Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hiron je asteroid koji je predstavljen likom kentaura.
Po mitologiji on je ranjen strelom u koleno, ali je strela bila otrovana krvlju hidre, pa iako iscelitelj nije mogao sebe nikada da izleci. Tamo gde se nadje hiron, mi preuzimamo ranu na sebe. Pa ako je u sedmoj kuci , onda je to bracni partner, a ako je u cetvrtoj, mi tada preuzimamo emotivnu ranu jednog od roditelja.[/QUOTE
A ako je u prvoj??????To bi znachilo da osoba "ranjava" samu sebe??????U Biku?
Hiron i Uran
Ovaj tip osobe je u stanju da kaže stvari kao: “Budi za mir, inače ću te ubiti!” Teži da ljude voli apstraktno, ali ne blisko. Oni vole ideal bratstva i sestrinstva svih ljudi. Ono što je vezano za stvarna, živa ljudska bića ih odbija s toga što ove veze zahtevaju da se pokažu neka osećanja, pojam koji im je stran. Ali osećanja i emocije su upravo ono na čemu treba da rade. Individualno aspekt Hiron/Uran može da proizvede sjajna genijalna dela, dok se oni oseæaju glupo. Mnogo češće, predlažu ideje koje su van pameti, a za koje tvrde da su genijalne. Ljudi sa Hiron/Uran aspektima su potpuno “uranijanski”, stalno iznose šokirajuća mišljenja, ili mogu da idu potpuno suprotno i da budu protiv svega novog. Ako izbegavaju da budu u kontaktu sa realnošću i svojim osećanjima njihova istinska sposobnost će nestati.
Chiron u Ovnu-duboke rane-fizicko zlostavljanje,deformitet,osecaj bezvrednosti,sklonost ka autodestrukciji!Retko kad se osecate dobro u vezi sa samim sobom!
Sugestija:Napravite listu onih stvari i oblasti vaseg zivota koji uticu da se vi osecate dobro i vredno!Identifikujte svoje prave vrednosti!Osluskujte svoj unutrasnji glas sve dok se vase srce ne otvori za ljubav prema sebi!Ne odustajte!
Pouka: Svest o sopstvenoj vrednosti!
Chiron u Biku-ranjena osecanja,nikad niste primili ni dobili dovoljno,bilo materijalno,bilo emotivno,mentalno ili duhovno!Vase srce se oseca zapostavljenim i gladnim!Uvek vam se cini da drugi dobijaju ili vise ili bolje!
Sugestija:Napravite listu svega sto ste primili prvenstveno od strane najblizih,a zatim i od drugih ljudi!Slusajte svoj unutrasnji glas i zagledajte se u sebe sve dok ne dodjete do duboke zahvalnosti i ispunjenosti!
Pouka:Ljubav je kljuc svega i ne poznaje granice!Vi ste zaceti u ljubavi da bi ste je delili!
nemogu da nadjem objasnjenje sta znaci kiron( 6 kuca u ovnu ) 90 sa saturnom iz 9 u znaku raka ????
Kako se nismo pisale???Ne mogu da verujem..ubedjena sam da jesam gledala tu sliku...
To boldirano ti je Hiron i ne muci se sa njim vise..
Jel ostajes u medijima..
Izgleda bi ti da menjas ali nekako sumnjam da je jos to , ti trebas da radis tako nesto, od 17 ne verujem ali 20-26 trebalo je..34 promena otezana, zaustavlja je saturn..Ma jesam ti negde pisala.. rekla sam da imas neki problem sa nekom zenom na poslu paces taj jedan deo da ostavis ili da se nesto blokira i da drugi neki deo ostaje jos i da je vezan za medije....Gde si sve pitala, odn pisala.....?
htela sam da postavim jedno pitanje.Hocu da vam posaljem moju natalnu kartu da pogledate, ali neznam kako?
Chiron u Biku-ranjena osecanja,nikad niste primili ni dobili dovoljno,bilo materijalno,bilo emotivno,mentalno ili duhovno!Vase srce se oseca zapostavljenim i gladnim!Uvek vam se cini da drugi dobijaju ili vise ili bolje!
Sugestija:Napravite listu svega sto ste primili prvenstveno od strane najblizih,a zatim i od drugih ljudi!Slusajte svoj unutrasnji glas i zagledajte se u sebe sve dok ne dodjete do duboke zahvalnosti i ispunjenosti!
Pouka:Ljubav je kljuc svega i ne poznaje granice!Vi ste zaceti u ljubavi da bi ste je delili!
Smwrc...Moje je Hiron,u Biku...
![]()
A u kojem je polju?