Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi se skoro uopšte ne sviđa hip-hop, ali našao sam u životu nekoliko super stvari. Ne sviđa mi se jer skoro sve pesme su iste, ista glazba, iste reči.. najgori je crni rep iz SADa, jako odvratan.
Najbolje stvari koje sam našao su nekoje pesme Edo Maajke, Kocke, CYA.
Što se tiče poljskog hip-hopa to naravno sada nema ništa zanimljivog, ali u prošlosti bilo je nekoliko savršenih komada (sa najboljim hh pevacem koji je bio na svetu: Mag Magik I).

Hip-HoP rUlEzzzzzzzzzzzzzzzzzz forewer.....
pa shta reci u poslednjih nekoliko meseci ova muzika zauzima veoma vazno mesto u mom zivotu.....ima mnogo izvodjacha,od toga the best su:Marchelo,Wikluh Sku,BS,BC,ViP.....eto...

pesma je ono.. nit smrdi nit mirise..
nije ni medju njegovim osrednjim pesmama..

Fifty years down the line, you can start this
cuz we'll be the Old School artists
And even in that time, I'll say a rhyme
A brand-new style, ruthless and wild
Runnin' around spendin' money, havin' fun
cuz even then, I'm still number one.

sta si jos slusala od njega?

Hip-HoP rUlEzzzzzzzzzzzzzzzzzz forewer.....
pa shta reci u poslednjih nekoliko meseci ova muzika zauzima veoma vazno mesto u mom zivotu.....ima mnogo izvodjacha,od toga the best su:Marchelo,Wikluh Sku,BS,BC,ViP.....eto...

ako tek u poslednjih par meseci zauzima vazno mesto u tvom zivotu sto onda pises forewer?

pesma je ono.. nit smrdi nit mirise..
nije ni medju njegovim osrednjim pesmama..

Fifty years down the line, you can start this
cuz we'll be the Old School artists
And even in that time, I'll say a rhyme
A brand-new style, ruthless and wild
Runnin' around spendin' money, havin' fun
cuz even then, I'm still number one.

sta si jos slusala od njega?

Pa pazi za njega sam prvi put cula kad mi je drugarca sa Novog Zelanda poslala njene diskove, to bese pre vise od 10 godina, a medju njima i Krs - jedan album i bas singl step into a world sa 5 verzija, jos uvek cuvam ovaj disk, evo sad ga bas gledam - ne pise ime albuma, mozda je njegov najgolji stih kada kaze black woman you are not a bich, u r godest, prvi singl je rappaz r n, dainja...taj album me je zarazio, pa sam kupovala i ostale, naravno prosle su godine, kasete sam sve pobacala... ja barem mogu da se pohvalim da sam 2paca slusala kad je bio ziv..hip hop danas mnogo manje sluslam, valjda to ide sa godinama :mrgreen:

Wolim hip-hop, i sWe hip-hopere i hip-hoperke! Jedna ljubaW za sWe njih foreWer!

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Ne odgovaraj umesto mene,em ne razumesh zashto sam to napisala,em nam se muzichki pravci ne poklapaju....:cool:

znam da se ne poklapaju ali ja nit sam zatucan u jedan smer ... nit mozes tako da mi odgovaras...

elem jako su mi poznati takvi kao ti shto slushaju bs i viklera od juche...naravno za viklera tek kad je ushao u kucju velikog brata 8) tako da me ni o tome ne mozes mnogo uchiti....evidentno je da si ih pochela slushati skoro a pishesh hip hop foreWer i slicne fore...

pozz od mene i nisam nishta zlonamerno mislio ;)

znam da se ne poklapaju ali ja nit sam zatucan u jedan smer ... nit mozes tako da mi odgovaras...

elem jako su mi poznati takvi kao ti shto slushaju bs i viklera od juche...naravno za viklera tek kad je ushao u kucju velikog brata 8) tako da me ni o tome ne mozes mnogo uchiti....evidentno je da si ih pochela slushati skoro a pishesh hip hop foreWer i slicne fore...

pozz od mene i nisam nishta zlonamerno mislio ;)

E sad mi je malo smor jer ispada da sam ko Daca shto brani Cecu,ali imam neodoljivu zelju da odgovorim.....
I opet,svi se ponashate kao da nas sve znate po 1000 god. a u stvari je drugachije...
BC,BS,Wiklera slusham od pretproshle godine...znam dosta o njima,i znam zashto sam napisala hip-hop forewer......
To je sve,ali ponekad mnogi pishu,a u stvari je sve mnooooooogo drugachije.......

Wolim hip-hop, i sWe hip-hopere i hip-hoperke! Jedna ljubaW za sWe njih foreWer!

brate, ti si bas napukao a?
i to po ivici....

Tea bre nemoj se primati, ima ovde puno ljudi koji se prave pametni, a ustvari facts skidaju sa wikipedie i sl., ali ima i ljudi koji zaista poznaju hop... i od njih se moze puuuuno nauciti... Tako da, mani se odgovaranja na glupa prozivanja, slusaj ono sto ti se svidja i ako te nesto vise interesuje - citaj, raspituj se, slusaj druge... ali samo one koji zaista znaju o cemu pricaju. ;)
peace

Back