ХИТНО ЗАБРАНИТИ НКПЈ !

SMRT AMERICI,SMRT EVROPSKOJ UNIJI!
Da, da batice....I onda je mrmot.....Forget it:wink:
Nemam ništa protiv kineske ROBE,naprave oni dosta toga kvalitetnog, posebno u poslednje vreme, ali zar ti se ne čini da su i tvoje ideje
made_in-china-710612.jpg

SSSR_ ne zasmejavaj me! :D
Pa meni su i vase ideje jako smesne,ali ponekad se zbunim i zapitam sta jos treba da nam se desi da bi opravdavali kapitalizam?!:confused: Odlika je ludaka da se smeje dok mu ubijaju porodicu.Vec vas zamisljam,kako u nekom buducem ratu Amerikanac ispaljuje sanzer u tvog oca ili majku,a ti se cerekas i tapses Amera sa recima:"Uh burazeru odlican posao,he he,odlican posao...Ziveo americki kapitalizam!" :mrgreen:

Nemam ništa protiv kineske ROBE,naprave oni dosta toga kvalitetnog, posebno u poslednje vreme, ali zar ti se ne čini da su i tvoje ideje

Kada budem video sta je na slici reci cu ti...Trenutno ne moze slika da mi se prikaze,jer je ovaj moj monitor kineske proizvodnje! :mrgreen: Tvoj je verovatno americki,pa mozes i da postavljas slike i brz ti je net i sve naj...:lol:

p.s.sala,da ne shavtis ozbiljno,jer ponekad stvarno precenim vasu inteligenciju.

Slazem se da treba da prikoci malo,ali trebalo je da ga upozoris na to ranije kada je poceo da preti ljudima,a ne kada se okomio na SAD ili EU.Sasvim je legitimno da neko bude protiv Amerike,EU ili bilo koje drzave uopste.Kada se na forumu otvoreno kace proglasi i programi fasistickih organizacija,zasto se ne bi kacili i anarhisticki i komunisticki,kao i antiliberalni?

SSSR, da prikočiš malo, može?

Ok, kritika je na mestu.Ali da imam animozitet porema kapitalistickim drzavama,nije tajna.

@zox

Nisam ti pretio,nego sam govorio uopsteno o anarhistima i njihovom odnosu prema "reakcionarima".Dakle ja se uopste ne osecam bezbedno ,kada me neki anarhista stavlja u isti kos sa desnicarima.Zato tu svoju revoluciju sprovodi prema nekom drugom,a ne prema komunistima.

Da jednom za sada pojasnim,ja ne smatram da su fasisiti i komunisti isto,niti ih trpam u isti kos,nego tvrdim da neke partije koje se zovu komunisticke to nisu.Imas lep primer svojevremene koalicije KPRF i nacionalboljsevika,to nije nikakva tajna,a nije ni tajna da NKPJ odrzava bliske odnose sa KPRF.Dakle neko ko sam sebe naziva komunistom a saradjuje sa fasistima,i deli neke reakcionarne poglede,zauzima nacionalisticku umesto internacionalisticku poziciju,za mene nije komunista.Ja nikog ne trpam nigde,mnogi"komunisti" su se sami strpali u tabor reakcije,bas kao i nekada socijaldemokrati.

Da jednom za sada pojasnim,ja ne smatram da su fasisiti i komunisti isto,niti ih trpam u isti kos,nego tvrdim da neke partije koje se zovu komunisticke to nisu.Imas lep primer svojevremene koalicije KPRF i nacionalboljsevika,to nije nikakva tajna,a nije ni tajna da NKPJ odrzava bliske odnose sa KPRF.Dakle neko ko sam sebe naziva komunistom a saradjuje sa fasistima,i deli neke reakcionarne poglede,zauzima nacionalisticku umesto internacionalisticku poziciju,za mene nije komunista.Ja nikog ne trpam nigde,mnogi"komunisti" su se sami strpali u tabor reakcije,bas kao i nekada socijaldemokrati.

Nisu nacionalboljsevici problem.Problem vas anarhista je i KKE Grcka,i CPR(Italija) i Partije Uga Caveza i Eva Moralesa...Dakle oni ne saradjuju sa desnicom,pa vam opet smetaju.

I sta znaci to saradnja?!Jel to sto su Italijanski komunisti usli u vladu Romana Prodija?Usli su pa sta.Oni tamo sprovode svoj komunisticki program i ne glasaju u parlamentu za neke zakone koji se kose sa postulatima socijalizma.Nije greh sto hoce da omasove partiju,da prezentuju program narodu itd...Jel tebi poznato da italijanski komunisti nisu glasali u parlamentu da se salje italijanska vojska u Irak i Avganistan?

A o nacional boljsevicima malo znam,tako da cu se potruditi dobro da prucim njihov program,da bih video sta je to lose u njihovom programu i da li je bilo saradnje sa KPRF-om.Jednom si vec pokusao da zamenis teze kako eto NKPJ podrzava DSS i Kostunicu,pa ti nije uspelo...Ne verujem nista dok ne vidim i procitam.

Argumente sam ti podebljao.Ti kao demokrata ne smes da se pozivas na nesto sto NE SME da se ponovi.Samim tim automatski bi zabranjivao bilo kakvo komunisticko delovanje,sto nije demokratski.

Када су ЗЛОЧИНИ у питању а нарочито геноцид против сопственог народа код комуниста - нема никакве разлике у "резултатима" почињених злодела између комуњара и нациста-фашиста. Ниииикаккккккквееееееее........ не зна се ко је гори!

Па ти се и дан данас а и неки твоји "другови" ЗАЛАЖЕТЕ и ЈАВНО ОВДЕ НА ПДФ ПОЗИВАТЕ НА ЗЛОЧИН тј. РЕВОЛУЦИЈУ.

Titoizam je fundametalno u suprotnosti sa demokratijom.Prema tome,logicno je da demokrata kaze "Bilo,ne ponovilo se".
Ne druskane Titoizam i Staljinizam su za demokratiju,ali protiv eksploatacije i licnog bogacenja,koji se najvise ogleda u monopolu.Dakle pricaj ti sta hoces i radi sta hoces(mozes i da kritikujes),ali dokle god ne prelazis granicu onoga sto se zove-NEUGROZAVANJE TUDJEG INTEGRITETA,onda ti je slobodno delovanje dozvoljeno.Zabrane i nasilja su se u to vreme vise sprovodila zbog toga sto su komunisti trazili osvetu za ono sto je nad njima pocinjeno.Inace mozes da proveris,da su prve levicarske partije u Evropi sasvim legalno delovale,dok nisu poceli strajkovi(kao legitimno ljudsko pravo koje je u vreme sirovog kapitalizma zabranjivano).Pa druze vi liberalni-demokrati i desnicari ste na kraju krajeva morali da popustite pred levicarskim idejama i dozvolite ljudima-PRAVO NA STRAJK! Time ste samo priznali svoju gresku.

eremita:
Када су ЗЛОЧИНИ у питању а нарочито геноцид против сопственог народа код комуниста - нема никакве разлике у "резултатима" почињених злодела између комуњара и нациста-фашиста. Ниииикаккккккквееееееее.... .... не зна се ко је гори!

Па ти се и дан данас а и неки твоји "другови" ЗАЛАЖЕТЕ и ЈАВНО ОВДЕ НА ПДФ ПОЗИВАТЕ НА ЗЛОЧИН тј. РЕВОЛУЦИЈУ

Dzabe se trudis jer narod to nikada nece izjednaciti.A sto se revolucije tice,nisi pazljivo citao moje postove.Ja se za nju zalazem u vanrednim situacijama.Tako da eremito,ako bi gledali koga cemo da hapsimo zbog ideje revolucionarnog delovanja,pored mene bi i ti kao DSS-ovac snosio kosekvence.Secas li se kako ste palili skupstinu 2000?

Back