Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma daj...ljudi a zašto se vi patite oko toga ko se svađa ili koga je obmanula slava???:confused:
To je pogrešno gledanje....
ne treba imati ograničenja....
ja slušam ono što mi se sviđa....makar to bila i neka klasika :) .... ko može da kaže da Peppersi nisu dobri... ko može da kaže da Lordi nisu dobri...
Ja nisam ograničen...najviše mi se sviđaju RAP ili hiphop pesme...ali ja volim i grupu Dusturbed
Jel neko čuo???
Jedna dosta jaka metall grupa
takođe sviđa mi se Depeche Mode ili The Cult...

Disturbed a,pa nisu oni tolko jaki....jesu odlichni slusham ih i ja ali vishe vuku na hard rock nego na metal.....a i naravno,ne treba biti ogranichen,samo do neke mere....ne treba sad da slushamo svakakva sranja i da se pravdamo time shto smo NEogranicheni....granica treba da postoji....

p.s.ja intezivno slusham rap,hop,metal,klasiku,blues,jazz,rock itd.....svaka od njih nosi neku vrstu kvaliteta,i NEkvaliteta....valjda smo dovoljno razumni da spoznamo razliku izmedju dobrog i losheg...

mir s`vama i dovidjenja::D......

U redu je slusati razlicite vrste muzike, i ja slusham i rock, i klasiku, neki meksi tehno i ne znam ni ja sta sve... Al kad je hip hop u pitanju bih bio licemer ako bih slusao ii 50 Cent-a i The Game-a, iako se oni medjusobno ne podnose... Kao da slusas 2 Pac-a i Notorius B.I.G.-a u isto vreme

pacer,do negde si u pravu shto se tiche cent-a,ali ako poslushash one NEkomercijalne pesme G-unit-a shaticesh da i oni imaju shta da kazu...''Many man'' je pesma zbog koje cenim fifty-ja.
Game nije losh,ustvari ima neke zaista dobre pesme,ali ako mora da se bira,a mora se,onda ce to uvek za mene biti G-unit! U pravu si,Dre je izvukao the game-a,moja greshka...ali zar nije on celo vreme repao uz g-unit??? :)

Pored hip-hop-a,rep-a,r'n'b-a slusham i evanescance.Neke pesme su im zaista dobre,mada poslednji album nije neshto.

Peace out!!!

Game je za vrijeme Hot Summer Jam koncerta u New Jerseyu isprozivao cjeli G-Unit. “Ja nisam vojnik i ne furam odjela koje nose Yayo i Lloyd Banks, sjebaću ih!!!” – rekao je Game pred punim Giants stadionom. Izvodeći pjesme sa svog albuma Game je ispravio textove koje veličaju G-Unit i celu Fifty-evu ekipu.“Enough of that nigga, now listen to Game!” – odrepao je preko Fifty-evog djela pesme “Hate it or love it”.Uvrede su se nastavile kada je na binu izašla maskota pacova koja je nosila G-Unit majicu a Game je na to dodao “That’s my nigga 50 Cent!” Nakon toga je rekao “Izašao sam iz pacovske rupe i pronašao svoj sir”, a zatim je oborio maskotu pacova na zemlju i krenuo da ga šutira zajedno sa ortacima. Tad je nastavio da pljuje po Banks-u i Yayo-u a zatim je izvukao svoju G-Unit kajlu, bacio u publiku i rekao “**** this chain!!!”. Čak je uveo i novi slogan “G-G-G-G-U-Not!!!!” Za vrijeme refrena pesme “How We Do”, Game je jasno i glasno rekao “50 Cent can suck my ****, Tony Yayo can suck my ****, G-Unit can suck my ****!!!!” Poslije Game-a na sceni su nastupili Jay Z, Kanye West, Common, Talib Kweli, Ludacris, Diplomatsi, Snoop Dogg i mnogi drugi. Game-u se sigurno smučilo da sluša prozivke od West Coast underground ekipe koje je pokrenuo član Luniza-Yukmouth i rješio je da napusti G-Unit.

bilo je cak i pucanja medju njihovim ekipama...ako si gledao dokumentarac "beef 3" to bi morao da znas...al predpostavljam da ne znas ni sta znaci rec BEEF u repu...al ne vazno, nije prozivka vec samo moja predpostavka... posle su se pomirili , al to je samo zbog medija, na memorijalu za Paca i Bigija... sada je sve kao kul, mislim ne prozivaju se vise toliko, ali poslusaj novi album Game-a pa ces shvatiti.... i malo pretrazi i snimke njihovih diss-eva...

pozzz

tatula svaka chast za post, a lerdi nemoj da mudrujesh kad ne znas o cemu je rech... :twisted:
imam ceo Doctor's Advocate na kompu i jedno 20 Game-ovih fristajlova i mislim da svako moze da skapira da se ne podnose kad Game kaze 50 cent-u da je rap verzija Lindsey Lohan i slicno... ili skoro svako

Mislim tesko da su ortaci, ako ovaj ima tetovazu G-Unot...
preslusaj ti to jos par puta...

Sta danas nije komercijala,svaki izvodjac svoje rime u pare zavija
zaludni refreni svi su kao jaki u svakoj temi,najaci u svojoj struci
misle da su mc-ijevi zbog mikrofona u ruci prozivke,kradje,ogovaranja
nema vise originala ako verujes drugacije ili si patriota ili budala.

Secam se Hot Summer Jam-a,5 juna proshle godine, kada je Game pitao publiku da li im nedostaje "pravi" kralj NY,Biggie Smalls...
Izmedju ostalih disseva "300 Bars and Runnin'' (u kojem,btw,kaze da ga Cent podseca na Sponge Bob-a) traje 15 min,tu je i You Know What It Is Volume 3,etc...
Da,znam shta je beef…
Po Game-u : ''Beef is when I murk you on the spot...''
Da li je zaista tako???
Posle Hot Summer Jam-a je priznao da je do poslednjeg trenutka razmishljao da li da tako javno izazove G-unit,jer mu je bilo stalo do Em-ove,Dr.Dre-ove reakcije kao I rakcije celog NY. (Potrazi malo po net-u...)
U njegovom ''chuvenom'' diss-u "300 Bars and Runnin'' sam priznaje da mu je Cent pomagao oko The Documentary-a:
,,On my album 50 helped me just a lil bit
Only on two songs..."
Dok je fifty izjavio da je pomogao Game-u oko 6 pesama!!!
Cent je pokazao da moze protiv The game dissom "Not Rich, Still Lying",u kojem govori u ime The Game-a...U tom dissu se iznosi jedna veoma vazna chinjenica,naime The Game je dobio Vibe Award za "hate it or love it",a hook za tu pesmu je napisao 50.Takodje se govori i o tome kako mu je The Game navodno pretio da ce ga cinkariti federalcima.

Yukmouth je diss-ao I Game-a,mada je Game prvi pocheo dissom preko beat-a pesme I Got 5 on it ,koju je Yukmouth snimio dok je bio chlan Luniz-a,ovaj mu je odgovorio pesmom Change of Heart.Pomirili su kao fol I snimili pesmu “peace” odvojeno,ali je Game iskoristio priliku I diss-ao ga I u toj pesmu.Tada je Yukmouth snimio free style music video,Fabulous’ Breathe,u kojem je neko ko lichi Game-a biva pretuchen I opljachkan. Yukmouth je pokrenuo prichu “Game got slapped by Suge”.
Posle West Coast Peace Conference su se definitivno pomirili.

Mislim da je Game-u dosadilo shto i dalje 50 Cent dobija oko 25 % njegove zarade…The Game je u sushtini dobar repper ali bi trebao da izabere stranu I da je se drzi.”Game” je nadimak koji je dobio od bake,a on je umislio da se oko njega vrti cela “rep game”.LoL!!!
U poslednje vreme se govori da ce 50 i the game snimiti pesmu zajedno,ali to cemo josh videti.

For all haters...G's we r!!!

P.S. No disrespect to nobody.
P.S.S. Tatula,dobar post…
Peace out :)

svaka cast za post i za ne mrzenje da pises sve to :D .... sa ovakvim ljudima volim da pricam.... ;)

ma zanimljiva je cela situacija izmedju njih dvojce, mada je tu oduvek bilo tesna situacija, i jos kada je fifty isprozivao Fat Joe-a i Jadakiss-a samo navodno zbog pesme sa Ja Rule-om NEW YOEK (mada ja mislim da ih nije nesto voleo i od pre) tu je Game jako ispizdeo jer nije zeleo beef sa njima jer se znaju odavno dok su jos bili svi underground, a njemu je bila nalepljena etiketa G Unita... ******* izdesavalo se sta se izdesavalo, mozda ima tu malo vise marketinga nego stvarne mrznje...al ajd...rep je oduvek imao battle i uvek ce ga biti...

a situacija izmedju Game-a i Yukmouth-a mi je bila jos zanimljivija, i kakav je genije ispao Game kada je hteo Speedy da ih pomiri a ovaj ga isproziva na feat.-u... i onda spot za "Game ova" na Breath matricu...GENIJALNO majke mi....
(dokumentarac "Beef III" opisuje fantasticno celu situaciju)

pozzz ;)

The Game je pokazao koliki je genije kad je pretio da sabotira prodaju Tony Yayo-vog debi albuma tako sto ce traziti od svojih fanova da ponovo kupe The Documentary iste nedelje kad izlazi Yayov album, i da posalju disk na adresu njegovog Black Wall Street Records-a gde ce on licno da potpise svaki primerak i dodati novi mixtape Ghost Unit

valjda sam lepo objasnio...

inace u pesmi Why You Hate The Game sa Nas-om, The Game nagovestava kraj svadje--
"Nigga it's 'Game Time,' that was Dre's favorite line
back when Proof was in the booth and I recited his lines
and I still think about my nigga from time to time
make me want to call 50, and let him know what's on my mind
but I just hold back, 'cause we ain't beefin' like that
he ain't Big, and I ain't Pac, and we just eatin' off rap
One love."

Yukmouth je po meni jedan od najboljih west coast repper-a...
Svidjaju mi se njegovi dissevi na The Game "Game Over" i "Game Over 2".
Mada je pre nego shto je pocheo beef sa Yukmouth,The Game vec imao beef sa Joe Budden-om,taj beef je pao u senku oshtrih rima Yukmouth-e.
On je tvrdio da je The Game radio kao mushka striptizeta pre nego shto je postao poznat (tad je malo preter'o,al' ipak to je diss) i da je Game nosio mendjushu na jeziku...
Sad pre nego shto neko pomisli da sve ovo pishem samo zato shto ''bash i ne volim Game-a",setite se da je Yukmouth dissao i G-unit... :)

Tatula thnx man...uzgred preporuchi pesme,ne mogu sve odjednom da ih skinem :)
pa cemo ih komentarisat'...hehe ;)

Paceru dobro si objasnio... :wink:
Pa nadam se da ce se pomirit' jer stvarno mi teshko pada da biram koga cu da slusham... :)

Oko 1000 kinti.
Sve zavisi da li je:
Parter
1.kategorija-Tribine
2.kategorija-Tribine
Tek za par dana dobijam karte pa cu videti za koju su lokaciju.
Najavljene cene su oko 1500 i 1800.
Ja ih prodajem za oko 20-30% od prave cene.

na koncertu Busta Rhymesa bilo 1500 ljudi!!! A za srednjoshkolce ulaz bio 500 kinti!!!
v54117p0.jpg

Back