ХИТНО ЗАБРАНИТИ НКПЈ !

Ne znam kako mozes da povezes politicku delatnost i orijentaciju vulina sa politikom ASI?Ti si politicki totalno nepismen kao i vecina na ovom forumu,uostalom,a eremita se smeje tvojoj dubokomisaonoj komparaciji,sto pokazuje njegovu politicku glupost.Slep vodi slepog,kako to narod kaze.

Ja se izvinjavam u ime svih koji su se ogresili o anarho-sindikalnu inicijativu...sa naglasnom na "anarho":lol:

Ne znam kako mozes da povezes politicku delatnost i orijentaciju vulina sa politikom ASI?Ti si politicki totalno nepismen kao i vecina na ovom forumu,uostalom,a eremita se smeje tvojoj dubokomisaonoj komparaciji,sto pokazuje njegovu politicku glupost.Slep vodi slepog,kako to narod kaze.

Не брини, добро знам "од којих си"........од најгорих.:lol::lol::lol: , чудна дружина са обележјима црне секте, финансисрана из иностранства и са централом из иностранства:

Шта лупеташ, очигледно сте мЛого и познати и признати када нико и не зна шта ти значи то АЦИ ???
Уосталом, ако смо пропустили ту невиђену, масовну, генијалну организацију синдикалаца - "описмени нас", кеве ти........

Па исто тако нико не би чуо ни за онај "наци-строј" да ви нисте овде данима кењкали... и толико лупетали да је на крају формирана комисија Савета Европе
да дође у Војводину и да провери ваша тандркања и глупости.
Naci stroj bi tad bi na ulici sa ili bez antifašista. Naročito bez.

[

Intoniranjem internacionale, bivše jugoslovenske himne "Hej sloveni" i sovjetske himne, počela je svečanost povodom 90 godina od sovjetske oktobarske revolucije.
Vladimir Davidović, kao jedan od najmlađih članova partije kaže da je svesan da glasačko telo komunista polako izumire, ali veruje da će mladi, kako je rekao, “shvatiti da jedino komunisti imaju sta da im ponude”

Jedan predstavnik kubanske ambasade, nekoliko mladih anarhista i jedan ruski državljanin bili su u publici na svečanosti.

]

Поприличан почетак, морам признати да нисам зачуђен као ни чињеницом да свака будаласта групација има свог Давидовића а и пробрану публику са истанчаним укусом.

VEC IMA SLICNA TEMA KOJU SAM OTVORIO "NAPRED U BOLJU BUDUCNOST" I TAMO SE NALAZI PROGRAM NKPJ-A KOJI EREMITA NIJE PROCITAO DA BI VIDEO DA TAMO NEMA NICEGA LOSEG.

-A eremita je izbacio zescu fekaliju kada je napisao o progonu Putina prema ruskim Komunistima i Lenjinu.

-Eremiti nisu poznati stavovu Ruske Dume o Staljinovim "zlocinima".

-Eremita izgleda nije gledao kakvi su bili simboli na Crvenom Trgu za vreme proslave na "Dan pobede nad fasizmom"

-Eremiti izgleda nije poznato zasto Putin nije zvao na proslavu prosle-predprosle godine srpske parlamentarne politicare.

-Eremiti nije poznato da se Milosevici kriju po Rusiji.

-Eremiti nije poznato da Rusija saradjuje sa aktuelnim srpskim sljamom ne zato sto voli Kostinicu,DSS i Tadica,DS,vec zato sto nema neke jace partije a ideoloski blize.To radi zato sto MORA!

...ima 1000 000 stvari ali da ne davim ljude!:wink:

A British guy, a Frenchman and a Russian were in a bar debating whether Adam and Eve were British, French, or Russian.

The British guy says, " Obviously they were both British, observe how Adam offered Eve some of his apple after he received it from her, true British manners".

French guy says: "Non, non, monsieur they were both French. First of all they were both NAKED, and Eve was so feminine and seductive and drove Adam nuts".

Russian guy says: "Both of you are wrong. I can prove conclusively that Adam and Eve were nothing but Russian.

1) They had no clothes.

2) They had no heat.

3) All that was left to eat was one lousy apple and they called THIS paradise!"

Antikomunistički vic.....Neje loš:wink:

Ja ga pronašao na engleskom......Eto, bili smo deo sveta:)......
Why It's a Good Thing Communism is Dead

A political activist named Dave was just arriving in Hell and was told he had a choice to make. He could go to Capitalist Hell or to Communist Hell.

Naturally, Dave wanted to compare the two, so he wandered over to Capitalist Hell. There outside the door was Rockefeller, looking bored. "What's it like in there?", asked Dave. "Well," he replied, "in Capitalist Hell, they flay you alive, boil you in oil, chain you to a rock and let a vulture tear your liver out, and cut you up into small pieces with sharp knives."

"That's terrible!!", gasped Dave. "I'm going to check out Communist Hell!" He went over to Communist Hell, where he discovered a huge line of people waiting to get in. The line circled around the lobby seven times before receding off into the horizon. Dave pushed his way through to the head of the line, where he found Karl Marx busily signing people in. Dave asked Karl what Communist Hell was like.

"In Communist Hell," said Marx impatiently, "they flay you alive, boil you in oil, chain you to a rock and let vultures tear out your liver, and cut you up into small pieces with sharp knives."

"But ... but that's the same as Capitalist Hell!", protested Dave.

"True," sighed Marx, "but sometimes we don't have oil, sometimes we don't have knives ... "

Doticna partija nema mnogo veze sa komunizmom,naprotiv.U njihovim redovima su reakcionari,nacionalisti i sovinisti.Nemaju mnogo veze ni sa politikom kao drustveno-politickom delatnoscu,a ni sa mozgom.Vise su na pozicijama srpskih nacionalista nego komunista.Stvari treba razlikovati po sadrzini,forma ume da prevari.

E anarhista,dosta vise pro.seravanja o autenticnom komunizmu.Jako dobro su mi poznati vasi stavovi i nase razlike(ja sam simpatizer NKPJ-a),ali momak stvarno preterujes.
Radikalna levica tj. ideologija revolucije koju vi zastupate je sasvim u redu,ali zavisi u kojim uslovima se sprovodi.Zato ako hoces otvori temu o tome, pa da razmenimo misljenje.

Druga stvar,stvarno mi nije jasno zasto vi radikalni levicari idete tom logikom-Ko nema indentican stav kao mi,taj je protiv nas.Umesto da se medjusobno malo vise uvazavamo vi idete djonom protiv svih...

A o glupostima kao sto su sovinizam necu da komentarisem.Oko nacionalizma nema indenticnih stavova povodom toga sta predstavlja i stvar je veoma kompleksna da bi sa sigurnoscu definisali pojam "nacinoalizam".

Pobornike NKPJ-a treba pothitno baciti u ludnicu. Ja ne mogu da verujem da neko moze da slavi masakr i pokolj jedne porodice. Neko ko moze taj dan da slavi je stvarno bolestan covek.

Ma tebe treba baciti u ludnicu,cim si za feudalizam.Napredni i progresivni ljudi se bore protiv feudalaca i krune koja je to podrzavala i onda se nadje neki pametnjakovic KOJI BI DA IMA KMETOVE.:confused:

Ne da bi feudalce i kapitaliste pobio,nego bi svakog ko pomisli da tlaci istranzirao,vesao,streljao...:lol:

Sto bi voleo da mozete da se teleportujete u te godine,pa da vas neki poslodavac korbacem siba po ledjima.Da vidim da li bi prdeli onda i dalje ovde.

Сад ти мени реци колико је људи умрло од глади пре револуције а колико после и колико је уопште трајао грађански рат у Русији?
Финансијера знам, то не треба, то су они који дају паре Чеди а не теби.

Back