HITNO POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Butterflies And Hurricane:
U jbte...shto ste tako surovi prema klincima? :shock:
ma ne ..nego treba da je pomazim po glavici i da kazem, ne brini sunce, bice sve u redu..samo ti njemu i sledeci put zavari samarcinu kad budes imala neki trip:?
a i mnogo volim kad deca pricaju o samoubistvu..ma stavila bih je da kleci na kukuruzu, deset min..da se opameti..:twisted:

ps. ne verujem u samaranje kao nacin komunakcije..ma koliko da je klinka..dobro je prosla..mogla je da dobije zablejusku da bude modra dve nedelje
:roll:

SINDI:
ma ne ..nego treba da je pomazim po glavici i da kazem, ne brini sunce, bice sve u redu..samo ti njemu i sledeci put zavari samarcinu kad budes imala neki trip:?
a i mnogo volim kad deca pricaju o samoubistvu..ma stavila bih je da kleci na kukuruzu, deset min..da se opameti..:twisted:

ps. ne verujem u samaranje kao nacin komunakcije..ma koliko da je klinka..dobro je prosla..mogla je da dobije zablejusku da bude modra dve nedelje
:roll:

Pa u cemu se razlikuje njen shamar od shamara ovih ljudi ovde? Jel mi to propisno kaznjavamo, poshto je ostala nekaznjena od strane tog dechka?
Mislim ne podrzavam ni ja udaranje shamara, niti podrzavam pricu o samoubistvu, ali mi se nekako uchinilo kao malo surov nachin ophodjenja.
Verujem da je devojchica u pubertetu i da joj opasno rade hormoni. I zaista ne mislim da je napisala tako neshto zato shto to misli vec cisto da bi preuvelichala svoju pricu.
Mislim chinjenica je da nemam decu, i nemam praksu u vaspitanju, ali mislim da je ovo malo surovo s obzirom na godine vecine komentatora i njene godine.

Pa sta ste skocili na nju? :shock:

To joj se ruka omakla ...k'o da se vama to ne moze desiti..? :roll:

Meni se svojevremeno, par puta desilo da decka puknem (malo) samarom, al' odmah sam pocinjala da se smejem i vicem :" Joooj, slucajno...bilo je slucajno.." i na svu srecu, se njemu nije refleksno ruka otisnula, jer ko zna sta bi bilo na kraju... :lol:

@Ana...ma, procice ga...samo mu objasni da si reagovala iz puste ljubomore ...ako je normalan, shvatice on to vec, a ako nije...sta da ti kazem...otpati malo, pa kad se sredis, 'ajde dalje... :wink: :smile:

ma udari ti njega opet i nista ne brini!
a on ako se i dalje bude folirao...ni netreba ti. bar ces znati da si bila zaljubljena u nekog ko te ne zasluzuje. ******, tako je to sa zaljubljenoscu...ko visoko leti, nisko padne.
ljubav se uci...a zaljubiti se moze svaka budala ;)

BL_Devil:
ma udari ti njega opet i nista ne brini!
a on ako se i dalje bude folirao...ni netreba ti. bar ces znati da si bila zaljubljena u nekog ko te ne zasluzuje. ******, tako je to sa zaljubljenoscu...ko visoko leti, nisko padne.
ljubav se uci...a zaljubiti se moze svaka budala ;)

ccccc...surovo...ne uci se ni jedno ni drugo, vec oseca ... :smile:

@Ana ne slusaj ga...nemoj vise da ga tuces... :lol:

SANDRINAbg:
ccccc...surovo...ne uci se ni jedno ni drugo, vec oseca ... :smile:

@Ana ne slusaj ga...nemoj vise da ga tuces... :lol:

Ma salim se naravno, kad kazem "udri ga". nasilje nije dobro...
ali mislim da medju njima nema OSJECANJA prave ljubavi , vec je ona samo zaljubljena u njega. inace se nebi desila takva scena...cuj, ona njega osamari zbog tog sto on gleda cure a onda se oce ubiti jer ne prica s njom :shock:
tu nema ni LJ od ljubavi...samo tinejdzerska zaljubljenost. znam da boli...proci ce.
vrijeme lijeci sve... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back