Hipici i pankeri - u cemu je razlika?

Kakve veze sa hipicima imaju fenseri i pozeri...a kakve metalci i rockeri sa punkerima...
ne mijeshajte pojmove kao prvo...
razlika je u svemu poshto je i punk i ovaj neki hipi nacin zivota...
Pa znaci pod 1 u nacinu zivota...oblacenju...muzici koju slushash(za svoju dushu,a ne da bi drugi ljudi rekli jao jesi ti opasan/na)...mishljenju koje zastupash...i josh milion nekih stvari...
Oi! Oi! Oi!

@soffy
Metalce ne uplići u priču, oni su posebni sa svojim stylish(gledam Bratz, ne zamjerite) majicama Iron Maiden i Mettalica koje ima i moja baba.
Ono sa otkopčanom jaknom na -15 je stvarno najvece sranje,sto se samih majica tice, meni su ok, cesto spavam u njima, radim fizičko povremeno ih i pronosam kad nemam sta drugo obuci:D
Glupo mi je nostai te majice svaki dan i ne izlaziti iz njih ni kad se tusiras jer je onda logično da to nosaš da bi dru vidjeli šta slušaš.
Uostalom šta druge boli pimpek šta ja slušam ne slušam zbog njih vec zbog sebe.

@soffy
Metalce ne uplići u priču, oni su posebni sa svojim stylish(gledam Bratz, ne zamjerite) majicama Iron Maiden i Mettalica koje ima i moja baba.
Ono sa otkopčanom jaknom na -15 je stvarno najvece sranje,sto se samih majica tice, meni su ok, cesto spavam u njima, radim fizičko povremeno ih i pronosam kad nemam sta drugo obuci:D
Glupo mi je nostai te majice svaki dan i ne izlaziti iz njih ni kad se tusiras jer je onda logično da to nosaš da bi dru vidjeli šta slušaš.
:lol::lol::lol:

eto shto ih ja nemam. (((:
zapravo,jedine 'viiiiiiiidiiiii meeeeeeee' majice koje imam su 'che' majice.
bend - majicu nemam nijednu. lol

e,ali stvarno,shto kazesh ima djece koja ne skidaju jednu majicu 100 godina..
pazi kad ja upamtim,a boli me briga. :roll:

Hipici su miroljubivi...
*al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta *
Kakve veze ima da li je nesto noseno 2-3 puta?
Bolje sve to, nego zlatne jakne s perijem!
peace

svi vi ovde koliko vas tupsoni...nauchite da se ne vatate za jednu rech a onda to prezivate kao zvake...kad biste nauchili da sagledavate celokupno a ne rechice...mozda biste konachno i shvatili sto se ovde htelo reci....to je isto ko sad ja da kazem i "zlatne jakne se mogu nostit 2 3 puta ?" je l neko ukapirao sto sam htela rec ? i dont think so ....a jesam li udarila poentu?i dont think so ....a posle se vredjate kad vas neko naziva ogranichenima....

svi vi ovde koliko vas tupsoni...nauchite da se ne vatate za jednu rech a onda to prezivate kao zvake...kad biste nauchili da sagledavate celokupno a ne rechice...mozda biste konachno i shvatili sto se ovde htelo reci....to je isto ko sad ja da kazem i "zlatne jakne se mogu nostit 2 3 puta ?" je l neko ukapirao sto sam htela rec ? i dont think so ....a jesam li udarila poentu?i dont think so ....a posle se vredjate kad vas neko naziva ogranichenima....

vidi je..nisi losha sappy8)

to sto ljudi ne kontaju sta je pisac hteo da kaze vec s zaletaju za neke marginalne stvari sve je to samo odraz njihove sposobnosti za neki ozbiljniji vid rasprave;)

to je slicno kao kad sam ja onamo pomenuo naciste da bih pokazao neki primer i sledeca 3 citata na moj post je bio bas na tu jednu malu nevaznu(manje vaznu) recenicu..

al ne mgou da zamislim da je od chitavog jednog posta preuzela zadnju rechenicu pritom sam pored nje stavila smajli "lol" ...i ladno postavlja pitanje "kakve veze ima da li je nesto noseno 2,3 puta ":shock: neverovatno....prosto neverovatno...ma necu vise da dolazim na ovu temu....

Da se nadovezem...
Kakve veze ima ko sta nosi? Ono u cemu se osecate dobro to treba nositi... Ja kada bih na svirku dosao u majici sa logom PINK televizije vec posle prve pesme bi znali da nisam pozer...stvar je u tome sta nosis u sebi a ne na sebi...

svojevremeno sam imao majicu:Tanja Savic is not dead.sve sa anarho A

i ona najzesca majica: PANKERS;) - tu sam htao onomad da nabavim...

@soffy

jel da
da je tako

U principu svi smo mi na neki nacin pozeri...jbg. skinsi paze da su stalno celavi, imaju svoje spushtene tregere...bele pertle u cizmama...
onda oni metalci...muzijaci koji pushtaju svoje duge kose, maijcari...
rockercici sa poderanim hlacicama...
punkeri sve sa anarhijama i curice sa kariranim suknjicama i opet sve sa crvenim pertlicama u svojim cizmicama...
hipici sa svojim pisovima :) oko vrata i onim sharenim stvarcicama u tripu mi smo deca cveca...
A glavna razlika u punkerima i hipicima je sledeca:

HIPICI SU DECA CVECA
A PUNKERI DECA TRAVE :)))))

Back