petoro dece: Tabitu (12) i Feliksa (9) sa bivšom suprugom Tinglan Hong, kao i troje dece uzrasta između pet i 11 godina sa sadašnjom ženom En Eberstin.

Zvezda britanskih romantičnih komedija dodao je da nije bio zadovoljan ni svojim plesom u filmu
"Trebalo je da bude zabavno, ali je to na kraju urađeno u animaciji. Sve je vrlo zbunjujuće sa specijalnim efektima danas, pa ne možete da kažete o čemu se zapravo radi", rekao je Grant.


link
 

Back
Top