Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ako jeste shto onda proziva nekoga ko zna dooosta o repu da ne zna nishta...:neutral:

Jbg... uvek će biti prepucavanja!
Ja samo mogu reći da je,po meni, Nas visoko iznad Jay-Z-a... ne uplićem se sada u rime (obojica imaju kvalitetne rhyme scheme-ove), ali nas ima bolji flow i delivery i to ga čini mnogo slušljivijim!

Inače, poslušajte Atmosphere, pa onda recite ko je najbolji mc svih vremena (;

oke lg, samo polako.. jesam li rekao nesto sto nije tacno? takeover je prvenstveno bio diss na mobb deep, tacnije na prodigy-ja, nasu je upucena jedna strofa i to zbog povezanosti sa mobb deep-om i zbog svadje sa memphis bleek-om koji je uz jay-z. takeover jesam slusao, i odlicna je pesma, ali gledajuci ceo beef, reci da je jay-z pobedio- ether, da bridge, last real nigga alive, get urself a gun.. protiv takeover i super ugly?! za mene nema dileme..
jigga jeste veliki, nema tu sta, ali ja ga ne gotivim nimalo..

a po kojoj su to listi u top 10 diss pesama btw?

51S9XYHdhtL._SS500_.jpg

Zbog njih sam se navukao na Hip-Hop, i evo vec devet godina slusam samo Hip-Hop:D

Svakako da svako ima svoje misljenje i pogled na stvari, te meni razmena istih ne smeta...
Kad sad pogledam, ne poricem da sam preterano reagovao, jbg, iznevirala me ta (Pacer-ova) recenica...
Kad vec pomenuh razlicita misljenja, Thruo rece da Nas ima bolji flow i delivery.. Pa recimo da se tu ne slazemo... MIslim da je Nas-ov flow prilicno jednosmeran, neraznovrstan, Jay-z se po meni mnogo bolje prilagodjava beat-u... Jay-z moze da odrepuje na bilo koji beat, dok Nas-u moras sve prilagoditi: brzinu, promene...
Doduse, Nas je vise old school, losije se prilagodio novim trendovima u produkciji... Kad sam prvi put preslusavao Illmatic ili It Was Written primetio sam da kako se cd priblizava kraju, meni je sve teze da ga "pratim", ne znam, monoton je.. Al opet lyrics je najbitniji, a Nas je u ovom segmentu jedan od najboljih...
Da nastavim, nisam ja rekao da je Takeover bolji od Ether-a, al ne mozes zanemariti njegovu vrednost, naravno taj beef je, kao sto si ti rekao, bio mnogo vise od ove dve pesme, pobednik se razlikuje kako koga pitas... Tu su svi veoma pristrasni, u zavisnosti koga vise gotive... Al o tome nekom drugom prilikom.. Sto se tice "top 10":
izraz sam upotrebio da pokazem da su oba diss-a veoma cenjena, ako tako moze da se kaze... Al verujem da kad bih pravio neku listu najdissova, obe bi bile tu...
Toliko.
Mir!

Zaboravih neke stvari

@ Saki8050
Pogledaj pocetak mog prethodnog posta... Ja ne poricem Pacer-ovo opste dobro znanje o rapu... Cenim ga.
Al da li ako neko ima znanje o necemu znaci da ne smemo da ga kritikujemo ako se ne slazemo? Stoji da sam ja odreagovao preburno, to je izreceno u afektu...

@ trick-trick

Hvala! :)

posto mi je obrisan post, ja cu lepo da ga napisem opet :? dakleM-

@LGFloyd
onaj moj post jesi shvatio preozbiljno, mada moje misljenje o tome i nije daleko od toga,
kao sto rekoh jay-z-ja ne volim nimalo.. sto se dissova tice, taman sam se ponadao nekoj listi
najboljih diss pesama (u koju bih btw i ja stavio i ether i takeover)

@trick trick & LG
hvala :lol:

e i lg ne diraj mi saki :lol:

@pacer
Komentar ti je obrisan zato sto se krenulo u off-topic.
Nisi jedini, par komentara je kvarilo temu, te je zato i obrisan/obrisani.
Hvala na razumevanju.

@pacer
Komentar ti je obrisan zato sto se krenulo u off-topic.
Nisi jedini, par komentara je kvarilo temu, te je zato i obrisan/obrisani.
Hvala na razumevanju.

tacno, ali se moj post delom odnosio i na raspravu koja je vodjena gore, pa zato i nije u potpunosti off topic.. (btw sad mozete i ovo da obrisete, ovo je cist off topic :lol:)

meni bash jako.....Poslushajte Rage against the machine...
Rage Against the Machine is noted for its blend of hip hop, heavy metal, punk and funk as well as its revolutionary politics and lyrics.
:D

To mu dodje neka kao ljubavna pesma. Mislim da sam cuo.

BTW moj post je izbrisan, slazem se, bio je spam. Ali takodje i diff-ovi svi postovi su cist spam... Samo mala sugestija modovima i adminima ;)

Back