- Poruka
- 236
SSSR_ ne zasmejavaj me! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da batice....I onda je mrmot.....Forget it:wink:SMRT AMERICI,SMRT EVROPSKOJ UNIJI!
Pa meni su i vase ideje jako smesne,ali ponekad se zbunim i zapitam sta jos treba da nam se desi da bi opravdavali kapitalizam?!SSSR_ ne zasmejavaj me!![]()

Nemam ništa protiv kineske ROBE,naprave oni dosta toga kvalitetnog, posebno u poslednje vreme, ali zar ti se ne čini da su i tvoje ideje
Tvoj je verovatno americki,pa mozes i da postavljas slike i brz ti je net i sve naj...
......Samo dok imamo smisao za humorPa humor vam je kao i svaki AMERICKI...I ovo moje je bila šala, nema potrebe da te ''rešetam'', dovoljno su to uradili za mene ras i još par njih......Samo dok imamo smisao za humor
![]()

.....Šta ćeš grozna srednjeklasna buržoazija:wink:Ma i ti si razumeo.....Šta ćeš grozna srednjeklasna buržoazija:wink:

SMRT AMERICI,SMRT EVROPSKOJ UNIJI!
SSSR, da prikočiš malo, može?
Da jednom za sada pojasnim,ja ne smatram da su fasisiti i komunisti isto,niti ih trpam u isti kos,nego tvrdim da neke partije koje se zovu komunisticke to nisu.Imas lep primer svojevremene koalicije KPRF i nacionalboljsevika,to nije nikakva tajna,a nije ni tajna da NKPJ odrzava bliske odnose sa KPRF.Dakle neko ko sam sebe naziva komunistom a saradjuje sa fasistima,i deli neke reakcionarne poglede,zauzima nacionalisticku umesto internacionalisticku poziciju,za mene nije komunista.Ja nikog ne trpam nigde,mnogi"komunisti" su se sami strpali u tabor reakcije,bas kao i nekada socijaldemokrati.
Ovo moze biti samo kompliment za sadasnji rezim u Srbiji s obzirom da je opaska izrecena od strane anarhiste(tebe).Izem ti tu tvoju "demokratiju"
Titoizam je porazen.Demokratija je pobedila.
Bilo,ne ponovilo se.
Ajde, prestani sa tom komunjarskom propagandomE ovo se zove diktatura samo sto ti toga nisi ni svestan.:wink:

Ajde, prestani sa tom komunjarskom propagandom.....Ili idi na neki crveni sajt, sad ih hvala bogu ima ko šaše![]()
![]()
To je tvrdnja.Gde su argumenti?E ovo se zove diktatura samo sto ti toga nisi ni svestan.:wink:
Argumente sam ti podebljao.Ti kao demokrata ne smes da se pozivas na nesto sto NE SME da se ponovi.Samim tim automatski bi zabranjivao bilo kakvo komunisticko delovanje,sto nije demokratski.To je tvrdnja.Gde su argumenti?
Titoizam je fundametalno u suprotnosti sa demokratijom.Prema tome,logicno je da demokrata kaze "Bilo,ne ponovilo se".Argumente sam ti podebljao.Ti kao demokrata ne smes da se pozivas na nesto sto NE SME da se ponovi.Samim tim automatski bi zabranjivao bilo kakvo komunisticko delovanje,sto nije demokratski.
Argumente sam ti podebljao.Ti kao demokrata ne smes da se pozivas na nesto sto NE SME da se ponovi.Samim tim automatski bi zabranjivao bilo kakvo komunisticko delovanje,sto nije demokratski.
Ne druskane Titoizam i Staljinizam su za demokratiju,ali protiv eksploatacije i licnog bogacenja,koji se najvise ogleda u monopolu.Dakle pricaj ti sta hoces i radi sta hoces(mozes i da kritikujes),ali dokle god ne prelazis granicu onoga sto se zove-NEUGROZAVANJE TUDJEG INTEGRITETA,onda ti je slobodno delovanje dozvoljeno.Zabrane i nasilja su se u to vreme vise sprovodila zbog toga sto su komunisti trazili osvetu za ono sto je nad njima pocinjeno.Inace mozes da proveris,da su prve levicarske partije u Evropi sasvim legalno delovale,dok nisu poceli strajkovi(kao legitimno ljudsko pravo koje je u vreme sirovog kapitalizma zabranjivano).Pa druze vi liberalni-demokrati i desnicari ste na kraju krajeva morali da popustite pred levicarskim idejama i dozvolite ljudima-PRAVO NA STRAJK! Time ste samo priznali svoju gresku.Titoizam je fundametalno u suprotnosti sa demokratijom.Prema tome,logicno je da demokrata kaze "Bilo,ne ponovilo se".
eremita:Када су ЗЛОЧИНИ у питању а нарочито геноцид против сопственог народа код комуниста - нема никакве разлике у "резултатима" почињених злодела између комуњара и нациста-фашиста. Ниииикаккккккквееееееее.... .... не зна се ко је гори!
Па ти се и дан данас а и неки твоји "другови" ЗАЛАЖЕТЕ и ЈАВНО ОВДЕ НА ПДФ ПОЗИВАТЕ НА ЗЛОЧИН тј. РЕВОЛУЦИЈУ