Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E procitah sve strane juce i danas, ja sam veliki fan rapa(posebno stranog) i protivnik komercijala P. Diddy, 50, T.I., Pharell....... Steta za Bustin koncert sto je bilo malo ljudi a jeste da pise da su ulaznice za ucenike bile 500 dinara ali ko je to mogao da nabavi(nek se javi) onda bi svi kupili te EXTRA ULAZNICE a Busta bi zaradio neki sitnis(za njega). Ja sam iz Horgosa(to vam je kranji sever ove drzave) i nije mi bilo tesko da dodjem a da je na certu bilo samo 1500 ljudi SRAMOTA a na fiftijevom nisam mogao da disem koliko je mase bilo.Sad cemo sigurno cekati jedno vreme za nekog slicnog u areni.

Wu Tang clan na exitu, jel idete ljudi?
Za mene najbolji reper svih vremena sa ogromnin postovanjem medju svima i vrh hip hopa vec 15 godina je SNOOP DOGG!!!!!!

C-Dogg:
E procitah sve strane juce i danas, ja sam veliki fan rapa(posebno stranog) i protivnik komercijala P. Diddy, 50, T.I., Pharell....... Steta za Bustin koncert sto je bilo malo ljudi a jeste da pise da su ulaznice za ucenike bile 500 dinara ali ko je to mogao da nabavi(nek se javi) onda bi svi kupili te EXTRA ULAZNICE a Busta bi zaradio neki sitnis(za njega). Ja sam iz Horgosa(to vam je kranji sever ove drzave) i nije mi bilo tesko da dodjem a da je na certu bilo samo 1500 ljudi SRAMOTA a na fiftijevom nisam mogao da disem koliko je mase bilo.Sad cemo sigurno cekati jedno vreme za nekog slicnog u areni.

Za mene najbolji reper svih vremena sa ogromnin postovanjem medju svima i vrh hip hopa vec 15 godina je SNOOP DOGG!!!!!!

Ja idem... verovatno! Mada, ko zna...
Čuo sam za Horgoš... baš smo "vas" danas pominjali na času geografije! :)
Snoop Dogg... heh... možda je nekad bio vrh... ali sada svakako nije! Mada dobro, rispektujem mišljenje!
A šta kažeš za Beastie Boys-e? I oni će biti na "Izlazu" ove godine!

thruo:
Ja idem... verovatno! Mada, ko zna...
Čuo sam za Horgoš... baš smo "vas" danas pominjali na času geografije! :)
Snoop Dogg... heh... možda je nekad bio vrh... ali sada svakako nije! Mada dobro, rispektujem mišljenje!
A šta kažeš za Beastie Boys-e? I oni će biti na "Izlazu" ove godine!

Ko je vrh po tebi?
Ne pratim Beastie Boys-e!

Evo ti moje top liste:

1. Slug (Atmosphere)
2. Ikon the Verbal Hologram (Jedi Mind Tricks)
3. Deacon the Villain (Cunninlynguists)
4. Eminem
5. Necro
6. Sage Francis
7. Aesop Rock
8. 2Pac
9. Apathy
10. Eyedea (E & A)
...........................................................................

C-Dogg:

Onda ce te svakako obradovati vest da Snoop ove godine dolazi na Exit ...

Towelie a.k.a. Peskiric:
Onda ce te svakako obradovati vest da Snoop ove godine dolazi na Exit ...

Da da jeste, to ce biti spektakl za pamcenje snoop i wu tang.
Jos kad bi neko mogao da mi sredi Snoopov backstage ili tako nesto da budem snjim ili oko njega......................
Ako znate bilo kakvu ponudu pisite.
Ko zna da li cemo opet imati priliku da slusamo najvecu(po meni) legendu hip-hopa.

Kada već pričamo o Egzitu...
Ljudi, gde ćete da štekate svoju marihuanu?! Tamo je baš rigorozan pretres na ulazu... A jednostavno, ne može da se sluša Wu-Tang bez buksne!

Takođe, el ste bili na Das-Efx-u?! Bili su skoro u BG-u! Meni je bilo mnogo dobro... Kako oni kažu "40 & a blunt"...

thruo:
Kada već pričamo o Egzitu...
Ljudi, gde ćete da štekate svoju marihuanu?! Tamo je baš rigorozan pretres na ulazu... A jednostavno, ne može da se sluša Wu-Tang bez buksne!

Takođe, el ste bili na Das-Efx-u?! Bili su skoro u BG-u! Meni je bilo mnogo dobro... Kako oni kažu "40 & a blunt"...
Ne brini se ti za Peskirica...ima on svoje nacine... 8)

C-Dogg:
Da da jeste, to ce biti spektakl za pamcenje snoop i wu tang.
Jos kad bi neko mogao da mi sredi Snoopov backstage ili tako nesto da budem snjim ili oko njega......................
Ako znate bilo kakvu ponudu pisite.
Ko zna da li cemo opet imati priliku da slusamo najvecu(po meni) legendu hip-hopa.

jbg kad nisi zensko ;)

@C-dogg

Evo upravo preslušavam album! Dobar je! Sigurno je klasik koji svedoči o tom nekom vremenu 1990-1993... Što se mene tiče Snoop je bio dobar pre... Ali su me ove današnje R&B stvari (u nelly-evom stilu) sa nekim gej pevačima ubile u pojam...

Njega mogu da uporedim sa Đusom (domaćim)... Prvo rade pravi rep, a posle se pretvore u go.vno...

Doggystyle je chill album i kao takav je vrh... West-side zvuk, zujalice... Kul kickovi, hihat-ovi... Čak ni ovi clap-snare-ovi ne smetaju... Bass-ovi opušteni...

Nego jednostavno - ja više gotivim neki drugačiji rep zvuk...

Back