Secam se Hot Summer Jam-a,5 juna proshle godine, kada je Game pitao publiku da li im nedostaje "pravi" kralj NY,Biggie Smalls...
Izmedju ostalih disseva "300 Bars and Runnin'' (u kojem,btw,kaze da ga Cent podseca na Sponge Bob-a) traje 15 min,tu je i You Know What It Is Volume 3,etc...
Da,znam shta je beef…
Po Game-u : ''Beef is when I murk you on the spot...''
Da li je zaista tako???
Posle Hot Summer Jam-a je priznao da je do poslednjeg trenutka razmishljao da li da tako javno izazove G-unit,jer mu je bilo stalo do Em-ove,Dr.Dre-ove reakcije kao I rakcije celog NY. (Potrazi malo po net-u...)
U njegovom ''chuvenom'' diss-u "300 Bars and Runnin'' sam priznaje da mu je Cent pomagao oko The Documentary-a:
,,On my album 50 helped me just a lil bit
Only on two songs..."
Dok je fifty izjavio da je pomogao Game-u oko 6 pesama!!!
Cent je pokazao da moze protiv The game dissom "Not Rich, Still Lying",u kojem govori u ime The Game-a...U tom dissu se iznosi jedna veoma vazna chinjenica,naime The Game je dobio Vibe Award za "hate it or love it",a hook za tu pesmu je napisao 50.Takodje se govori i o tome kako mu je The Game navodno pretio da ce ga cinkariti federalcima.
Yukmouth je diss-ao I Game-a,mada je Game prvi pocheo dissom preko beat-a pesme I Got 5 on it ,koju je Yukmouth snimio dok je bio chlan Luniz-a,ovaj mu je odgovorio pesmom Change of Heart.Pomirili su kao fol I snimili pesmu “peace” odvojeno,ali je Game iskoristio priliku I diss-ao ga I u toj pesmu.Tada je Yukmouth snimio free style music video,Fabulous’ Breathe,u kojem je neko ko lichi Game-a biva pretuchen I opljachkan. Yukmouth je pokrenuo prichu “Game got slapped by Suge”.
Posle West Coast Peace Conference su se definitivno pomirili.
Mislim da je Game-u dosadilo shto i dalje 50 Cent dobija oko 25 % njegove zarade…The Game je u sushtini dobar repper ali bi trebao da izabere stranu I da je se drzi.”Game” je nadimak koji je dobio od bake,a on je umislio da se oko njega vrti cela “rep game”.LoL!!!
U poslednje vreme se govori da ce 50 i the game snimiti pesmu zajedno,ali to cemo josh videti.
For all haters...G's we r!!!
P.S. No disrespect to nobody.
P.S.S. Tatula,dobar post…
Peace out