Himenoplastika

Nije to samo himen, već taj prvi ulaz i svečano pustanje autoputa u rad.
Ali to ne može i nesme biti razlog ni za vezu, a tek za brak.
POVERENJE.
Ima slučajeva da kamenjarke postanu odlične žene, a tek slučajeva da se nevine udate puste u promet, ihaj.
A neka je pomenula najstariji način prevare: Prvo malo ispitaš ćurana da li već nekoj bio prvi. Ako jeste nemožeš ga prevariti.
Mada muškarci po tom pitanju često lažu. Onda sačekaš zadnji dan mece i dereš se kao da te mnogo boli.
I ovo je bolesno, ali žene to rade, a muškarci se primaju.

Užasavam se i jednog i drugog.

nije da imam nesto protiv njih nego ne volim polozaj zene u njihovom drustvu. mada ko zna, ko je bese mari :lol: ?
sto grkinje, jel' i one tako?

Ћерка,бре, Жан Марија - Марина. Национални фронт ФранцуЗке :lol:
Гркиње видиш само отпозади до удаје, мислим, ако је тај отпозади и ожени, онда тај има прилике и више да испипа, овај испита лол

Ћерка,бре, Жан Марија - Марина. Национални фронт ФранцуЗке :lol:
Гркиње видиш само отпозади до удаје, мислим, ако је тај отпозади и ожени, онда тај има прилике и више да испипа, овај испита лол

Znači nema ništa pre braka?

Znači nema ništa pre braka?
Има, како не...
Нису жене генереално "криве" за то што чувају лажни морал, него ти што их трпају у буље и још од тога праве светковину националног значаја...Све би то било океј, кад тај исти не би женио неку коју је трпало пола Грчке..ал у буљу, остало се не рачуна.

Има, како не...
Нису жене генереално "криве" за то што чувају лажни морал, него ти што их трпају у буље и још од тога праве светковину националног значаја...Све би то било океј, кад тај исти не би женио неку коју је трпало пола Грчке..ал у буљу, остало се не рачуна.

Ima toga i kod nas. Drug mi se jednom požalio da njegova devojka hoće samo anal da bi ostala nevina do braka, a on baš i ne voli isti. Naravno, rastali su se, a ja sam se svaki put smejala onako za sebe kad bih je videla...Gluposti, ako je jedina vrednost i razlog za da nečiju svadbu nečija nevinost, onda stvarno ne znam..

Ima toga i kod nas. Drug mi se jednom požalio da njegova devojka hoće samo anal da bi ostala nevina do braka, a on baš i ne voli isti. Naravno, rastali su se, a ja sam se svaki put smejala onako za sebe kad bih je videla...Gluposti, ako je jedina vrednost i razlog za da nečiju svadbu nečija nevinost, onda stvarno ne znam..
Има тога свуда, само у различитој мери. Тамо где нема, постоји нешто друго што је настраније од чувања невиности
За мене чедност подразумева нешто друго од чувања химена.

Никад нисам имао трип да мора да буде невина, а да ми ''поклони'' невиност као да то уради због мене, мислим да бих јој тражио уверење да је нормална...

ma ovde se ne radi ni o nevinosti ni o ne/nevinosti
već o svođenju ženskog tela na sexualni objekat
ako se hebala, onda je ovakva
ako se nije hebala onda je onakva
ako se prvi put hebala sa 15, e onda je takva, a ako se hebala kasnije prvi put onda drugačija
jednom je odvratno ako je devica jer ne daj bože da krvari po čaršavu (koji je , jelte sterilan, ne daj bože da ga devičanska krv isprlja...ne znam samo kako bi taj isti reagovao ako devojka, sa kojom je u vezi /žena sa kojom je u braku, iskrvari iz nekog razloga(menstruacija, bolest....ko zna šta drugo...
dok je drugom ne-nevina pica odraz odvartnosti, nečistote, prljavštine, i znak jednakosti sa polnim i drugim bolestima
msm teško je svetu ugoditi....

• Podržavam
Reactions: Em.
Добро, такве ствари могу доста да кажу о жени или мушкарцу свеједно, не значи нужно да је тако како изгледа, али у 80% ситуација по тим стварима можеш да процениш особу.

ma ovde se ne radi ni o nevinosti ni o ne/nevinosti
već o svođenju ženskog tela na sexualni objekat
ako se hebala, onda je ovakva
ako se nije hebala onda je onakva
ako se prvi put hebala sa 15, e onda je takva, a ako se hebala kasnije prvi put onda drugačija
jednom je odvratno ako je devica jer ne daj bože da krvari po čaršavu (koji je , jelte sterilan, ne daj bože da ga devičanska krv isprlja...ne znam samo kako bi taj isti reagovao ako devojka, sa kojom je u vezi /žena sa kojom je u braku, iskrvari iz nekog razloga(menstruacija, bolest....ko zna šta drugo...
dok je drugom ne-nevina pica odraz odvartnosti, nečistote, prljavštine, i znak jednakosti sa polnim i drugim bolestima
msm teško je svetu ugoditi....

ja se cudim kako uopste upraznjavaju sex. :lol:

Gledam sad na TV-u priču o ovome, i priča doktor koji to radi, koji su uglavnom razlozi: poklon mužu za neku godišnjicu, devojka izgubi nevinost na ekskurziji, pa posle kud će gde će, momak i devojka se zabavljaju, hoće da se venčaju, i onda ona ode na himenoplastiku da bi svekrva videla krvav trag na čaršavu :neutral:
Najbizarnije što sam čula je da majka dovede ćerku na abortus, pa onda traži da se, usput, uradi i himenoplastika :neutral:

Šta mislite, da li je muškarcima zaista do toga stalo, ili je to neka necivilizovanost u ljudima, palanački mentalitet, ili šta?
Ne znam zašto bi neko sebi priređivao takvu torturu taman kad se otarasila bola. Ali određena društva, pa i naše, podrazumevaju da je žena stvorena za bol i ako ne pati nije Žena. Hint: zašto bi priiiroda napravila da urlamo u agoniji kad se porađamo... što, uzgred, nema nikakve veze sa evoluiranim glavama.

:hahaha:
nego....ova operacija mora da se radi kod pravih stručnjaka
nemo da neki pijani hirurg promaši pa zašije---pogrešnu rupu, šta će onda, grdna žena da radi, kako će da kaki?

Gledam sad na TV-u priču o ovome, i priča doktor koji to radi, koji su uglavnom razlozi: poklon mužu za neku godišnjicu, devojka izgubi nevinost na ekskurziji, pa posle kud će gde će, momak i devojka se zabavljaju, hoće da se venčaju, i onda ona ode na himenoplastiku da bi svekrva videla krvav trag na čaršavu :neutral:
Najbizarnije što sam čula je da majka dovede ćerku na abortus, pa onda traži da se, usput, uradi i himenoplastika :neutral:

Šta mislite, da li je muškarcima zaista do toga stalo, ili je to neka necivilizovanost u ljudima, palanački mentalitet, ili šta?

Bolest

Back