Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad mi je malo smor jer ispada da sam ko Daca shto brani Cecu,ali imam neodoljivu zelju da odgovorim.....
I opet,svi se ponashate kao da nas sve znate po 1000 god. a u stvari je drugachije...
BC,BS,Wiklera slusham od pretproshle godine...znam dosta o njima,i znam zashto sam napisala hip-hop forewer......
To je sve,ali ponekad mnogi pishu,a u stvari je sve mnooooooogo drugachije.......

kao shto rekoh...nishta zlonamerno.. mozda previshe nalecjem na ljude koji bad copy slushaju od nedavno...

hahah pa ako thruo ne zna o hopu onda stvarno neam pojma ko zna...
shto se mene tiche slabije slusham to .. ali znam dovoljno da se ne izblamiram..

Sta se gubis bre?
Ko je rekao da thruo ne zna? :-|
Thruo i ja smo stari "drugari" tako da ischiliraj...
...vidish da se ipak uplicesh u stvari o kojima ne znash, pa se "blamirash"

majiska:
Pa pazi za njega sam prvi put cula kad mi je drugarca sa Novog Zelanda poslala njene diskove, to bese pre vise od 10 godina, a medju njima i Krs - jedan album i bas singl step into a world sa 5 verzija, jos uvek cuvam ovaj disk, evo sad ga bas gledam - ne pise ime albuma, mozda je njegov najgolji stih kada kaze black woman you are not a bich, u r godest, prvi singl je rappaz r n, dainja...taj album me je zarazio, pa sam kupovala i ostale, naravno prosle su godine, kasete sam sve pobacala... ja barem mogu da se pohvalim da sam 2paca slusala kad je bio ziv..hip hop danas mnogo manje sluslam, valjda to ide sa godinama
uh ja step into a world ne volim nikako.. nijednu verziju :lol:
ali krs.. the teacha.. legenda.. steta sto ga malo ljudi slusa ovde, covek je neprevazidjen! njegovu pesmu "how bad do you want it" i dalje smatram himnom hopa!
a 2paca nisam slusao dok je bio ziv.. premalo godina *** :-P

@thruo
sto te nema na msn-u kucko? ::

@lucky_charm
sta fali ako neko cita vikipediju?
ja na kompu imam 76 biografija repera, sto sa vikipedije sto sa drugih sajtova, pa ono.. nije nista lose citati.. vise cenim nekog ko procita nesto tamo pa dodje ovde da se pravi pametan nego nekog ko se samo pravi pametan :lol:
a i takve price ne druze dugo vodu, jer "ne mozes se raspravljati sa covekom koji zna o cemu prica"

@ pacer
Svaka cast za How Bad Do You Want It! Klasika! I Peedo je odlican na njoj...

"...Success doesn't come overnight
It's gonna be dark a while until I see light..."

Elem...
Problem u raspravljanju sa ljudima koji obozavaju Wikipediju je to sto oni misle da ako nesto ne pise u istoj, to nije tacno /nije se desilo... :mad:

bumpin: K-Rino - Holla At Me
Savrsenstvo!

@ pacer
Svaka cast za How Bad Do You Want It! Klasika! I Peedo je odlican na njoj...

Elem...
Problem u raspravljanju sa ljudima koji obozavaju Wikipediju je to sto oni misle da ako nesto ne pise u istoj, to nije tacno /nije se desilo... :mad:

bumpin: K-Rino - Holla At Me
Savrsenstvo!

naravno.. :mrgreen: kad sam je cuo prvi put bio sam kao :shock:
sa takvim ljudima se dosada nisam raspravljao ali ono.. mozda i ima :lol:
pa valjda provale nesto iz tekstova pesama majku mu :lol:

@pacer - nema nista lose u citanju wikipedie, ja govorim bas o tim ljudima sto gistro znaju sve o repu, pa kad dodje do toga da treba nesto konkretnije napisati, osim subjektivnog mishljenja o kvalitetu repera, onda se samo ide na copy/paste.
nisi me razumeo/la

@saki - alo bre, shala... shto si se odmah narogushila ;) Nit sam ti odbrusivala, nit sam te podye8avala... :D

@thruo - ma vidish da ja "hejtujem" sve ovde, pa daj malo i tebe... ;)

@stedza - otkud ti to da te "hejtujem"? loool
samo sam dala primer onog sto si ti postovao...

opushteno ljudi bre, shto sve primaate kao napad?

ccc
odluchi se da li hejtujesh ili ne
ne te fazone kao proziva malo i onda nije prozivka shta se cimate opustite se
ako nije bila prozivka
"strashna sakiii pretiii" koja je poenta tvog posta?
nije bilo ni duhovito :?

ccc
odluchi se da li hejtujesh ili ne
ne te fazone kao proziva malo i onda nije prozivka shta se cimate opustite se
ako nije bila prozivka
"strashna sakiii pretiii" koja je poenta tvog posta?
nije bilo ni duhovito :?

Draga devojcice postoji razlika kad nekog prozivas da bi ga uvredio, i kad nekog prozivas kao salu (na neuvredljiv nacin, ponavljam NEUVREDLJIV)...
E sad, ako je neko ovde iskompleksiran, nema smisla za shalu, i sve shvata kao uvredu (jer boze moj, svako nepoznat je nadrkani ljakse koji te samo napada da bi "bio u fazonu" :confused:) to vec nije problem koji ja treba da resavam i da nekom pravdam...
I molim ti nemoj mi stavljati reci u usta, i moje reci prepravljati...

Vec sam ti rekla da nista lose nisam mislila, ne vidim zasto pravish od muve slona??

@alexxa - call me stupid, a u kakvom ja to fazonu zelim da budem?

Draga devojcice postoji razlika kad nekog prozivas da bi ga uvredio, i kad nekog prozivas kao salu (na neuvredljiv nacin, ponavljam NEUVREDLJIV)...
E sad, ako je neko ovde iskompleksiran, nema smisla za shalu, i sve shvata kao uvredu (jer boze moj, svako nepoznat je nadrkani ljakse koji te samo napada da bi "bio u fazonu" :confused:) to vec nije problem koji ja treba da resavam i da nekom pravdam...
I molim ti nemoj mi stavljati reci u usta, i moje reci prepravljati...

Vec sam ti rekla da nista lose nisam mislila, ne vidim zasto pravish od muve slona??

@alexxa - call me stupid, a u kakvom ja to fazonu zelim da budem?

dragi dechache...nekome recji da se ne gubi i nije bash neuvredljivo[ i ponavljam NEUVREDLJIVO]
a to prozivanje kao shala jeste podj******e ;) [i logichno je da neko odreaguje]
tako da ono...mani se sada te priche :lol:
i daleko bilo da sam ti ja stavljala rechi u usta.

a naravno drugo je kada nekog prozivash pa se posle pravish da nisi :roll: sasvim druga pricha.. i to dechija...

ja :lol:

E kao prvo nabavite rechnik svih tih vashih izraza koje koristite da biste bili ludi i urbani, pa nauchite definicije da biste znali da ih razlikujete.

A kao drugo, ja ni u jednom trenutku nisam rekla da sam je prozivala (ili da nisam)... Ja sam lepo reekla da je nisam podye8avala niti da sam joj odbrusila.

@saki - alo bre, shala... shto si se odmah narogushila ;) Nit sam ti odbrusivala, nit sam te podye8avala... :D

Ako zelis nekom da popujes ili da se pravish sarkastichan onda se prvo dobro informishi....

I ako imate josh neshto da mi kazete, da to razresimo pisite mi na pp, jel ovo nije tema za to.

mene vishe mrzi da kucam postove..svaki put kad zadjem na hoperske teme vechito prepucavanje prozivanje ... i naravno merenje ko cje vishe koga da izdissuje .... prilichno smorno i besciljno i obichno sledi od ljudi nezrelih za normalnu komunikaciju...zato ovde mene vishe necje biti...ae pozdrav svima..

moj post se odnosio na ovo tvoje

Sta se gubis bre?
Ko je rekao da thruo ne zna? :-|
Thruo i ja smo stari "drugari" tako da ischiliraj...
...vidish da se ipak uplicesh u stvari o kojima ne znash, pa se "blamirash"

shto nije uvredljivo-PROZIVACHKO-hejterski...bash me zanima kako bi ti odreaogavala da ti to neko napishe :rolleyes:...
kada smo vecj kod rechi koje koristimo da bi smo bili urbani i ludi shto ti koristish "ischiliraj"
e da, i josh neshto...ni u jednom trenutku nisam bila sarkastichna ;)
inache shto se tiche pp-a
opsuhteno
nemam potrebe da zalazim sa tobom u dublje rasprave.
~ischiliraj~

DObro moze i tako, nemoj posle da bude kako ja spamujem.
Ti si ovde mod.

Kao sto sam napisala u ppu, pricali smo o prozivanju TEBE, a ne stedze... A ti sad glumis sveticu Mariju, koja brani sve. A od mene pravis hejterku koja napada sve.

Stedzu jesam prozvala, iz razloga sto je prozvao Teu ili kako se vec zove zbog njenog "blamiranja" a on je radio potpuno isto - pricao o stvarima o kojima ne zna.

p.s. Ja koristim samo izraze za koje ZNAM sta znace, koje znam kad treba koristiti i koje znam da razlikujem. Posebno ako mogu da imaju dvostruko znacenje.
Sem toga ne moram da ih koristim uopste - ja sam luda i urbana sama po sebi. :lol:
(ovo je bila SHALA.
ako treba nacrtacu.

mene vishe mrzi da kucam postove..svaki put kad zadjem na hoperske teme vechito prepucavanje prozivanje ... i naravno merenje ko cje vishe koga da izdissuje .... prilichno smorno i besciljno i obichno sledi od ljudi nezrelih za normalnu komunikaciju...zato ovde mene vishe necje biti...ae pozdrav svima..

Opasni bifovi! Stoga ja uvek nosim prangiju na suvozaćkom sedištu svoje limuzine!

Stedzu jesam prozvala, iz razloga sto je prozvao Teu ili kako se vec zove zbog njenog "blamiranja" a on je radio potpuno isto - pricao o stvarima o kojima ne zna.

hm...eto morao sam opet na zalost da dodjem na temu... ja sam vecj u jednom od prethodnih postova napisao zashto sam napao teu ... a ti kad nauchish da chitash ono shto ti se i ne svidja mozhda skontash poruku tog posta...

Back