Svakako da svako ima svoje misljenje i pogled na stvari, te meni razmena istih ne smeta...
Kad sad pogledam, ne poricem da sam preterano reagovao, jbg, iznevirala me ta (Pacer-ova) recenica...
Kad vec pomenuh razlicita misljenja, Thruo rece da Nas ima bolji flow i delivery.. Pa recimo da se tu ne slazemo... MIslim da je Nas-ov flow prilicno jednosmeran, neraznovrstan, Jay-z se po meni mnogo bolje prilagodjava beat-u... Jay-z moze da odrepuje na bilo koji beat, dok Nas-u moras sve prilagoditi: brzinu, promene...
Doduse, Nas je vise old school, losije se prilagodio novim trendovima u produkciji... Kad sam prvi put preslusavao Illmatic ili It Was Written primetio sam da kako se cd priblizava kraju, meni je sve teze da ga "pratim", ne znam, monoton je.. Al opet lyrics je najbitniji, a Nas je u ovom segmentu jedan od najboljih...
Da nastavim, nisam ja rekao da je Takeover bolji od Ether-a, al ne mozes zanemariti njegovu vrednost, naravno taj beef je, kao sto si ti rekao, bio mnogo vise od ove dve pesme, pobednik se razlikuje kako koga pitas... Tu su svi veoma pristrasni, u zavisnosti koga vise gotive... Al o tome nekom drugom prilikom.. Sto se tice "top 10":
izraz sam upotrebio da pokazem da su oba diss-a veoma cenjena, ako tako moze da se kaze... Al verujem da kad bih pravio neku listu najdissova, obe bi bile tu...
Toliko.
Mir!