HIRON

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hiron je asteroid koji je predstavljen likom kentaura.
Po mitologiji on je ranjen strelom u koleno, ali je strela bila otrovana krvlju hidre, pa iako iscelitelj nije mogao sebe nikada da izleci. Tamo gde se nadje hiron, mi preuzimamo ranu na sebe. Pa ako je u sedmoj kuci , onda je to bracni partner, a ako je u cetvrtoj, mi tada preuzimamo emotivnu ranu jednog od roditelja.[/QUOTE
A ako je u prvoj??????To bi znachilo da osoba "ranjava" samu sebe??????:dontunderstand: U Biku?

Poslednja izmena:
Halo,

Obe smo Venus i ja imam Kirona u 1.kuci i sada mi svi govore da je Kiron kriv za moje hronicne bolove.

Da li smo sami krivi za to? Mozda? Ja sam bila na Regresiji i kao "obesila sam se" u Proslom zivotu. Svi kazu da se covek ne sme ubiti, jer onda pati u sledecem zivotu. Pocela sam da verujem u to jer drugog objasnjenja ne vidim.

Rodila sam se u znaku Bika a to ima veze sa obesanjem. Cak je u Biku "stepen obesanja" (ovde ne mogu napisati, koji je to stepen). O tome je dosta pisano kada su obesili jednog Bika (poznatu osobu).

Lep pozdrav,
venus8

moj je u ukljestenom Biku u 12 kuci... jos mi pravi kvadrat sa MC i opoziciju sa Merkurom u 6oj...
ukljesteni znaci mi nisu bas najjasniji, pa mi je teze i da shvatim Hirona ovde...
evo i karte...

Hiron i Uran
Ovaj tip osobe je u stanju da kaže stvari kao: “Budi za mir, inače ću te ubiti!” Teži da ljude voli apstraktno, ali ne blisko. Oni vole ideal bratstva i sestrinstva svih ljudi. Ono što je vezano za stvarna, živa ljudska bića ih odbija s toga što ove veze zahtevaju da se pokažu neka osećanja, pojam koji im je stran. Ali osećanja i emocije su upravo ono na čemu treba da rade. Individualno aspekt Hiron/Uran može da proizvede sjajna genijalna dela, dok se oni oseæaju glupo. Mnogo češće, predlažu ideje koje su van pameti, a za koje tvrde da su genijalne. Ljudi sa Hiron/Uran aspektima su potpuno “uranijanski”, stalno iznose šokirajuća mišljenja, ili mogu da idu potpuno suprotno i da budu protiv svega novog. Ako izbegavaju da budu u kontaktu sa realnošću i svojim osećanjima njihova istinska sposobnost će nestati.

Pa da, ovo dvoje su mi u opoziciji, a manje od 1* orbis. Uran u 6, Chiron u 12 kuci.
Zanimam se za mentalna isceljenja, dok sam i sam zveknut... :lol:
No svakako, menalni isceljitelj vec jesam... :)

Chiron u Ovnu-duboke rane-fizicko zlostavljanje,deformitet,osecaj bezvrednosti,sklonost ka autodestrukciji!Retko kad se osecate dobro u vezi sa samim sobom!
Sugestija:Napravite listu onih stvari i oblasti vaseg zivota koji uticu da se vi osecate dobro i vredno!Identifikujte svoje prave vrednosti!Osluskujte svoj unutrasnji glas sve dok se vase srce ne otvori za ljubav prema sebi!Ne odustajte!
Pouka: Svest o sopstvenoj vrednosti!

Chiron u Biku-ranjena osecanja,nikad niste primili ni dobili dovoljno,bilo materijalno,bilo emotivno,mentalno ili duhovno!Vase srce se oseca zapostavljenim i gladnim!Uvek vam se cini da drugi dobijaju ili vise ili bolje!
Sugestija:Napravite listu svega sto ste primili prvenstveno od strane najblizih,a zatim i od drugih ljudi!Slusajte svoj unutrasnji glas i zagledajte se u sebe sve dok ne dodjete do duboke zahvalnosti i ispunjenosti!
Pouka:Ljubav je kljuc svega i ne poznaje granice!Vi ste zaceti u ljubavi da bi ste je delili!

Zanimljivo, ovde ima dosta istine. Meni je Hiron u Ovnu u 10. kući....

nemogu da nadjem objasnjenje sta znaci kiron( 6 kuca u ovnu ) 90 sa saturnom iz 9 u znaku raka ????

Uh, aj polako,aj lagano...
Amatersko tj. moje objasnjenje :confused:
Sesta kuca~stomak, analogno Devici...Ovan, prva kuca~glava
Od sekiracije i nerviracije ta boli ili glava ili stomak,
a pogotovo od kvadrata sa Saturnom :rtfm: ~ogranicenja, zabrane...
Hm?

hmmm tvoje amatersko ali istinito zaista od sekiranja prvo mi strada glava a onda i stomak svaka cast

e sad ovo za SA ogranicenja zabrane nije da ih nema ali na sta se konkretnije to odnosi

senka gde ima o Hironu procitat sta vise bas me zanima narocito moja kombinacija :)

i puno ti hvala znam da smo mi pocetnici najgori i stalno bih nesto da pitamo i uvek nesto nerazumemo i vecito masemo belom zastavicom :confused:

getejanc

e sad ovo za SA ogranicenja zabrane nije da ih nema ali na sta se konkretnije to odnosi
Deveta kuca ~ studiranje, inostranstvo, drugi brak itd.
a vidi recimo i gde je otisao Mesec, vladar Raka i Mars kao vladar Ovna, da li imaju i oni aspekte...

senka gde ima o Hironu procitat sta vise bas me zanima narocito moja kombinacija :) Ima i ovde na Forumu

i puno ti hvala znam da smo mi pocetnici najgori i stalno bih nesto da pitamo i uvek nesto nerazumemo i vecito masemo belom zastavicom :confused:
Hi,hi, takodje! :brus:[/QUOTE]

Kako se nismo pisale???Ne mogu da verujem..ubedjena sam da jesam gledala tu sliku...
To boldirano ti je Hiron i ne muci se sa njim vise..

Jel ostajes u medijima..
Izgleda bi ti da menjas ali nekako sumnjam da je jos to , ti trebas da radis tako nesto, od 17 ne verujem ali 20-26 trebalo je..34 promena otezana, zaustavlja je saturn..Ma jesam ti negde pisala.. rekla sam da imas neki problem sa nekom zenom na poslu paces taj jedan deo da ostavis ili da se nesto blokira i da drugi neki deo ostaje jos i da je vezan za medije....Gde si sve pitala, odn pisala.....?

htela sam da postavim jedno pitanje.Hocu da vam posaljem moju natalnu kartu da pogledate, ali neznam kako?

Chiron u Biku-ranjena osecanja,nikad niste primili ni dobili dovoljno,bilo materijalno,bilo emotivno,mentalno ili duhovno!Vase srce se oseca zapostavljenim i gladnim!Uvek vam se cini da drugi dobijaju ili vise ili bolje!
Sugestija:Napravite listu svega sto ste primili prvenstveno od strane najblizih,a zatim i od drugih ljudi!Slusajte svoj unutrasnji glas i zagledajte se u sebe sve dok ne dodjete do duboke zahvalnosti i ispunjenosti!
Pouka:Ljubav je kljuc svega i ne poznaje granice!Vi ste zaceti u ljubavi da bi ste je delili![/QUOTE]

Smwrc...Moje je Hiron,u Biku...
:(:(

Pouka:Ljubav je kljuc svega i ne poznaje granice!Vi ste zaceti u ljubavi da bi ste je delili!

:(:([/QUOTE]

A u kojem je polju?

:(:([/QUOTE]

Ma i ja sam se istripala na prvu, al kontam (il' se tijesim) vazniji su aspekti:lol:
Meni je Chiron u biku i to jos u VII:sad2:
Sem fobije od braka nista drugo ne primjecujem...Za sad...
Zna li neko koji aspekti "guse" los uticaj hirona u ovom slucaju?
A i btw, postoji li jos neko tumacenje sem ovog gore navedenog:confused:
Tipa kao sto je Saturn tezak ali ima i pozitivnih strana...(e bas ga objasnih:rumenko:)
A i u sustini, koliko obracate paznju pri tumacenju natalnih na sam Chiron?

A u kojem je polju?

u 8.polju,draga Senka.Citam ja po nesto na netu o tome,i sudeci po njima,bice tu dosta posla i rada na sebi...:)[/QUOTE]

Moze da se manifestuje kroz znak ili kroz polje Ili kroz obe varijante...
Grlo, krajnici...( Bik ) recimo ne smes da pijes 'ladno pivo :)
Ili da se cuvas prehlade sa urogenitalne strane ( 8.polje, analogno znaku Skorpije )
To sto se tice recimo vidljive, opazajne manifestacije.
Ono iznutra, sa psiholoske strane, mislim da kako je poenta Hirona...pomazuci i lececi druge, pomazes i sebi, a posto je u Biku hraniti druge dal' hranom dal' ljubavlju i paznjom, pa koliko dajes, reciprocnu kolicinu i da dobijas.
Pogledati i gde je Venera kao vladar Bika...

:brus:

Back